Çalışmak

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
iyi geceler herkese
Kızlar bebeğim daha 1,5 yaşında ben ise çalışmak istiyorum çalışırsam eğer bebeğime kv bakacak çünkü eşim de ben de bakıcı istemiyorum zaten gireceğim iş asgari ücretle bakıcı falan derken elime bi para kalmaz.
Sorun şu kv kendi evinde bakacak çünkü evi köy gibi bir yerde yani bize 30 dakika gibi bir mesafe de oturuyorlar çok uzak değil yani.
Eşim mayıs ayı gbi gir bi işe diyor hem Bebek de büyür biraz diyor
Ben ise bu işi kaçırmak istemiyorum çünkü sürekli bi iş ve kamu da hafta sonları da tatil 8/6 saatlerdi uygun
Sizce ne yapayım???

Mayısta iş bulacağınızın garantisi yok. Hazır bulmuşken kaçırmayın.
Kayınvalidenin size gelip bakacağını ya da çocuğu her gün bırakıp alacağınızı varsayıyorum tabii. Çocuk haftanın 5 günü kayınvalidede kalmayacak değil mi?

Iyi iş belki temelli de olur sonrasında kamuda ise. 2 ay var Şubat'ta Mayıs'ta bi daha böyle iş bulacağınız ne malum kaçırmayın.

iyi geceler herkese
Kızlar bebeğim daha 1,5 yaşında ben ise çalışmak istiyorum çalışırsam eğer bebeğime kv bakacak çünkü eşim de ben de bakıcı istemiyorum zaten gireceğim iş asgari ücretle bakıcı falan derken elime bi para kalmaz.
Sorun şu kv kendi evinde bakacak çünkü evi köy gibi bir yerde yani bize 30 dakika gibi bir mesafe de oturuyorlar çok uzak değil yani.
Eşim mayıs ayı gbi gir bi işe diyor hem Bebek de büyür biraz diyor
Ben ise bu işi kaçırmak istemiyorum çünkü sürekli bi iş ve kamu da hafta sonları da tatil 8/6 saatlerdi uygun
Sizce ne yapayım???
çalış bence

Back
X