Çalışmak mı evde oturmak mı...

Kimseyle muhattap olmamaya calisin, bizim isyeri de oyle, dedikodu kazani mubarek:) ama osten cikip evde oturmak cok korkunc. Onca cv gonderdim donus olmasi diyorsunuz, isi biraktiginizda da bulmaniz zor o halde, ne kdar surecegini bilmediginiz bir durum icin risk almayin derim. En kotu is bile issizlikten iyidir. Daha iyi biryer bulunca oraya gecersiniz ama evde inanin korelirsiniz. Kurslar filan demissiniz ama hicbir kurs is hayati gibi gelistirmez insani.

Not: meslek edindirme kursu usta ogreticisi

Kendiniz de durumun farkindasiniz,
Kücuk bahanelerle işten ayrilinmaz, biraz profesyonel davranin.
Aylarca evde oturunca 'Ne iş olsa yaparım' kıvamına gelmeyeceginizin garantisi var mı?
Konu sahibinden özür diliyorum konu dışı olacak ama sizi bir konunuzdan hatırladım şimdi. Değişik bir konuydu ve ilgimi çekmişti. Yabancı bir beyefendiyle görüşüyordunuz sanırım, nasıl gittiğini merak ettim :) Umarım her şey yolundadır.

Konu sahibinden özür diliyorum konu dışı olacak ama sizi bir konunuzdan hatırladım şimdi. Değişik bir konuydu ve ilgimi çekmişti. Yabancı bir beyefendiyle görüşüyordunuz sanırım, nasıl gittiğini merak ettim :) Umarım her şey yolundadır.
Tesekkür ederim, hersey yolunda şimdilik :)
Zaman ne gösterir bilinmez.
Sevgiler :)

Merhaba, isyerinizden ne kadar memnun değilseniz sanmayın ki başka işyerleri farklı, her yerde aynı dedikodu , haksızlık var. Kesinlikle evde oturmak iyi değil. Çalışmanın çok artı yönleri var. Evde oturup kendini gelistiremezsin yani bana göre. Bende deli gibi iş arıyorum kriz var bence iş bulmadan çıkma

Merhaba,
Bu devirde yaşanan kriz malumunuz. Çalışma/para kazanma ümidiyle girdiğim iş yerinden hem ortamdan memnun kalmadığım hem de maddi sıkıntı yaşadığım için ayrılmaya karar verdim. Öte yandan işsiz kalıp evde oturabilecek miyim diye de düşünüyorum yani bir yerden sonra ister istemez insanı geren bir durum bu. Aslında en başta iş bulana kadar kalayım diye düşündüm ama çalışma ortamını sevmememden ötürü de burdan gitme fikrim ağır basıyor. Evde olduğum süreçte kendimi işim hakkımda geliştirip kurslara gidebilirim diye de düşünüyorum. Yine de çok kararsız kaldım, ayrılma konuşmasını nasıl yaparım? Bu kararımdan ya pişman olursam? Bir fikir verin lütfen :KK43:
Sakın yapma aynı sekilde işten ciktim ama ne kursa gidebildim ne iş bulabildim. Cikmisken daha iyi yere gideyim diye armutun sapi uzumun copu derken aylar gecti. Elimdeki parada tukendi. İş bulmadan yeni isinden ayrilma

Sakın yapma aynı sekilde işten ciktim ama ne kursa gidebildim ne iş bulabildim. Cikmisken daha iyi yere gideyim diye armutun sapi uzumun copu derken aylar gecti. Elimdeki parada tukendi. İş bulmadan yeni isinden ayrilma
Allah yardımcınız olsun sizinde. Bende öyle düşünmeye başladım. Hakkımızda hayırlısı :)

Back
X