Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çalışmak çok zormuş insan öğrenciliğini geri istiyor. Yeni bir işe başladım 1 buçuk hafta oldu bir catring ajansnda yönetici asistanıyım. Ofisin genel üstten temizliğini yapıyorum dışarıya gidilmesi gerektiği zaman dışarıya gidiyorum. 3 kişiyiz ofiste 2 erkek ortak bir de ben e haliyle tek kadın olarak dışlanmış hissediyorum kendimi bütün gün susuyorum patronlar işle ilgili bişeey sorunca duyuyorum sesimi bi tek.Telefonlara bakıyorum firmalara ajansın reklam mailini fiyatlarımızı falan mail atiyorum günde yaklaşık 700-800 firmaya mail atiyorum ayni zamanda diğer firmaların mail adreslerini liste yapıyorum aynı zamanda ajansa gelen mailleri kontrol edip sözleşme hazırlıyorum aynı zamanda hostes kızlarla konuşuyorum ve patronlarım çok hızlı çalışmamı istiyor bütün bu saydıklarımı aynı anda yapmamı istiyorlar. 4 isi aynı anda yapmamı bende insanım bir tane beynim var birini yapınca öbürünü karıştırıyorum. Acemiyim bi yandan korkudan diken üstünde çalışıyorum ve hiç ısınamadım napsam bilmiyorum kafamda bin tilki. Şuan naptığımı bile bilmiyorum, bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...