• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak ne zor... Son karar sayfa 8

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çalışmak çok zormuş insan öğrenciliğini geri istiyor. Yeni bir işe başladım 1 buçuk hafta oldu bir catring ajansnda yönetici asistanıyım. Ofisin genel üstten temizliğini yapıyorum dışarıya gidilmesi gerektiği zaman dışarıya gidiyorum. 3 kişiyiz ofiste 2 erkek ortak bir de ben e haliyle tek kadın olarak dışlanmış hissediyorum kendimi bütün gün susuyorum patronlar işle ilgili bişeey sorunca duyuyorum sesimi bi tek.Telefonlara bakıyorum firmalara ajansın reklam mailini fiyatlarımızı falan mail atiyorum günde yaklaşık 700-800 firmaya mail atiyorum ayni zamanda diğer firmaların mail adreslerini liste yapıyorum aynı zamanda ajansa gelen mailleri kontrol edip sözleşme hazırlıyorum aynı zamanda hostes kızlarla konuşuyorum ve patronlarım çok hızlı çalışmamı istiyor bütün bu saydıklarımı aynı anda yapmamı istiyorlar. 4 isi aynı anda yapmamı bende insanım bir tane beynim var birini yapınca öbürünü karıştırıyorum. Acemiyim bi yandan korkudan diken üstünde çalışıyorum ve hiç ısınamadım napsam bilmiyorum kafamda bin tilki. Şuan naptığımı bile bilmiyorum, bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...

Evet para kazanmak kolay değil. Emek ister. Lakin kendinizi ezdirmeyin. Konuşun şartlar iyileştirilsin. El altından da iş bakmaya baslayin.
SEVGİLER;)

Sabret canım maaşın da iyiyse dayan zamanla alışırsın işleri avucunun içine alırsın zaten
Bende senin gibi ofis işlerinde çalışıyorum önceden Başımda patronum olurdu şimdi oda durmuyor 5 tane elemanım var ofisi tek Başıma yönetiyorum çok şükür eminim sende zamanla tüm işleri öğrendikçe kendini daha rahat hissedeceksin

Sabret canım maaşın da iyiyse dayan zamanla alışırsın işleri avucunun içine alırsın zaten
Bende senin gibi ofis işlerinde çalışıyorum önceden Başımda patronum olurdu şimdi oda durmuyor 5 tane elemanım var ofisi tek Başıma yönetiyorum çok şükür eminim sende zamanla tüm işleri öğrendikçe kendini daha rahat hissedeceksin
Annemde aynısını diyor canım sabahtan beri hep istişare yapıyorum 1 kötü yön buluyorsam 3 iyi yön bulmaya çalışıyorum dayan diyorum kendi kendime. Ama bikaç işi bu acemilikle aynı anda yapmak çok zor geliyo. Ortamada hiç ısınamadım o da zorluyor beni çıkmak istiyorum ama bi yandan da otur paranı kazan diyorum :/

İyi bin lira veriyorlar ama ağızından burnundan getiriyorlar

Bin lira mı ? Allah bereket versin ama bin lira iyi bir maaş değil. Yaptığın işe göre hiç değil. Asgari ücret zaten 800 lira ve sü sekreterler 1500 leri görüyor özelde. İş görüşmende bu kadar işi söylediler mi yoksa süpriz mi oldu ekstralar? Sana abla tavsiyem görev tanımında olmayan hiçbir şeyi aman kovulmayayım diye kabul etme. Yönetici asistanlığı (karısının taleplerine ve adamın diyet alışverişine kadar), müşteri ilişkileri, sipariş takibi, sekreterlik ve ön muhasebeyi dört sene bir arada yaptım bu şirketimde ve bildiğin gibi kimse ödül vermedi olan bana oldu!

Eski işine göre daha iyi bir iştesin ama iş kaybedicem diye kendinden ödün verme.

İyi bin lira veriyorlar ama ağızından burnundan getiriyorlar
çok da vermiyorlarmış aslında bence siz yavaşdan iş bakınmaya başlayın daha rahat bir iş yerinde ama iş ararken şu an ki işi bırakmayın bir yerde çalışırken daha rahat iş buluyor insan işsizken iş bulmak zorlaşıyor

Bin lira mı ? Allah bereket versin ama bin lira iyi bir maaş değil. Yaptığın işe göre hiç değil. Asgari ücret zaten 800 lira ve sü sekreterler 1500 leri görüyor özelde. İş görüşmende bu kadar işi söylediler mi yoksa süpriz mi oldu ekstralar? Sana abla tavsiyem görev tanımında olmayan hiçbir şeyi aman kovulmayayım diye kabul etme. Yönetici asistanlığı (karısının taleplerine ve adamın diyet alışverişine kadar), müşteri ilişkileri, sipariş takibi, sekreterlik ve ön muhasebeyi dört sene bir arada yaptım bu şirketimde ve bildiğin gibi kimse ödül vermedi olan bana oldu!

Eski işine göre daha iyi bir iştesin ama iş kaybedicem diye kendinden ödün verme.
Çok haklısınız kimse ödül vermiyor. Görüşmede bu işler söylendi evet ama hepsini aynı anda yapmam gerektiği söylenmemişti. Bana ekstraa olan dışarının işleribi görmem oldu hadi ona sözüm yok ara sıra çıkıyorum ama dediğim gibi bir kaç işi aynı anda yapmak beni çok zorluyor ve beynimi yoruyor. Acemiliğimi atmamı bile beklemediler. Bilemiyorum napsam..

Hakkaten cok zormus. Bence sen bu iste calisa calisa baska bi is bak.

Çok teşekkür ederim :) bana başlangıçta yapıcaklarımı anlattılar lakin 4 işi aynı anda yapıcağımdan bahsetmemişlerdi :/
canım çalışırken evet bazen aynı anda birkaç işi yapmak zorunda kalabiliyorsun ama eğer işini severek yaparsan etrafında seni motive eden birileri ve tabiyki seni tatmin edecek bir maaş alıyorsan bunları yapabiliyorsun :KK76: bazen şartlar çok zor oluyor ama ben hep derimki" onlar yapıyorsa bende yapabilirim" ve hep yapmışımdır :nazar:

canım çalışırken evet bazen aynı anda birkaç işi yapmak zorunda kalabiliyorsun ama eğer işini severek yaparsan etrafında seni motive eden birileri ve tabiyki seni tatmin edecek bir maaş alıyorsan bunları yapabiliyorsun :KK76: bazen şartlar çok zor oluyor ama ben hep derimki" onlar yapıyorsa bende yapabilirim" ve hep yapmışımdır :nazar:
Tabiki öyle ama bu bazenlik bir iş değil iş hep bu şekilde yürüyor yoğun olarak. Blr de ortam da ısıtmadı beni dediğim gibi 2 erkek arasında olmak çok zor tek kelime konuşmadan. Patronlardan biri çok sert sürekli bir eksik bulup sert bir tavırla söyleme peşinde

Back
X