- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.860
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Yemeğinde kolayı ve ucuzu tercihi..Bu arada evde temizlik yapmamda karısyor cam siliyorum yagmur yagcak kendini yorma diyor.yeri siliyorum temiz yer kendini nye yoruyorsun diyor yemek yapıyorum canım kolay yemek yapsaydın kendini yorma diyor
Dusunuyorm ztnZorla mı atadılar sizi nedir anlamadım?
Çalışmayı bu kadar zul görüyorsanız istifa edersiniz olur biter.
Çalışmak istemeyebilirsiniz ki bende çalışmıyorum suan ama halihazırda çalışırken çalışmama üzerine yazdığınız şeyler havada kalmış oluyor.
Söylenecek çok şey var da neyse banlanmaya değmezÜyeye göre bu insanlar yeterince kanaat etseydi onların da rızıkları olurdu
Tüm suç onların
Bir parça dahi utandığını sanmiyorum
İstifa edin bu kadar nefretle o işte verimlidir olunmaz . Hemen bir dilekçeye bakar 2 dklik işEvet haklisiniz ben calismadan once bunun bilincinde degildim ise baslayinca anladm..o zmn farkli dusunuyordm deneyimleyince oyle olmadigini gordum ve niyetm kimseyi incitmek degil kendi fikrimi soyledim asil herkes benim ustume geliyor
Anlaşılan anlama güçlüğünüz var dine göre öyle bi şey olmadığını yazdım ben çünkü. Sizin inandığınız dinle bizimki aynı değil ya da. Çalışmayıp istifa edersiniz umarım bi an önce.Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Sana da yaranılmıyorBu arada evde temizlik yapmamda karısyor cam siliyorum yagmur yagcak kendini yorma diyor.yeri siliyorum temiz yer kendini nye yoruyorsun diyor yemek yapıyorum canım kolay yemek yapsaydın kendini yorma diyor
Diğer meslekleri küçük görüyor çünkü. O emek verdi atandı. Emek vermeyenler (!) evde orursa daha evlâdır demeye geliyor laf.Hahahahhaha. Kadınlar çalışamaz evde çocuk büyütür ama atananlar hariç diye ayet hadis falan mı varSınava girmeyeydiniz de oturaydınız evinizde sanki zorla atadılar. Sizin zihniyetinizdeki, türkçe yazmaktan bile aciz insanların atanması da ayrı enteresan.
Doğru anladıysam eğer sizin eşiniz evde hiçbir sorumluluk almayan, işleri ve çocuk bakımını paylaşmayan birisi. Bu şartlarda yorulmanız çok normal. Bence sizi hayal kırıklığına uğratan çalışmak değil bu olmuş.Evet haklisiniz ben calismadan once bunun bilincinde degildim ise baslayinca anladm..o zmn farkli dusunuyordm deneyimleyince oyle olmadigini gordum ve niyetm kimseyi incitmek degil kendi fikrimi soyledim asil herkes benim ustume geliyor
O zaman niye oturmuyorsunuz evde? Atanınca din devre dışı mı kaldı? Dur sen atandın hadi sana müsade mi dediler ilahi bir mesajla hssjjshssErkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Düşünüyor musun demiyoruz ki. Madem yetinmeyi bilene rızkını allah veriyor, sen niye ailenin verdiği harçlık ile ya da esinin verdigi ile yetinmedin de atanamaya zorladin kendini? Bir de niye hemen istifa etmiyorsun?Dusunuyorm ztn
Rızkınız varken neden atanma, ayrılın işinizden mutlu mesut yaşayın ne güzel..Atandm o yuzden calisiyorm
Kim diyor bunu...Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Hiç zannaetmiyorum o duyguyu hissedeceğini..
Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Mesela canı bu ay altın küpe çekti? Benim çekiyor.Nasıl yaşadığını bilmiyoruz,istediği herşeyi alabiliyormu acaba .
Ya canı birşey çekerse..
Dimi bıraksın da bari isteyen biri geçsin yerine...neden çalışıyorsunuz o zaman?
neden işi bırakmıyor sunuz?
madem her şey para değil ne amaçla çalışıyorsunuz?
çalışmakta istemezken..
Tubaa9533 hariç dini galiba bu.
Yok ama açıklamayi yaptı az once. Erkek evi gecindirir kadin da iç işlerini halledermiş. Yani kadin bakan oluyor. Eve bakan, çocuklara bakan, yemeğe bakan.Doğru anladıysam eğer sizin eşiniz evde hiçbir sorumluluk almayan, işleri ve çocuk bakımını paylaşmayan birisi. Bu şartlarda yorulmanız çok normal. Bence sizi hayal kırıklığına uğratan çalışmak değil bu olmuş.
Evet rızkımız konusunda endişe etmemeliyiz ama rızkımız da evde oturduğumuz yerde gelmez değil mi? Düşündüğünüz gibi olsa kimse çalışmaz herkes evinde rızkını beklerdi ama aksine sen isteyeceksin çaba sarf edeceksin Rabbim de emeklerinin karşılığını verecek.Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?