Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turkce yazmaktan aciz oldugumu nerden cikardiniz ben calistiktan snra farkina vardim haddinizi bilin duzgun konusun

Benimde çekiyor da gem vuruyorum duygularıma.
Et sevmeyen ben bile, eve et alacağımız zaman aklıma et yiyemeyen insanlar geliyor boğazım düğümleniyor o anda.

Yeni evliyken Altınlarla küçük bir dükkan tutacaktım ev yemekleri satacaktım fikrimi danıştım onada yok dedi batar dedi orada hevesimi kırdı aşçılık sertifikam ve güvenlik görevlisi kimliğim var .garson olarak çalıstıgım yerde kendimi geliştirip 1000 kişiye yemek yapmayı ögrendim kendimi geliştirdim bu emeklerimin boşa gittigne üzlüyorum

Yok ama açıklamayi yaptı az once. Erkek evi gecindirir kadin da iç işlerini halledermiş. Yani kadin bakan oluyor. Eve bakan, çocuklara bakan, yemeğe bakan.
İşte o zaman hiç çalışmaya girişmeyecek en baştan. Bu şekilde anlaşıp yaşayan çiftler de var saygı duyuyorum. İki taraf da halinden memnunsa eğer. Ama hem çalışıp hem tüm yükü üstlenmek akıl karı değil. Tabi yorulur, tabi çalışmak zor gelir.

Evet oyle esim calissin yeterli

Ben hep böyle bir celiski görüyorum böyle yorumlarda. Baska bir üyede yok yetinmeyi bileceksin, biz mutluyuz elhamdulillah felan diye yorumlar yaziyordu, ama baska konuda esinin gezmesine izin vermedigini de yazmisti. Yani hayatlar ve hayaller arasinda gidip geliniyor.

Şaka gibi ya delirtti hepimizi Bir an önce istifa etse de gerçekten ülkesine hizmet edecek, üretken ve aklı başında biri geçse yerine.

Atandm o yuzden calisiyorm
Ee senin görevin ev osi degil mi niye başvurdun ki üstelik istemezken.fikirlerinle celisiyorsun. Sen kendin önce sade kocanın maaşıyla geçinmeye çalış da ondan sonra konu sahibine yetin deme hakkını gör kendinde.. Sen neden yetinmiyorsun kocanın maaşıyla

Evlenmeden önce bu düşüncelerini biliyormuydunuz peki..

Eşinizin maaşını bir 0 eksik söylemiş olabilirmisiniz. Diğer türlü annenede ben bakardım cidden komik

O zamanlar bilmiyormuş yeni yeni farkina varmis bu durumlarin (yersen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…