Çalışmak istemiyorum

Her normal insan gibi..

Gerçekten bir şey yapmıyorum mecaz falan değil.

Tamam kırmadan mantıklı bir şey bulmalıyım ki cikabileyim zaten bu yüzden açtım konuyu

Tamam kırmadan mantıklı bir şey bulmalıyım ki cikabileyim zaten bu yüzden açtım konuyu
Bunda kırılacak bir şey yok ki. "Abi ben kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum, kendi çabamla iş bulup çalışmak istiyorum. Bu zamana kadarki desteklerin için çok sağ ol." Bu minvalde bir konuşma yeterli olur bence.

Tamam yarın deneyeceğim bunu bu güzel teşekkürler sonucu yazarım

Olması gereken bu tabii ki. Ama hem çalışmakta gönlü olmayıp hem istekleri bitmeyince abisi de dayanamamış "madem telefon istiyorsun gel benim yanımda çalış" demiştir.
En azından "şunu isterim bunu istiyorum" diye kafasını şişiremiyordur adamın. Maaşı kadar alır ne alacaksa.

Adam mantıklı bir kota getirmiş aslında.
Şimdi benim verdiğim öneriyle işten ayrılacak.
E zaten bir süre çalışmayacakmış, abisinden zaten para isteyemez artık. Yoksa adam yine çağırır, gel çalış diye. Konu sahibi de çalışmak istemiyor.

Gerçekten bir şey yapmıyorum mecaz falan değil.

Yapın o zaman. İş istediniz de elimizde kalmadı mı dediler?
Ne şirketi bilmiyorum ama mutlaka vardır size uygun bir iş. Boş boş oturun diye çağırmamıştır abiniz. Zaten zaman da geçmez öyle. İş yaparsanız bir bakmışsınız akşam olmuş.

Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedim

Hayır bir süre çalışmayı düşünmüyorum
Yani hiç.. Küçük yaşta değilsiniz şimdiye kadar hiç çalışmadınız hala bir süre çalışmayı düşünmüyorsunuz..

Abiniz ananızla kurduğunuz rezil planlardan da fitnelerden de beleşçiliğinizden de bıkmış. Bari bir işe yarayın diye yanına almış ona da mırın kırın. Tatlı geliyodu dimi abinin alıp faturasını ödediği telefondan yengeyle arasını bozacak planlar yapmak?

Abiniz sizi o işten çıkarmaz boşa nefes tüketmeyin bence.

İşte istememişsiniz ama laf oraya gitmiş. Ki şu an abiniz almış oldu o telefonu size. Çünkü zaten çalışmıyorsunuz.
Ben de diyorum ki, bir yere girip biraz çalışın, paranın değerini anlarsınız.
Kaç yaşındasınız ve kaç yıldır çalışmıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…