- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.733
- 798
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Bakın yıllar öncesinin şartlarını ble konuşmaya değmez.
Şu an günümüz farklı.
Ee siz neyine yetinemediniz de çalışıyorsunuz?Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
O malum kisilerden degilim merak etmeyin.benim fikrim boyle neden saygi duymuyorsunuz..calisan deyince calismayin deyince kotu oluyor demek.Eskiden karneyle aliniyordu simdi cok şükür herkes rahatlikla ekmek aliyor. Ekonominin ne iyi (!) oldugunu malum kisiler gibi anlatmaniz... sirada ne var yol yapti falan bekliyorum çünkü ben.
Yani intihar etmesi normalmi?
Kusura bakmayın ama 3100 tl ile iyi değil anca kötü geçinirsiniz. Eşiniz gurur yapıyorsa yaklaşık 2-3 katını daha kazansın bi zahmet. Malum hayat pahallı ve eminim ilerde çocuk istyeceksiniz.Ben bundan bir yıl öncesine kadar çalısıyordum 14 yaşımdan beri okula giderken dahi çalıştım hep .7 ay önce evlendim .1 yıl öncesinde ise aşçılık yaptıgım yerde erkek eleman almadıkları 80kiloluk agır cuvallar taşıdıgım için belimi incittim dayanmadım işin agırlıgına ve ayrılmak zorunda kaldım bunun yanı sıra çalışırken silahlı güvenlik sınavlarına girdim ve kazandım çalışma belgem var.eşim cok iyi bir insan tek kötü yanı asla asla çalışmamı istemiyor,ben ilk aylarda sıkılmıyordum evimin düzeniyle oyalanıyordum haliyle artık sıkılmaya başladım kendisinin maaşı 3100 tl iyi kötü yetiyor .ama ben çalıstıgım günleri cok özledim bana her çalısmak istdgimde ben sana bakamıyormuyum neye ihtiyacın varsa almıyormuyum diye cevaplar veriyor,ondan gizli başvuru yaptıgımı öğrendi ve bana trip atıyor küs gerçekten ne yapcam bilmiyorum
Cocuk yok diye geciniyorlar. O da hanimefendi hicbir sey harcamıyor. Yeme icme fatura bir de varsa kira bu kadar.Konu sahibi geciniyoruz biz yetiyor demis degil mi ben ona gore yorum yaptim isteyen istedigi gibi calissin benim fikrim boyle.
Atandm o yuzden calisiyormEe siz neyine yetinemediniz de çalışıyorsunuz?
Uretin hanimefendi kimse size uretme demiyor bende calisam biri olarak soyluyorum evimde oldugum gunleri iple cekiyrum ve daha rahatim evimdede uretirim gerekirse bir cocuga bakip guzel yetistirebilmek butun islerden daha kiymetili bana gore
Egitim seviyeniz lisansti dimi?Yani intihar etmesi normalmi?
Atandm o yuzden calisiyorm
Yoo her şey para. Rızık sizin dediğiniz gibi evde oturup kanaat edip bekleyelim gibi bi şey değil. Ayrıca kuranda “Doğrusu, insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur.” der. Bakın erkekler demiyor insanlar diyor herkes çalışacak elinden geldiğince yani. Önce çalışacaksınız sonra rızk bekleyeceksiniz Allah'tan.Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
Evet ne demek istiyorsunuz.Egitim seviyeniz lisansti dimi?
Bu zeka ile 3000 tl ile size yettiğini sanıyor zaten.Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Bu zeka ile 3000 tl ile size yettiğini sanıyor zaten.Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
savaştan çıkmış bir milletin belini doğrultmaya çalışması dillerinde hep.
geçen biri 15 sene önce araba yoktu dedi..
bir başkası buzdolabı yoktu dedi.
Zor zor dediğiniz nesi zorMezhepler din farkliligi degildir uygulama farkidir sadece isin dini boyutuda var ama yasak yorum yapmak bende calistigm icin soyluyorum kadin icin cok zor
Yani ne farkeder, erkek evi geçindirir mantığındaysanız atanmaya neden uğraştınız? Yetinene yeter modundaysanız size yetmedi mi yoksa siz mi yetinmediniz?Atandm o yuzden calisiyorm
Bu zeka ile 3000 tl ile size yettiğini sanıyor zaten.
Nerede yazıyormuş bu, bize de okutsun burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?