- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
Bu da can yazık günah.Birazdan gelir boş boş oturup anan babandan para alacağına çalış diyenler , iş beğenmiyor diyenler ,diğer konuda öyle yaptılar sinir filan kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da can yazık günah.Birazdan gelir boş boş oturup anan babandan para alacağına çalış diyenler , iş beğenmiyor diyenler ,diğer konuda öyle yaptılar sinir filan kalmadı
Merhaba, daha önce sigortalı çalışmamış birini bulursanız işkur desteklemesi var. Sigortanın bir kısmını onlar karşılıyor. Bizim bakıcımız eşimin teyzesiydi, önceden sigortası olmadığı için bu şekilde yaptık ve sigortanın bir kısmını biz yatırdık, gerisini devlet karşıladı. Aklınızda olsun.
yuh be bu ne allah askına. insafsız kendi çocuğunu çalıştırsın bu şartlar altında. Şimdi eve gelen temizlikçiye bile sgk yapılıyor. Asgari ücretten bile haberi yok sanki maaş 1500 tl diyor. Çok sinirlendimMerhaba kızlar derdimi sizinle paylasmaya geldim.Maddi olarak zorlandığımız bı dönemdeyiz dolayısıyla iş bakiyorum.Bir ilan gördüm dershaneye rehber öğretmen ya da lisans mezunu birini arıyorlar.Aradim şartları öğrenmek için sabah 9 akşam 6 haftada bir gün izin sgk ve yol parası yok ve maaş 1500. Yani bu işi ben yapmasam illa ki birini bulacaklar yazık değilmi insanlarin zamanına emeğine.Umudumu da kestim sanırım çünkü iki çocuğum var birisi küçük ve onu da kreşe vermem gerekecekti.
Meslek öğretilen çırakların maaşı daha farklı olur, onu anlarım.Buralarda hep böyle sanırım geçen gün güzellik merkezine gittim baktım kadın tek çalışıyordu eleman almış.O da haftada bir gün izinli tam gün çalışıyor.Ne kadar maaş veriyorsun dedim 1500 dedi ,yüzüm ne hal aldıysa artık yemek yiyo burda ayrıca iş öğreniyor dedi ben bişey diyemedim.
Yüzüne yüzüne söyleseydiniz ya hazır denk gelmişken utanması varsa utanırdı belki
Ay sizi alıntılayamadım biBuralarda hep böyle sanırım geçen gün güzellik merkezine gittim baktım kadın tek çalışıyordu eleman almış.O da haftada bir gün izinli tam gün çalışıyor.Ne kadar maaş veriyorsun dedim 1500 dedi ,yüzüm ne hal aldıysa artık yemek yiyo burda ayrıca iş öğreniyor dedi ben bişey diyemedim.
1500 TL mi yemin ederim bu insanlarda hiç Allah korkusu yok ya.markette kasiyerlik yaparım daha iyi hiç olmasa asgari ücret alırımMerhaba kızlar derdimi sizinle paylasmaya geldim.Maddi olarak zorlandığımız bı dönemdeyiz dolayısıyla iş bakiyorum.Bir ilan gördüm dershaneye rehber öğretmen ya da lisans mezunu birini arıyorlar.Aradim şartları öğrenmek için sabah 9 akşam 6 haftada bir gün izin sgk ve yol parası yok ve maaş 1500. Yani bu işi ben yapmasam illa ki birini bulacaklar yazık değilmi insanlarin zamanına emeğine.Umudumu da kestim sanırım çünkü iki çocuğum var birisi küçük ve onu da kreşe vermem gerekecekti.