Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.

Atandm o yuzden calisiyorm

benim bildiğim başvuru olmadan atama olmuyor

yani kimseyi evde otururken gel seni atadık ille de işe başla diye çağırmıyorlar

çalışmak istemeyebilirsiniz , konu sahibinin eşi de istemeyebilir ama işe başladım çalışmak gereksiz, para da önemli değil derseniz çalışmayın da o kadroya başka ihtiyacı olan atansın madem deriz

lakin bu yorumlar da bizi kadınlar çalıştığı için ülkede işsizlik var, kadınlar çalışmasaydı işsiz erkek sayısı düşerdi konularına getirir

kadın yahut erkek değil de kişi dersek yani doğan her birey bu hayat mücadelesinde yer alıyor dersek belki bir tık daha geniş açı ile bakarız

sizin ihtiyacınız yok ise ayrılın işinizden o boş kadro için aylarını, yıllarını veren, hem de ihtiyacı olan binlerce aday çıkar karşınıza

Son düzenleme:
3100 TL nasıl yetiyor çok şaşkınım.. Bizim evimiz var kirada biz kirada oturuyoruz 300 tl fark veriyoruz sadece. Eve aylık dolaba 1500 e yakın gidiyor faturalarda 600 civarı.. Ve daha ihtiyaçlar ve ister istemez kart borçları ödeniyor... Eşim ticaret yapıyor genelde 4 bin 10 bin arası kazanıyor. Değişiyor . Bende sizin gibi küçüklükten beri çalışıyorum çalışmak istediğmi de evlenmeden önce dedim tabi çalış boşuna okumadın ya istediğin gibi olsun dedi. Bende birikim yapmaya çalışıyorum evimize destek olsun diye. Çalışma diye diretseydi altında bişey arardm ekonomik özgürlüğümü elimden almaya çalışıp beni etkisiz hale getirmeye çalışmak demek bu. Ama her ay sigortamı ödeyip elime de her ay maaş verse şikayet etmem pek.. Ama sizin kocanız 3100 tl ile anca kendinize yetmenize yeter oda birikim yapamadan..

Evet oyledir.eskiden babalar kac tane cocuga bakar evlendirirmis

çalışıp çalışmamak tercihtir. Çalışmak istemeyen kadına lafım yok.
Ama konu sahibi çalışmak istiyor.
ona göre evde oturmak eziyet, çalışmak istediği günleri özlemiş. Aktif olmayı, sosyalleşmeyi, para kazanmayı özlemiş, öyle alışmış çünkü.
Ben de şu an ücretsiz izindeyim o kadar iyi anlıyorum ki.
Sabah 5.30da kalkmayı akşam yorgun argın gelip evimin tadını çıkarmayı özledim. Hafta sonu kahvaltılarını özledim. Arkadaşlarımı özledim. Yoğun olmayı özledim.
Sorun burada kadını çalışmamaya ikna etmek değil. Çalışan kadınla evlenip, sonradan dini alet edip yan çizen eşe ne yapmalı onu konuşmalıyız?
Ayrıca 3100tl ile oyun konsolu almayı hayal eden eşe de helal diyorum. Çocuk olunca görürüm ben o parayla nasıl geçiniliyormuş. Şu an en minmal haliyle bir bebek hazırlığı yapıyoruz. İmanım gevredi.

Bu arada evde temizlik yapmamda karısyor cam siliyorum yagmur yagcak kendini yorma diyor.yeri siliyorum temiz yer kendini nye yoruyorsun diyor yemek yapıyorum canım kolay yemek yapsaydın kendini yorma diyor
Tam bir ömür törpüsü

Konu sahibi geciniyoruz biz yetiyor demis degil mi ben ona gore yorum yaptim isteyen istedigi gibi calissin benim fikrim boyle.
Nasıl yaşadığını bilmiyoruz,istediği herşeyi alabiliyormu acaba .
Ya canı birşey çekerse..
Yoo girmeyeceğim. Ama içim şişmedi değil.
Bende şiştim zaten.
Yani intihar etmesi normalmi?
Lafı nasıl anladınız acaba..
savaştan çıkmış bir milletin belini doğrultmaya çalışması dillerinde hep.
geçen biri 15 sene önce araba yoktu dedi..
bir başkası buzdolabı yoktu dedi.
Ülkenin hali içler acısı o yıllarda babam hep anlatırdu karne olaylarını.
Kadının adı yokmuş baksana ..

Zorla mı atadılar sizi nedir anlamadım?

Çalışmayı bu kadar zül geliyorsa istifa edersiniz olur biter.

Çalışmak istemeyebilirsiniz ki bende çalışmıyorum suan ama halihazırda çalışırken çalışmama üzerine yazdığınız şeyler havada kalmış oluyor.

Son düzenleme:
Erkek calissin ben istemyorum.dine gore bakarsak kadinin evde olmasi gerekli.
Dinimizde kadının çalışması haram değildir. Hiçbir yerde bunun yazdığını sanmıyorum. Kuranı hatim etti eşim böyle birşey yok diyor. Evine yetebiliyorsan eksik kalmıyorsan sıkıntı yoktur bana göre..

Evet haklisiniz ben calismadan once bunun bilincinde degildim ise baslayinca anladm..o zmn farkli dusunuyordm deneyimleyince oyle olmadigini gordum ve niyetm kimseyi incitmek degil kendi fikrimi soyledim asil herkes benim ustume geliyor

Neden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
Biraz ufkunuzu mu genişletseniz? Atanmak için çalışıp atanan birinin neden çalışmak istiyorsun demesi hahahahahahahahhahahah. İstifa edin o zaman. Sırf atandım da çalışıyorum demek de diğer işleri küçümsemekten başka bir şey değil

Hahahahhaha. Kadınlar çalışamaz evde çocuk büyütür ama atananlar hariç diye ayet hadis falan mı varSınava girmeyeydiniz de oturaydınız evinizde sanki zorla atadılar. Sizin zihniyetinizdeki, türkçe yazmaktan bile aciz insanların atanması da ayrı enteresan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…