Çalışmak

Ya hayvanli yoruma koptum

Ne kadar kibar ve guzel bir yorum. Kadın düşüncesini söylemiş neler yazılmış iyi ki bi çalışıyolar çalışmasalar boyle neyi savunucaklar

Ne kadar kibar ve guzel bir yorum. Kadın düşüncesini söylemiş neler yazılmış iyi ki bi çalışıyolar çalışmasalar boyle neyi savunucaklar
Teşekkür ederim.

Yanlız, düşüncesini çalışmayı ahmaklık olarak gördüğünü söyleyerek dile getirirse elbette karşı yorumlar alır.

Ben çalışmıyorum ama çalışmamayı savunmuyorum tercih ediyorum sadece. Herkesin şartları, hayata bakışı, öncelikleri farklı. Fikir dayatmasına gerek yok o yüzden ne çalışmakla ilgili ne çalışmamakla ilgili.

Ahmaklık dememeli ama dediginiz gibi herkesin doğruları farklı burdaki kadınlar kendi doğrularını dayatmaya çalışıyolar farklı olana da hakaretvari davraniyolar

Öncelikle isyerindeki saatlerinin de hayatina dahil oldugunu hayatinin bi parcasini oldugunu kabullen. Ise gidince hayata mola veriyormuş, isten cikinca da hayata kaldigin yerden devam ediyormuş gibi düşünme.

O iş de senin hayatinin bi parçası. Ise gittiginde de yasiyosun. Oraya gidince hayatini duraksatip ordan cikinca devam etmiyosun. O yuzden isyerindeki zamanlarindan da keyif almaya calis.
Ne is yapiyosun bilmiyorum ama mesela oglen yemege arkadasinla çık sohbet et.
Çalıştığın sirada kahve iç. Yani isyerinde de kendini mutlu edecek biseyler bul.
Aksam eve gelir gelmez uyuma aksamlari aktif olmaya çalış uyku saatine kadar plan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…