Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haddinizi sakın aşmayın terbiyesizlik yapmayın bana..
Sizin karşınızda yaşça büyük birisi var,sığ kimmiş nasılmış hiç bilmem.
Tecrübem bana doğruları gösterir her konumda...

Gerçekten zor ev hanımlığı,ayak uzatıp keyfine bakan gibi gözüğyor nedense dışarıya.

Eşiniz ne kadar maaş alırsa alsın siz çalışmaya alışık olduğunuz için yine çalışmak isteyeceksiniz.
Eşinizle konuşarak çözebilirsiniz bu durumu. Ona çalışmayı sevdiğinizi, geçmişte iş hayatınız olduğunu, bunca emeği çöpe atmamayı güzel,sakin ve anlaşılır bir şekilde anlatabilirsiniz. Tabi eşiniz için ne kadar faydası olur bilemem

Sig senin gibi insanlari asagilayan hakaret eden zihniyete denir..insan olmak calismakla okumakla olmuyor cok yazik

Yetinmeyi bil ne zamandır fikir belirtmek oluyor.. yetinmeyi bil demek bana dayatma.. ve sen bu doğrunu önce kendi hayatında uygulamazken başkasına bunu yap demen fikir değil dayatmadır.. eğer hayatında asgari ücretle çalışıp 3 4 boğaz baktıysan ve yetinebildiysen o zaman helal olsun der bir bildiği var demek ki derdim..

Anneniz 80 90 yaşına gelince evde oturma çok sıkıcısın diyecek misiniz? Sanmam. O zaman genellemeseniz mi?

Kime gore neye gore yanlis ..size gore yanlis bana gore dogru bakin hala kendi fikrinizi one cikariyorsnz ne desem bos size.
Madem size göre yanlış niye çalışıyorsunuz? 63637273 kere soruldu. Niye yanlış olan bir şey yapıyorsunuz. ne kadar kötü bir şey yaptığınız. İnanmadığınız yanlış ya da doğru bulmadığınız bir şeyi yapmak bir de yaptığınızın aksini savunmak

Yaşamak faturanı, kiranı ödemekten ibaret değil malesef. İstediğin an beğendiğin bir elbiseyi alabilmek mesela, ya da markete girdiğinde hesap yapmadan alışveriş yapabilmek. Eşin çalışmanı kendine özgüvenin gelecek diye istemiyor. Erkekler kendilerine bağımlı kadını severler, aksi halde başını taşla ezemeyeceğini düşünürler çünkü. Dini burada bahane ediyor kulaktan dolma bilgiler. Bizim dinimiz çalışmayı, öğrenmeyi yasaklayan bir din olsaydı Kuran-ı Kerim ''Oku'' diye başlamazdı. Bu isteğinden vazgeçme kendini sindirme. Neden kısıtlı bir hayat yaşayacaksın ki ? 2 gün sonra bir sağlık probleminiz çıksa mesela yüklü bir miktarda paraya ihtiyacınız olsa nasıl karşılayacak bunu eşin ? Ya da çocuğunuz olduğunda nasıl yetecek maaşı ? Markete girdiğinizde bir bez fiyatlarına göz atsın bence... Şu an eşinin sana yaptığı psikolojik baskı başka bir şey değil, özgür olabilme ihtimalini kaldıramıyor.

dayatma degil ki bu ben boyle dedm diye konu sahibi hemen uygulayacak sanki calisin diyen zihniyet dayatma olmuyor mu peki.ayrica Bunu sonradan anladm cunkuu daha once sizn gibi dusunuyordm ve ztn birakmayi dusunuyorm..yipraniyorum ama insanlar cok acimasiz yorum yapiyorlar

Allah Türkiyedeki annelere babalara yardim etsin. 2019 da en son gidebildim. O zamanda bebek ürünlerin fiyati yüksekti. Simdiye ucmustur kim bilir

Ben 55758585 kere yazdm bunu yasayarak tecrube ettigimi ondan once siizn gibi dusunuyordm ama degisti fikirlerm ve birakicm ztn..konu sahibininde konusunu gorunce suanki fikrimi yazdm

çalışmak çok güzel bişey özellikle kadınların kendi ayakları üzerinde durması lazım eşinize neden çalışmak istediğinizi bunu sevdiğiniz için yapmak istediğinizi anlatın bence anlayış gösterir

3100 tl ile nasıl geçinilebilir?
Ev kira değilse belki bir nebze diyeceğim
Eşinizin karşınıza alın açıkça konuşun
Bunun dinle alakası nedir?
Çalışan kadın kötü harama girmiş mi oluyor?
Ben evlendikten sonra 2 ay çalışmadım
Onda da bastılar bana

Erkek de çalışmak istemesin o zaman. Kocanıza siz bakın.
Tabi ki erkekte çalışmak istemeyebilir, çocuğa bakıp yemek temizlik vs yapacaksa ve benim kazancımla yaşarım derse neden olmasın? Ama ne var ki, mevcut dünya düzeninde genelde erkekler çalışıp evi geçindiriyor, bizim ülkemize özgü bir durum değil. Gerçi siz engin bilginizle bunu zaten biliyorsunuzdur değil mi?

eşinin tavrı çok yanlış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…