Çalışmak

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Iyi akşamlar ben şuan meslek lisesine gidiyorum haftasonları haftanın üç günü de bilgisayar kursuna gidiyorum kursum aralık sonunda bitiyor iş ariyordum eşim normalde istemiyordu sonunda ikna ettim evime 10 dakkalık mesafede iş buldum yarın gidicem başlamak için haftanın iki günu tam gün diğer günler yarım gün olarak hem okul hem kurs hem iş zor gelirmi sizce
Eşim hevesimi kırıyor ya çok yorulursun diyo aralık sonuna kadar yarım gün kurs bittikten sonra da haftanim 5 günu olucak yapamassin diyor hem kendine vakit ayıramicaksin yorulursun zorlanirsın diyor daha önce hic çalışmadım sizce kaldırabilirmiyim hepsini
Bütün hevesim gitti şimdiden

Motivasyonunuzu düşürmeyin, kadınlar karşı cinse nazaran daha güçlü ve mücadeleci. Hem yapamasanız en fazla işi bırakırsınız, keşke deneseydim demekten daha iyi ve bir yerden başlamak şart

Ben gündüz çalışıp akşam kpss için dershaneye gidip gece spora/yüzmeye gittiğim zamanı biliyorum 9 ay boyunca.
Kadınlar güçlüdür, bahsettikleriniz kadını yoracak şeyler değil.

Yorulun.
Kendiniz için bir şeyler yapıyorsunuz, yorulmadan olmaz zaten.
Onlar güzel yorgunluklar. Eşinizin heveisnizi kaçırmasına izin vermeyin.
Dururmuzu çok şükür iyi kendi yagımizda kavruluyoruz diyim ama tüp bebek tedavisine ara vermiştim tekrar seneye nasip olursa düşünüyoruz başlayacağımız zaman biliyorum kartlara dadanicsz borçlar yapmak istemiyorum

Dururmuzu çok şükür iyi kendi yagımizda kavruluyoruz diyim ama tüp bebek tedavisine ara vermiştim tekrar seneye nasip olursa düşünüyoruz başlayacağımız zaman biliyorum kartlara dadanicsz borçlar yapmak istemiyorum

Durumunuzun iyi olmasıyla kendiniz için bir şeyler yapmaya çabalamanız arasında paralel bir durum yok.
Bu sizin gelişiminizle alakalı para kazanmakla değil.

Çalışan hangi kadın yorulmuyor ki hele birde anneyse 8 kollu robot modunda yaşıyoruz iste:KK70:
Şansınızı deneyin lütfen kaçırmayın fırsatları:KK66:

Terzi moda evi sahibini taniyorum gelirsin sabah süpürme silme çay falan yavaş yavas makineye oturursun kalıp çıkartmayı ogrenirsin diyo
cok guzel keyifli bir is benziyor. Ben bir ofiste calisiyorum ve hamileyim. Pek de zor olmuyor. Hem ise gidince is arkadaslarimla konusuyoruz guluyoruz. Iyi bir selilde vakit geciyor. Ayrica kendi kendime Hobi olarak dikis dikiyorum kaliplar cikariyorum. Bence calisin hem meslek ogrenin derim. Bilgisayar kursundan daha faydali olabilir

cok guzel keyifli bir is benziyor. Ben bir ofiste calisiyorum ve hamileyim. Pek de zor olmuyor. Hem ise gidince is arkadaslarimla konusuyoruz guluyoruz. Iyi bir selilde vakit geciyor. Ayrica kendi kendime Hobi olarak dikis dikiyorum kaliplar cikariyorum. Bence calisin hem meslek ogrenin derim. Bilgisayar kursundan daha faydali olabilir
Bebeğinizi sağlikla kucaginiza alırsıniz inş biligsayar kursunu bitiririm zaten de daha önce de hiç tecrübem olmadığı için tedirginim ama biraz sakinleştim galiba

Back
X