hayatında olumlu giden bişeyler mutlaka vardır. onlarla başla kendini motive etmeye. gerisi zaten gelir.
Memur olmazsam çocuğuma kendim bakmayı düşünüyorum. Tabi olursa..
ama evde kimse bunun için sana para ödemez
insanın mutsuz olduğu işte çalışması gerçekten çok zor,bir ara ben de istifa etmeyi çok istemiştim ama şartlarım kesinlikle uygun
değildi.yani bırakırsam geri dönme şansım kesinlikle yoktu.neyseki zaman geçti,şartlar değişti şu an çok memnunum.
sanırım pek tatmin edici bir para kazanmıyorsun,eğer o paraya ihtiyacın yoksa tabiki ayrılıp bir süre dinlendikten sonra daha
keyifli bir iş bakabilirsin.
kardeşim 1 yıldan fazla süredir iş arıyor,işsizlik de korkunç bir durum.iyi düşünüp öyle karar vermeli.
biz 19 ay bekledik bebişimizin olmasını ve cuma günü öğrendim ki hamileyim.umutsuzluğa kapılma kesinlikle yaşadığımız dünya malesefki anotomimizi değiştiriyor bundan dolayı geç gebelikler yaşanabiliyor.rabbimde ne istedikte vermedi öyle değil mi ? sen yine hakkında hayırlısını iste.birde sigortasız çalıştırıyorsa şikayet et derim çünki sigorta senin hakkın ve bu hakkının elinden alınmasını müsaade etme.
NE güzel bir haber.. Allah büyütmeyi nasip etsin inşallah. Böyle duyunca biraz umutlanıyorumÖyle zaten cnm her zaman hayırlısını ver derim. Hiç birşey istemem dualarımda. Hakkımda herşeyin hayırlısı olsun derim.
Şikayet etmem çünkü çok iyi patronum. Sigortasız çalışcağımı biliyordum sonuçta girerken
amiin cümlemizin evlatlarını inşallah.ileride emekli olmak istersen 1 günün bile hesabını yapacaksın o zaman diyeceksin ki keşke daha az maaş alsaydım da sigortam yatsaydı diye.genciz tabii bunların hesabını yapamıyoruz.
Evet haklısınız. İşsizlik kötü birşey. Ama zaten daha okulum bitmedi. Şuan herhangi bir lise mezunu olarak iş ararım. Biraz bekleyip bir meslek edinip mesleğime uygun iş arasam daha iyi olmaz mı ?
O kadar başarılı bir okul hayatı geçirdim ki. Elimde tutacağım hiç birşey olmaması beni deli ediyor. Ne kazandım yani? O kadar kitaplar o kadar bilgiler.. Unutmaya başladım işte çoğu şeyi. Ve hala birşey olamadım.
Nur hukukumuza binaen sana otur oturduğun yerde demek istiyorum.
Zaman zaman böyle seyler hissederiz. Ben memur olduğum halde arada istifa mı etsem diye sacmalıyorum
İşten cıktın 2 hafta gezdin, 3. hafta bebek icin kkda siteleri talan ettin, 4. hafta gebelik testi yaptın, negatif cıktı, depresyona girdin, her türlü otu cöpü denedin, eşine sardın, huzurundan oldun :)
İşinden memnun olmayabilirsin, ama değişikliklerini kademe kademe yap. Önce bebek için gerekli seyleri yap, atıyorum kontrol/aşılama/tüp bebek vs. paranı biriktir. Sonra da cık.
Ama böyle pat diye cıkma, üzülürsün.
Evet aynılarını kesin yaşıcamEşimle konuştum bugün çalışmak istemiyorum diye. İlk önce dediği şey buydu. Bana sarmayacağına söz ver dedi Bebek için son klomen ayım. Tedaviye başladık zaten ama arpa boyu kadar ilerledim sanırım
Üniversite tercihleri açıklanana kadar beklemeyim o zaman. Sonrada eski öğrencilik hallerime geri döneyim
tabiki mesleğine göre iş bakman çok daha iyi.
belli ki sen orda gerçekten mutsuzsun ve kendini değersiz hissediyorsun,insan zaman zaman bu hislere kapılabiliyor.
önceki mesajımda da dediğim gibi,ordan kazandığın para senin için çok önemli değilse bence de ayrıl,sigortan da yatmıyormuş,
orda sadece günü kurtarıyorsun şu an.
inşallah bir an önce okulunu bitirir,bebek sahibi olur ve seni mutlu eden bir işte çalışırsın.
Olabilir tabi ki. İnan bana bu bebek meselesine daha cok saracaksın. Herşeyi bir rayına oturt, sonra cıkmak istersen cıkarsın.
Kazanıyorum tabiki şükür ama herşey para da değil ki. Kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Yani evde oturunca mutlu olacağımdan değil ama bilmiyorum işte çok karışığım.
bir taraftan iş ara hep yada arkadaşların dediği gibi sınava çalış gerçi inşallah hamile kalırsın da bunları geride bırakırsın
seni çooook iyi anlıyorum canım,bende büroda kös kös oturmaktan nefret ediyorum.
İş olsa,yorulsam inan zaman geçer ama boş boş saate bakmak,akrebi yelovanı izlemek çok daha yoruyo insanı.
ssknı yapmamışlarsa maaş değil harçlık veryorlardı gibi geldi,yani bi asgari ücret kazanıyor musun?
kazanıyosan devam et derim ama daha az bi ücret alıyosan sabah erken uyandığına değmez.
işten ayrıldığım gibi bi hobi kursuna yazılırdım senin yerinde olsam,beni de oyalayacak bişeyler çıkardı hem.Ne bileyim elbise dikişi olur,yemek kursu olur...İzmirde aradığın her çeşit kursu bulabilirsin.Hem kendine yatırım yaptın yaptın,çocuk doğacak da büyüyecek de...bi daha ne zaman tamamen kendine ayıracağın zamanların olacak ?
son olarak daha olumlu cümleler kurmalısın,sözcüklerin önemini küçümseme.Hiçbişi istediğim gibi olmuyo dersen tabiiki olmaz ^^
üniversite sınavından kaç puan aldınız?ben sizin yerinizde olsam önce ünv.bitirir sonra çocuk yaparım.çocuğunuz büyüyüğünce ünv.mezunu olarak daha iyi işler bulabilirsiniz.zamanınızı iyi kullanın derim...
üniversite sınavından kaç puan aldınız?ben sizin yerinizde olsam önce ünv.bitirir sonra çocuk yaparım.çocuğunuz büyüyüğünce ünv.mezunu olarak daha iyi işler bulabilirsiniz.zamanınızı iyi kullanın derim...
Önce kpss ye çalışayım. Dur atanayım ha oldu ha olacak derken çocuğu hep erteledim. Şimdi de Allah vermiyor. Çocuğu kesinlikle ertelemeyi düşünmüyorum. Bugüne kadar ertelemekte hataydı benim için.
Hamile olarak okula da giderim problem değilbelki de mezun olana kadar çocuğum büyür hiç sorun yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?