- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
Selam kızlar. Ben şuan 1,5 senedir nişanlıyım yakında evleneceğim ancak kendimi çıkmazda gibi hissediyorum ne yapacağımıda bilemiyorum. 5-6 senedir çalışıyorum ancak küçüklüğümden beri hep yapı olarak evcimen bi insan oldum hep öyleydim sonrasında hep evleneceğim diyerek iş hayatına atıldım ancak son günlerde bu bana inanılmaz zor gelmeye başladı. Çalışmak kötü bişey değil kendi paranı kazanmak bunlar çok güzel şeyler ancak ben yapı olarak evimde olayım eşim sabah gitsin akşam gelsin ben çocugumla evimle ilgileneyim hep içimden bunu istiyorum. Sabah iş yerine girip saatlerce iş yerinde kalmayı kaldıramıyorum. Bilerek yapmıyorum ama kendimi mutsuz hissediyorum çalışınca hiçbişeye vakit ayıramıyorum akşam eve geliyorum yorgun bi şekilde. 27-28 Yaşındayım şuan farklı şeyler yapmak istiyorum benim gibi düşünenler yada düşünmeyenler elbetteki vardır herkezin kendi görüşü ama ben bi bayanın devamlı olarak çalışmasını doğru bulmuyorum çünkü çalışan bayanla çalışmayan bayan bir olmuyor eğer çok iyi bir meslek varsa elinde o ayrı tabi. Hayat şartlarıda zorluyor tabiki ben ihtiyacım olmasa düşünmezdim çalışmayı ama şuan mecburum tek kişinin kazancıylada ev dönmüyor hele birde ev kiraysa çok zor. Eğer benim gibi düşünenler varsa bu konuyu burda tartışalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?