- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
800 lira kira
100 lira elektrik
50 lira su
100 lira yakıt
100 lira telefonlar
150 lira yol parası
50 lira apartman aidatı
50 lira internet bağlantısı
-------------------------------------
1400 lira etti
Geri kalan 600 lira anca mutfak masrafına ucu ucuna yeter. Ki düşük hesapladım ben giderleri. Karın tokluğuna yaşarsınız. Başka hiç masraf çıkmaması gerekir.
Ayrıca düğün masraflı bir şey, hiç eşya almayacak takside girmeyecek misiniz? Her şeyi aileler mi yapacak?
Hiç mi gezmeyeceksiniz,ekstralarınız olmayacak,hiç mi hasta olmayacaksınız? her gün çorba mı içeceksiniz? giyinmeyecekmisiniz? bir yerden bir yere gitmeyecek ve yol paranız hep sıfır mı olacak? parfüm kozmetik almayacakmısınız?
2000 TL eşiniz alırken siz 2000Tl alsanız ekonomik; 4000 TL alsanız manevi olarak gecinemezsiniz.erkek arkadaşınız kpsscalissin .siz de öğretim görevlisi olUn olamıyorsunuz kpss çalışın öyle evleninyüksek lisans tez dönemindeyim bir aya kadar bitecek. Hayalim öğretim görevlisi olmak bu amaç doğrultusunda çalışıyorum belki doktora yapmayı da düşünüyorum.
Aynı zamanda bu sonbaharda bir evlilik durumu söz konusu. Erkek arkadaşım 2 bin maaş alıyor. Bu yüzden benimde hemen çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Öğretim görevlisi de hemen oluyum diyince olmuyor.
Sorunum da şu: acaba evlendikten sonra evde kalıp hayalim doğrultusunda derslerime yoğunlaşmak mı yoksa hemen bir iş aramaya koyulmak mı?
(700-800e kiralık ev bulup 2bin ile zor da olsa geçinebiliriz diye düşünüyorum bu süreçte ama çok zor tabi ki)
durum yok niye evleniyorsunuz diye soracaklara şimdiden cevap vereyim 4 yıllık bir ilişkimiz var ve bekledik ancak bu noktaya kadar düzelebildik erkek arkadaşım en başından evlenmek istiyodu ben erteliyodum daha düzenli bir iş buldu bu süreçte. Beklemeyelim artık diyor.
2000 TL eşiniz alırken siz 2000Tl alsanız ekonomik; 4000 TL alsanız manevi olarak gecinemezsiniz.erkek arkadaşınız kpsscalissin .siz de öğretim görevlisi olUn olamıyorsunuz kpss çalışın öyle evlenin
evet bir de benim şehir de kısıtlı kendi bulunduğum ilde yapmak istiyorum çok zorDoktora yapan ve yıllardır özel sektörde çalışan birisi olarak söylüyorum kadronun ne zaman çıkacağı belli olmaz yl de bitse doktorada bitse garantisi yok. Okul bittiğinde boşta kalmak istemiyorsanız hemen bi iş bulun hem okul hem iş bi sekilde idare ediliyor. Ayrıca 2000 ile geçinilmesi çok zorrr maalesef sizinde çalışmanıza ihtiyaç var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?