- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Arkadaşlar merhaba.
ben 23 yaşındaym lise mezunuyum. dışardan üni okuyorum.
3 hafta once bi işe girdim ama çok mutsuzum calısmak ıstemıyorum.maddi durumumuzda gayet iyi calısmamı gerektırıcek bısey yok calısmak tabikii sadece para değil ama burda cok mutsuzum hergunum aglamakla gecıyor yemek yıyemez,uyku uyuyamaz hale geldim.
babam istemiyorsan calısma gel benım yanımda calıs dıyor annem oldugun yerde devam et cabala sabret dıyor.(su anda calıstıgım yer kzenımın ıs yerı ama mutlu deılım)
ama sabredebılecegım bı duru değil sosyal fobi diye bi rahatsızlık varmıs duyduysanız o hastalıktan bende de var sanırım.
bide soyle bı durumum var benım sol gozum protez ve buludgum ıste sureklı ınsanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum babamın yanında calısırsam belkı bunu dha ıyı yenebılırım.
sizce oldugum ıste devammı etmelıyım,
yoksa babamın yanındamı calısmalıyım?
nolur bi fikir söyleyin akıl vern dusunmekten yoruldum
durumu benım gıbı olanlar varsa paylaşssın lütfen.
damlaarı.:2:
Arkadaşlar merhaba.
ben 23 yaşındaym lise mezunuyum. dışardan üni okuyorum.
3 hafta once bi işe girdim ama çok mutsuzum calısmak ıstemıyorum.maddi durumumuzda gayet iyi calısmamı gerektırıcek bısey yok calısmak tabikii sadece para değil ama burda cok mutsuzum hergunum aglamakla gecıyor yemek yıyemez,uyku uyuyamaz hale geldim.
babam istemiyorsan calısma gel benım yanımda calıs dıyor annem oldugun yerde devam et cabala sabret dıyor.(su anda calıstıgım yer kzenımın ıs yerı ama mutlu deılım)
ama sabredebılecegım bı duru değil sosyal fobi diye bi rahatsızlık varmıs duyduysanız o hastalıktan bende de var sanırım.
bide soyle bı durumum var benım sol gozum protez ve buludgum ıste sureklı ınsanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum babamın yanında calısırsam belkı bunu dha ıyı yenebılırım.
sizce oldugum ıste devammı etmelıyım,
yoksa babamın yanındamı calısmalıyım?
nolur bi fikir söyleyin akıl vern dusunmekten yoruldum
durumu benım gıbı olanlar varsa paylaşssın lütfen.
damlaarı.:2:
madem o kadar hani para ihtiyacınız yok, mutlu olabileceğiniz yerde olun derim ben, babanızın yanına gitmek size iyi gelecekse gidin derim nasıl mutlu olacaksanız
Sosyal fobi bende de var 3 kez staj yaptım 2'si burnumdan geldi.Çünkü memnun kaldığım stajda telefon bakmıyordum.
Telefon bağlamayı hiç beceremedim.Elim ayağım birbirine karışıyor.Karşımdakinin söylediğini anlamıyorum.Hele açık ofisse bitti.
Babanızın yanına geçeceksiniz iyi olmuş.Sizi tanıyan iyi bilen biri var ne de olsa.Güvendesiniz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?