Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhametsiz olduguma siz mi karar veriyorsnz asil size yazik sizin gibilere laf anlatmak yerine duvara anlatsam daha iyi.Allah islah etsn

Calismadan once farkli dusunuyordum dusuncelerim degistii neden bu kadar sorun oldu anlayamadm.dusuncelerimiz degismez mi yani.kimse saygi duymayi bilmiyor
Saygı bekliyorsan önce saygı duymak zorundasın.. çalışmak isteyen konu sahibine yetin ev osi kadının diye vaaz verme hakkını gormiven önce kendine.. çalışmak istememene don üzerinden bahane arıyorsun sen...Sen önce saygı duymayı öğren de sonra bekle.. kendin çalışıp rahat yaşayıp 3000 lira ile geçinmeye çalışan insana yetinmeyi bil deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun.. o zaman derler adama bırak işi de kocanın asgari ücretiyle geçinmeye çalış ondan sonra ahkam kes diye.. bakalım sen yetinebiliyormusun.. hâlâ utanmadan saygı bekliyor birde..

Üretmek diye bir şey duydunuz mu hiç. İş doyumu. Başarı. Kendini gerçekleştirmek. Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.
Evde oturan kadınlara asalak demek hiç hoş olmamış, yorum yaparken sözlerin nereye gideceğini tartsak daha şık olur sanki.

Kaldı ki her kadın çalışmak istemeyebilir, zorunda da değil. Herkesin aynı idealleri paylaşmasını bekleyemezsiniz. Sizin tabirinizle asalak gibi evde oturan ev hanımı Kayınvalidem 2 tane doktor evlat yetiştirmiş mesela.

Dahaönce çalışmadığımı nereden biliyorsun peki..
Yaa ben sizi nerden bileyim hanımefendi. Gelip de benle diyaloğa giren sizsiniz. Geçmişte çalışınca bir ömür yatacak mı kadınlar. Tarım yapın, hayvancılık yapın, tarlaya gidin, akademisyenseniz bilim üretin ne bileyim.

Evde boş boş duran kadın çok sıkıcı. Bu halinizle örneğin tıp profesörü bir komşunuz olsa sizce sizinle kanka olacak denli paylaşacak bir şey bulabilir mi? Yoksa sizi sığ mı bulur sizce?

Üretmek diye bir şey duydunuz mu hiç. İş doyumu. Başarı. Kendini gerçekleştirmek. Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.
Bende acaba kim konuyu çalışmayan kadınlara hakarete getirecek diyordum. Geç kaldınız.

Düşüncelerinizi başkalarına hakaret etmeden söylemekten acizsiniz daha.

Erkek de çalışmak istemesin o zaman. Kocanıza siz bakın.

Sayginizi bozmayin ve haddinizi bilin.herkes fikrini soyluyor burda ama kendi dusuncenize uymayan bisey soyleyince linc yiyoruz yazik.
Neresi saygısız yorumun. Çok Bile.. siz kendi fikrinizi sunmadınız. Konu sahibine yanlış bir şeyi doğru gibi lanse ettiniz. İşin içine dini de kattınız. Oh tam oldu

Bende acaba kim konuyu çalışmayan kadınlara hakarete getirecek diyordum.

Düşüncelerinizi başkalarına hakaret etmeden söylemekten acizsiniz daha.
Kıskandınız mı, üreten, fit, eğlenceli, sosyal ve güzel kadınları.

Tabi onlar tüm gün seda Sayan izleyip yüz kilo olmuyor

Asalak olmak böyle birşeymiş herhalde,evde otur günün laklakla geçiyor sanki..

Neresi saygısız yorumun. Çok Bile.. siz kendi fikrinizi sunmadınız. Konu sahibine yanlış bir şeyi doğru gibi lanse ettiniz. İşin içine dini de kattınız. Oh tam oldu
Kime gore neye gore yanlis ..size gore yanlis bana gore dogru bakin hala kendi fikrinizi one cikariyorsnz ne desem bos size.

öncelikle seni kadın olarak gösterdiğin bu mücadeleden dolayı taktir ediyorum. Bence azimli olmak güzel, eşin bunu bir ihtiyaç olarak görmeyebilir, ihtiyacınız olmamasına rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmak istemen daha da güzel. Onunla bütçeni aşan hayaller kurabilirsin. Başka nasıl ikna edilir bilemiyorum. Bakamıyor muyum değil de kıskandığı için çalışmanı istemiyor olabilir mi ? belki başka bir sebebi vardır.

Evet tüm çalışan kadınlar dediğiniz gibi çalışmayan kadınlarda Seda Sayan izleyip 100 kilo oluyor. çok kıskanıyorum bilemezsiniz.

Kimin ne yaptığı da sizi zerre kadar ilgilendirmiyor ama laf anlamayacaginiz gün gibi ortada.

Birşey oldum sanıp hiçbirsey olamamış yürüyen egocuk.

Asalak olmak böyle birşeymiş herhalde,evde otur günün laklakla geçiyor sanki..
Evde olduğum 2 sene boyunca çalıştığım dönemden daha çok yorulmuştum, sonrasında işe kaçtım zaten
Ev hanımlığı çok zor ve maalesef takdir görmeyen bir kurum, iş yerinde maaş alıyoruz ve en azından yeri geliyor takdir ediliyoruz.

Bunlar benim fikirlerim ve ben calissin diyen kimseye niye calissin diyorsnz diye yorum yapmadm saygisizlikta yapmadm ama ben calismasn dedm diye herkes karsi cikti neyden utanacakmism usttd biri ev hanimlarina asalak yaziyor utanan ben olucam oyle mi iste isine duseni anlayan zihniyet.

Kime gore neye gore yanlis ..size gore yanlis bana gore dogru bakin hala kendi fikrinizi one cikariyorsnz ne desem bos size.
Insanlar da size diyor ki kendi doğrularınızı önce kendi hayatınıza uygulayın hala savunmaya devam edebilecekseniz ondan sonra başkalarına kendi doğrularınızı yapmasını söyleyin zira sadece söyleyebilirsiniz dayatamazsiniz...

34 bedenim. Çalışmıyorum ispat edebilirim. Sahitlerim var burda.

Off komiksiniz cidden. Yani calismaktan mutluysaniz neden insanlara hakaret ediyorsunuz cok gereksiz degil mi? İnsanlarin calismamasi size ne gibi bir zarar veriyor bu kadar hirslanacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…