- 24 Haziran 2011
- 23.553
- 49.192
- 798
Biz yıllarca çalışan kadınlar yandık ki ne yandık!
Biz de bunları koca diye tutuyoruz yanımızda heh!
Kac yillik kocam gozumden dustu inanir misin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yıllarca çalışan kadınlar yandık ki ne yandık!
Biz de bunları koca diye tutuyoruz yanımızda heh!
İnanmam mı?Kac yillik kocam gozumden dustu inanir misin![]()
Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin
O değil de 17 yaşımdan beri çalışıyorum,anam babam bile "aklımız sende kalıyor,çalışma" demedi.
Aksine çalış,daha çok çalış dendi iyi mi?
Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin
Hayat ne garip bende çalışmıyorum diye aşağılanıyorum:) keşke çizgilerinizi evlenmeden koysaydınız.Merhaba hanımlar size dert gibi gelmeye bilir ama inanın çok bunaldim artik evde oturmaktan11 aylık evliyim esimle 2 yildir tanışıyoruz tanışmadan önce calisiyodum nisanlandiktan sonra isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye ama simdi evdeyim artik çok sikildim sürekli çalışıyordum simdi evde olmak beni çok bunaltmaya başladı esimde çalışmama izin vermiyo çok aşırı kıskanç napcam bilmiyorum aranızda bnm gibi olan varmıdır acaba
![]()
aklı niye sende kalsın çalışınca kocaların aklı eşlerindeki kalıyor bu nasıl bir düşünceMerhaba hanımlar size dert gibi gelmeye bilir ama inanın çok bunaldim artik evde oturmaktan11 aylık evliyim esimle 2 yildir tanışıyoruz tanışmadan önce calisiyodum nisanlandiktan sonra isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye ama simdi evdeyim artik çok sikildim sürekli çalışıyordum simdi evde olmak beni çok bunaltmaya başladı esimde çalışmama izin vermiyo çok aşırı kıskanç napcam bilmiyorum aranızda bnm gibi olan varmıdır acaba
![]()
Eğer gerçekten büyük bir maddi sıkıntınız yoksa eşinizle bu konu için aranızı açmayın.Merhaba hanımlar size dert gibi gelmeye bilir ama inanın çok bunaldim artik evde oturmaktan11 aylık evliyim esimle 2 yildir tanışıyoruz tanışmadan önce calisiyodum nisanlandiktan sonra isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye ama simdi evdeyim artik çok sikildim sürekli çalışıyordum simdi evde olmak beni çok bunaltmaya başladı esimde çalışmama izin vermiyo çok aşırı kıskanç napcam bilmiyorum aranızda bnm gibi olan varmıdır acaba
![]()
Pardonda niye bu kadar heyecan yaptiniz?bu soylediginiz sartlar konu sahibinde yok maddi durumunda da sorun yok tek dert sıkiliyorum.. bende diyorum ca lis ma .Ne demek sapik cok? Eh o zaman erkeklerde calismasin. Cidden calisan kadinlarin ne yaptigini saniyorsun? Niye kiskanilmasi lazim?
Nasil bir kadin, kadinlarin calismasina karsi gelir? Hayat müsterektir. Yarin birgün bosanmak istiyorsa konu sahibi ne yapacak? Esi isten atildiginda? Esi agir bir kaza gecirdiginde?
Cocuk diyorsunda, bir cocugun ne kadar pahali oldugunu biliyormusun? Iyi bir okula yollamak kac para biliyormusun? Hele Türkiye gibi bir yerde her kadin mecbur calismali diye düsünüyorum.
Merakımdan soruyorum yıl 2016 ne bileyim uzaya falan gidiliyor. Bu kadar medeniyetin içinde nasıl bu kafa yapısı ile kalıyorsunuz?
Kim oluyorsunuzda benim anlamayacagim zannina kapiliyorsunuz acaba?seviyesizligin luzumu yok senin dusuncen sana benimki bana, ok.Kendi düşen ağlamaz, gibi acımasız bir yorum yapmak durumunda kaldım gerçekten....Daha nişanlıyken adam rengini belli etmiş, sizde kabul etmişsiniz. Şimdi neden ah vah ediyorsunuz...
Ve hayretler içerisinde okudum yazdıklarınızı, bir kadının böyle düşünmesi gerçekten çok acı...Söyleyecek çok sözüm var ama, sizin anlayacağınızı düşünmüyorum. Kelimelerime yazık olacaktı..