Her normal insan gibi..Onu bilemiyorum artık. Ama bugün telefona ihtiyacı var diye abisine sırtını dayamış, yarın bilgisayar istediğinde de mi aynısı olacak? Ben biraz kendini zorlamasının iyi olacağını düşünüyorum Çilek hanım. Her normal insan gibi çalışıp kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılamalı. Yani abisinden ayrılıp harçlık almaya devam etmemeli ya da evde oturmaya.
Gerçekten bir şey yapmıyorum mecaz falan değil.İş yerinde boş boş oturmadığı zamanlar boş boş gezip abisinden para almaya devam ediyor zaten. Çalışsın, hiç değilse erken kalksın da aldığı paranın bir anlamı olsun.
Bütün gün boş oturduğuna da inanmıyorum ben. Mutlaka bir iş yapıyordur. Çalışmak istememesinin bahanesi o.
"Ben boş oturuyorum, abim bana hak etmediğim halde maaş veriyor, yazık adama" diyecek biri değil yoksa.
Tamam kırmadan mantıklı bir şey bulmalıyım ki cikabileyim zaten bu yüzden açtım konuyuTelefonu aldıysanız, artık çıkın bence. Aksi suistimal oluyor çünkü.
Bir de bir dahaki sefere bir ihtiyacınız olduğunda, yetişkin biri gibi sorumluluk alın. Abinizin yanında çalışmak yerine, gerçek dünyada bir iş bulun ve orada çalışın. Her daim aile desteği alarak kendinizi geliştiremezsiniz, yerinizde sayarsınız.
Yani dünyanın geri kalanı böyle yapıyor. Rothschild ailesinden falan değilseniz, işler genelde böyle yürüyor yani. Ki onların da yattığını sanmıyorum, onlar daha fazla çalışıyordur kesin.Her normal insan gibi..
Bunda kırılacak bir şey yok ki. "Abi ben kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum, kendi çabamla iş bulup çalışmak istiyorum. Bu zamana kadarki desteklerin için çok sağ ol." Bu minvalde bir konuşma yeterli olur bence.Tamam kırmadan mantıklı bir şey bulmalıyım ki cikabileyim zaten bu yüzden açtım konuyu
Tamam yarın deneyeceğim bunu bu güzel teşekkürler sonucu yazarımBunda kırılacak bir şey yok ki. "Abi ben kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum, kendi çabamla iş bulup çalışmak istiyorum. Bu zamana kadarki desteklerin için çok sağ ol." Bu minvalde bir konuşma yeterli olur bence.
Peki, hadi bakalım.Tamam yarın deneyeceğim bunu bu güzel teşekkürler sonucu yazarım
Gerçekten başka bir işte çalışacak mısınız peki? Yoksa abiniz sizi salsın diye mi yapılacak bu konuşma.Tamam yarın deneyeceğim bunu bu güzel teşekkürler sonucu yazarım
Onu bilemiyorum artık. Ama bugün telefona ihtiyacı var diye abisine sırtını dayamış, yarın bilgisayar istediğinde mi aynısı mı olacak? Ben biraz kendini zorlamasının iyi olacağını düşünüyorum Çilek hanım. Her normal insan gibi çalışıp kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılamalı. Yani abisinden ayrılıp harçlık almaya devam etmemeli ya da evde oturmaya.
Hayır bir süre çalışmayı düşünmüyorumGerçekten başka bir işte çalışacak mısınız peki? Yoksa abiniz sizi salsın diye mi yapılacak bu konuşma.
Adam mantıklı bir kota getirmiş aslında.Olması gereken bu tabii ki. Ama hem çalışmakta gönlü olmayıp hem istekleri bitmeyince abisi de dayanamamış "madem telefon istiyorsun gel benim yanımda çalış" demiştir.
En azından "şunu isterim bunu istiyorum" diye kafasını şişiremiyordur adamın. Maaşı kadar alır ne alacaksa.
Gerçekten bir şey yapmıyorum mecaz falan değil.
Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedimOnu bilemiyorum artık. Ama bugün telefona ihtiyacı var diye abisine sırtını dayamış, yarın bilgisayar istediğinde mi aynısı mı olacak? Ben biraz kendini zorlamasının iyi olacağını düşünüyorum Çilek hanım. Her normal insan gibi çalışıp kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılamalı. Yani abisinden ayrılıp harçlık almaya devam etmemeli ya da evde oturmaya.
En son beraber tatile gideceğiz diye heveslenirken, abinin ortada bıraktığı üye mi?Yok abisi ve ozellikle yengesine takik konu sahibi
Yani hiç.. Küçük yaşta değilsiniz şimdiye kadar hiç çalışmadınız hala bir süre çalışmayı düşünmüyorsunuz..Hayır bir süre çalışmayı düşünmüyorum
Aynen ta kendisiEn son beraber tatile gideceğiz diye heveslenirken, abinin ortada bıraktığı üye mi?
İşte istememişsiniz ama laf oraya gitmiş. Ki şu an abiniz almış oldu o telefonu size. Çünkü zaten çalışmıyorsunuz.Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedim
Bir salamadılar şu abiyi.Aynen ta kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?