Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dusunuyorm ztn

Evet haklisiniz ben calismadan once bunun bilincinde degildim ise baslayinca anladm..o zmn farkli dusunuyordm deneyimleyince oyle olmadigini gordum ve niyetm kimseyi incitmek degil kendi fikrimi soyledim asil herkes benim ustume geliyor
İstifa edin bu kadar nefretle o işte verimlidir olunmaz . Hemen bir dilekçeye bakar 2 dklik iş

Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Anlaşılan anlama güçlüğünüz var dine göre öyle bi şey olmadığını yazdım ben çünkü. Sizin inandığınız dinle bizimki aynı değil ya da. Çalışmayıp istifa edersiniz umarım bi an önce.

Bu arada evde temizlik yapmamda karısyor cam siliyorum yagmur yagcak kendini yorma diyor.yeri siliyorum temiz yer kendini nye yoruyorsun diyor yemek yapıyorum canım kolay yemek yapsaydın kendini yorma diyor
Sana da yaranılmıyor

Diğer meslekleri küçük görüyor çünkü. O emek verdi atandı. Emek vermeyenler (!) evde orursa daha evlâdır demeye geliyor laf.

Evet haklisiniz ben calismadan once bunun bilincinde degildim ise baslayinca anladm..o zmn farkli dusunuyordm deneyimleyince oyle olmadigini gordum ve niyetm kimseyi incitmek degil kendi fikrimi soyledim asil herkes benim ustume geliyor
Doğru anladıysam eğer sizin eşiniz evde hiçbir sorumluluk almayan, işleri ve çocuk bakımını paylaşmayan birisi. Bu şartlarda yorulmanız çok normal. Bence sizi hayal kırıklığına uğratan çalışmak değil bu olmuş.

Düşünüyor musun demiyoruz ki. Madem yetinmeyi bilene rızkını allah veriyor, sen niye ailenin verdiği harçlık ile ya da esinin verdigi ile yetinmedin de atanamaya zorladin kendini? Bir de niye hemen istifa etmiyorsun?

Atandm o yuzden calisiyorm
Rızkınız varken neden atanma, ayrılın işinizden mutlu mesut yaşayın ne güzel..
Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Kim diyor bunu...
O zmaan şöyle söyleyim eşiniz hastaneye gittiğinde kadın doktor 'da istemez demi.
Kadının evde olması gerekiyormuş ya.

Nasıl yaşadığını bilmiyoruz,istediği herşeyi alabiliyormu acaba .
Ya canı birşey çekerse..
Mesela canı bu ay altın küpe çekti? Benim çekiyor. Alacak mı? Yok. 400 TL ye bot almak istedi. Alacak mı yok. Ama ev kredisi falan yoksa çalışan kadın bunları alabiliyor. Kocasının ağzına bakıp kartı ona ikram etmediyse tabi.

Adam aldığı asgari ücretle şövalyelik yapıyor resmen.
Siz çalışmak istemeseniz saygı duyardım
Aza kanaat ediyor vs derdim
Şu durumda zaten eşinizin böyle luxu yok ki
O maaşla ev geçindirmek nekadar zor
Şuan iki maasiz canımız çıkıyor
Bir tane evladımız var onun sadece gideri her ay o kadar neredeyse
Gıda temizlik kira aidat doğalgaz vsvs
Ya millet hangi kafayla yaşıyor anlamiyorum
Şuan dogumiznindeyim
Bebegim iznim bitince 3aylik olacak ben ise başlamak zorundayım
Esimin maaşı enaz ikimaas kadar olsa ancak uztabilirdim izni
Hem birinin eline bakmak çok zor
Kim ne derse desin yıllarca annelerimiz neler çekti neler
Ki sizin eşiniz size extra verecek bir parada kazanmıyor buda işin diğer yani
Sizinki tercih değil zorunluluk

Yok ama açıklamayi yaptı az once. Erkek evi gecindirir kadin da iç işlerini halledermiş. Yani kadin bakan oluyor. Eve bakan, çocuklara bakan, yemeğe bakan.

Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
Evet rızkımız konusunda endişe etmemeliyiz ama rızkımız da evde oturduğumuz yerde gelmez değil mi? Düşündüğünüz gibi olsa kimse çalışmaz herkes evinde rızkını beklerdi ama aksine sen isteyeceksin çaba sarf edeceksin Rabbim de emeklerinin karşılığını verecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…