Çalışmak mı ev hanimligi mi??

Kesinlikle calismalisin. Bebeğin şu an küçük peki büyüdüğünde ne olucak? Sen evde bunalmicakmisin.

evliyim, çalışıyorum.Henüz bir bebeğim yok ama olduğunda çalışmak konusunda çok sıkıntı yaşayacağımı az-çok tahmin ediyorum.Tabi ki evladı bırakıp işe gitmek zor olacaktır ama ben eminim ki yasal sürem bittiği gibi işe döneceğim. Onun için, kendim için daha doğrusu bizim için çalışmam ve ayaklarımın üstünde durmam gerek. Mali Müşavir oldum daha çiçeği burnunda :) Çok uğraşlar verdim senelerimiz gidiyor olabilmek adına, evde oturup eşimin işleri iyi gider de bana bol keseden harçlık verirse diye değildi bütün çabalarım. Mevzu bi yerde maddi olmaktan çıkıyor.Çalışmaya alışan, kendi parasını kendi kazanmanın hazzını alan bir kadına otur evde demek çok zor.

Hayırlı olsun :)) bebek olmadan kariyeri bir yere taşıyıp oturtmak çok iyi bence. Dusuncelerime tercüman olmuşsun sırf duygusal davranmamak için konu açtım iyi ki yapmışım

Ooo tebrik ederim hayırlı mübarek olsun bacimm

bende yakin zamanda calismayi dusunuyordum ancak vazgectim ki borcumuzda var tek maasla zor ama ucu ucuna yetiyor.cunku cok hareketli ve tehlikeli donemleri butun isimi birakip onunla ilgileniyorum.oda cok baglandi bana uyaninca direk beni gormek istiyo..buyuklerimiz bizim kadar pesinden kosamaz cunku ben zor yetisiyom ve kimsede anne kadar sabirli ve enerji dolu olamaz.
bence asil bu aylarda anneye ihtiyaci var..calismayin demiyorum ama soyle kendini ifade edecek yuruyecek tehlikeli donemleri gececek yasa kadar cocugunuzun en guzel ve ozel anlarinda yaninda olun derim..
hele dun yasadigim olaydan sonra benim yanimda olmasina ragmen dikkat edemedim ayagina cay dokuldu aklim kalir birakamam uzun bi sure..durumunuzda iyiyse bebeginize siz bakin..

Bende nasipse 3 aylıkken bırakıcam cnm anneme bırakıcam Allahtan bakıcıya deil ama çok endişeliyim bana karşı bağı nasıl olur kopuk olurmu

çok ufakken dönmeyi planlıyosunuz.Mecburiyetinizde yok ise biraz daha beklemek daha iyi bence

Biraz daha erteleyebilirsiniz ama ilerde çalışın mutlaka dediğiniz gibi üniversite okumuşsunuz ve bence maddi bağımsızlık çok güzel bişey bende 5 aydır filan çalışmıyorum hamilelikten o kadar sıkıldım ki

Canim sanayi bolgesi yakinimda. Bu cevreden is bakacagim o yuzden insallah kisa surede bulurum. Cocuga bakici bakacak. Artik buyukleri ozgur birakmak lazim. Ben cocuk sahibi oldum diye annemin sorumlulugu artmamali.

Konu acacagim o zamanlar bana bol akil fikir verirsin seni direkt olarak etiketlicem zaten hazir ol :)

henüz çocuğum yok fakat eminim bende aynı sorunlarla boğuşcam.

üniversiteyi boşuna mı okudum dicem bu sefer çocuğumun anılarını kaçırcam vs..
valla çok zor bir karar.

sanırım ben ihtiyacım olmasa da çalışırım çünkü iş yeri insana bi nefes gibi. kendi alanın sana ait özel bişey.
üstelik bunun için para alıyorsun.
bilemiyorum bence işe dönmelisiniz.

çalışan biriyim üstelik bebeğim de yok şimdilik, ama inan bana canım şimdiki aklım olsa çalışmazdım, senin maddi durumun da iyiymiş keşke bizim de öle olsa... yeni evlendim ve bir sürü borç var sırf o yüzden çalışıorum ama bebek olursa arayı uzatabileceğim kadar uzatacağım. ohh mis gibi evinde çocuğunu en güzel şekilde yetiştirsen güzel olmaz mı? valla süper olur bundan ala iş mi olur ? kolay mı bir evladı yetiştirmek. yine de sen bilirsin canım ama gerek dini gerekse kadın sorumluluklarını düşününce ben hiç çalışmak istemiorum, derim ki çocuğunla mutlu mesut günlerin varken başka kişilerin kahrını çekme... Selametle

Yarının ne getireceğini bilemezsiniz, ayrıca çocuk size dahada bağlanacak şimdi çocukken buna alissin sonra sizi birakamaz, okula başlayınca anne diye ağlayan çok . Benim annem surekli çalıştı ve 3 kardeşte anneme duskunduk ve ben 25 yaşıma gelmeme rağmen anneme aşırı duskunum. Çalışın durumunuz çok iyi olsa bile geleceği asla bilemezsiniz. Geleceğe yatırım yapın, bu çocuğunuzun ve sizin işinize daha çok yarayacak.Eşinize birşey olmayacağı garantisi mi verildi size? Yada surekli çalışacağı, surekli maddiatinizin iyi olacağı? Her şeyi bir kenara bırakın daha erken emekli olacaksınız niye bunu düşünmüyorsunuz?

kv iyidir hoştur ama bakalım nasıl olucak en azından süt iznim bitene kadar denemeyi düşünüyorum kesinlikle iş candır arkadaşlar ortam özlüyorum tek derdim kızım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…