Çalışmak istiyorum ama?

Birazdan gelir boş boş oturup anan babandan para alacağına çalış diyenler , iş beğenmiyor diyenler ,diğer konuda öyle yaptılar sinir filan kalmadı
Ben sırf boş durmamak için onu bile kabul ettim, 1000 tl'yi onu bile zar zor aldim bir ay sonra ciktim zaten anaokulundan. Bana kadin diyo ki digerlerinin maasi var, onlarinkini vericem daha diyo. Sonra agzinin payini aldi tabi terbiyesiz. Sonra diyolar ki is begenmiyolar. Insanlar konusuyo sadece.

Yok ben gayette uzak bi yere basvuru yaptim, bana "ama biz burdayiz" diye cevap vermis. Ben de bulundugum bolge icin "buradan kabul etmiyor musunuz" diye yazdim bir daha cevap yok. Kotu bi sey yazmamak icin kendimi zor tutuyorum.

cevap şekli de efsaneymiş

Esiminde öyle anısı var. daha yeni mezun mühendisken baska sehirden aramislar gel goruselim diye. esimde yol parası sıkıntı demiş. ik sinirlenmis boyle yol parasını hesap edersen zor is bulursun demis. kucuk olcekli turk firmasiydi diyor esim. Simdi yurtdısı kökenli bir firmada calisiyor.

Zannediyorlarki birtek is onlarda var lutfedecekler is vererek aradıkları elemanin onlarin sartlarını beğenmeme luksleri yok.

tabi tabi hepsi ego canavarı. hepsi mükemmel, sundukları şartlar mükemmel, işi kabul etmeyenler şımarık.
bazı şirketlerde işsiz biri görüşmeye gidince yol parasını veriyor mesela.

tabi tabi hepsi ego canavarı. hepsi mükemmel, sundukları şartlar mükemmel, işi kabul etmeyenler şımarık.
bazı şirketlerde işsiz biri görüşmeye gidince yol parasını veriyor mesela.

Esim zaten onu ima etmis. yol paramı verirseniz gelirim diye. Hem yol parası vermeyeceksen neden sehir disindan adam cagiriyorsun ki. Cok mu mukemmel şartların var millet senin icin şehir değistirsin.

Bende bulunduğum şehrin ilanlarında görüp mesaj attım şartlar için ama cevap vermediler kurumumuza gelin yüz yüze konuşalım demiş.Aradim ben şuan şehir dışındayım şartlar karşılıklı uyarsa erken döneceğim dedim o zaman söyledi maaşı vs

Esim zaten onu ima etmis. yol paramı verirseniz gelirim diye. Hem yol parası vermeyeceksen neden sehir disindan adam cagiriyorsun ki. Cok mu mukemmel şartların var millet senin icin şehir değistirsin.

hali hazırda işi olan insan olsa neyse ama işsiz, yeni mezuna yapılmaz.

Ben sırf boş durmamak için onu bile kabul ettim, 1000 tl'yi onu bile zar zor aldim bir ay sonra ciktim zaten anaokulundan. Bana kadin diyo ki digerlerinin maasi var, onlarinkini vericem daha diyo. Sonra agzinin payini aldi tabi terbiyesiz. Sonra diyolar ki is begenmiyolar. Insanlar konusuyo sadece.
Konuşanlar da bakıyorsun zengin tuzu kuru kesim konuşsunlar bakalım

1.000 tl 1.500 tl yi nasil teklif ediyorlar ya? ben haftaici yarim gun yardimci abla almak icin 2.000 teklif etmeye cekiniyorum. esim sabret biraz daha maddi durumu toplayalim asgari ucretle arariz yardimci diyor.

1.000 tl 1.500 tl yi nasil teklif ediyorlar ya? ben haftaici yarim gun yardimci abla almak icin 2.000 teklif etmeye cekiniyorum. esim sabret biraz daha maddi durumu toplayalim asgari ucretle arariz yardimci diyor.
Valla ben de aynı şekilde haftada 5 gün sabah 9:00-14:00 (içinde yemek saati de var 1 saat) gelen yardımcıma 2000+sigorta+yemek teklifine utanmıştım en başta. Ama o gayet memnundu maaşından şartlarından severek kabul etti sağolsun.

size bişey söyliyim mi hiç bişey olmuyor. kaynımı ssk sız çalıştıran biyer vardı ssk yı yapmamışlar aradık şikayet ettik çocuğun elinde görüntü vs var orda çalıştığını ispat edebiliyordu yani. hiç bişey olmadı gelip kontrol bile etmediler en son işten ayrıldı
Yazık valla insanların emekleri çarçur ediliyor.

Valla ben de aynı şekilde haftada 5 gün sabah 9:00-14:00 (içinde yemek saati de var 1 saat) gelen yardımcıma 2000+sigorta+yemek teklifine utanmıştım en başta. Ama o gayet memnundu maaşından şartlarından severek kabul etti sağolsun.

Ben de istiyorum yardimci sigortasiz olmaz diyor zaten esim cok buyuk risk bizim evde bayilir bir sey olur diyor.

insallah bende bulurum.

Ben de istiyorum yardimci sigortasiz olmaz diyor zaten esim cok buyuk risk bizim evde bayilir bir sey olur diyor.

insallah bende bulurum.
Aynen sigortasız olmaz düşer müşer bişey olur sıkıntı yani allah korusun.. Gerçi bizimkinin de kocası zorla işi bıraktırdı şimdi 2 ay çalıştı sadece. Eşim bazı günler geç gidiyor diye kıskanıyormuş :KK57: Kız da iyiydi ama kocası manyak çıktı :işsiz: :işsiz: Ben de arıyorum yeniden hala bulamadım :işsiz:

insallah bende bulurum.
Merhaba, daha önce sigortalı çalışmamış birini bulursanız işkur desteklemesi var. Sigortanın bir kısmını onlar karşılıyor. Bizim bakıcımız eşimin teyzesiydi, önceden sigortası olmadığı için bu şekilde yaptık ve sigortanın bir kısmını biz yatırdık, gerisini devlet karşıladı. Aklınızda olsun.

Back
X