Hakkımızda hayırlısı olsun canım, bizim de baya ödememiz gereken borçlar var, en önemli ve acillerin bitmesi 2-3 ay sürecek. Sonrakiler için de Allah kerim,okul kredisi kalıyor geriye.işten ayrılma gibi bi durumum yok burdan çıksam başka yere gitmek zorundayım para biriktirmemiz lazım ev almamız lazım hiç kenarda birikintimiz yok allahım bize yardım etsin.
sen neden ayrılıyorsun
Allah kolaylık versin canım ama 2-3 sene ara verirsen sonradan çalışmak çok daha zor gelebilir.Hakkımızda hayırlısı olsun canım, bizim de baya ödememiz gereken borçlar var, en önemli ve acillerin bitmesi 2-3 ay sürecek. Sonrakiler için de Allah kerim,okul kredisi kalıyor geriye.
Ayrılma sebebim de çok; en önemlisi kızım çok hırçınlaştı, huy değiştirdi. Eski işyerim olmasına rağmen şartları çok değişti,maaşım arttı ama yer çoook uzak toplam 3buçuk 4 saat yolda trafikte geçiyor, cumartesi günü de tam gün burdayım. Hiç mi hiç mutlu değilim. Başka yerler araştırıyorum ama büyük ihtimal 2-3 sene ara vereceğim.
Evet orası doğru ama cumartesi olmayan, eve yakın bir yer olsa kızıma daha çok vakit ayırabilsem belki düzelir. Diğer türlü o herşeyden önemli,resmen psikolojisi bozuldu çocuğun. Bence her anne maddi imkanı el veriyorsa 3-4 yaşa kadar kendi bakmalı,bunu yaşayarak anlayan bir anneyimAllah kolaylık versin canım ama 2-3 sene ara verirsen sonradan çalışmak çok daha zor gelebilir.
Kesinlikle haklısın ama şartlar el verse keşke. Şuan çocuğa kim bakıyor peki?Evet orası doğru ama cumartesi olmayan, eve yakın bir yer olsa kızıma daha çok vakit ayırabilsem belki düzelir. Diğer türlü o herşeyden önemli,resmen psikolojisi bozuldu çocuğun. Bence her anne maddi imkanı el veriyorsa 3-4 yaşa kadar kendi bakmalı,bunu yaşayarak anlayan bir anneyim
Çocuk annemde canım, üst katımda oturuyor bizim evimizdeler gündüz genelde. Çok da sever kızım onu, doğduğundan beri alışık anneme. Ama kadını bıktırıyor , ben işe başladığımdan beri inanılmaz inatçı. Gece uyanıp hayır hayır diye ağlamalar,biz eve gittiğimizde ağlamalar,bir an bile bırakıp gideceğiz diye gözünü ayırmıyor.Daha bir çok şey...Kesinlikle haklısın ama şartlar el verse keşke. Şuan çocuğa kim bakıyor peki?
ayyy kıyamam yaa evet haklısın bir süre ara versen iyi olur inşallah istediğin gibi bir iş bulursunÇocuk annemde canım, üst katımda oturuyor bizim evimizdeler gündüz genelde. Çok da sever kızım onu, doğduğundan beri alışık anneme. Ama kadını bıktırıyor , ben işe başladığımdan beri inanılmaz inatçı. Gece uyanıp hayır hayır diye ağlamalar,biz eve gittiğimizde ağlamalar,bir an bile bırakıp gideceğiz diye gözünü ayırmıyor.Daha bir çok şey...
ooo seni çok bezdirmişler canım yaAlın benden de o kadar! Ayaklarım geri geri gidiyor ve çok mutsuzum burada çalışmaktan... Evlilik tazminatımı alıp gideceğim, daha az giyer daha az yerim ama yeter bu değmeyecek insanlara beş senedir emek verdiğim! Hakkımı da helal etmiyorum..
Amin inşallah,sizin de meleğinize kavuşmanıza az kalmış, Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin canımayyy kıyamam yaa evet haklısın bir süre ara versen iyi olur inşallah istediğin gibi bir iş bulursun
ooo seni çok bezdirmişler canım ya
evet cumartesi pazar tatil olması kadın için çok öenmli normalde 4 e kadar cumartesi çalışa oluyor bizde ama 3 aydır yok ne kadar rahatım anlatamamHakkımızda hayırlısı olsun canım, bizim de baya ödememiz gereken borçlar var, en önemli ve acillerin bitmesi 2-3 ay sürecek. Sonrakiler için de Allah kerim,okul kredisi kalıyor geriye.
Ayrılma sebebim de çok; en önemlisi kızım çok hırçınlaştı, huy değiştirdi. Eski işyerim olmasına rağmen şartları çok değişti,maaşım arttı ama yer çoook uzak toplam 3buçuk 4 saat yolda trafikte geçiyor, cumartesi günü de tam gün burdayım. Hiç mi hiç mutlu değilim. Başka yerler araştırıyorum ama büyük ihtimal 2-3 sene ara vereceğim.
Haklısın canım da bi ara düşük tehlikem var diye baya rapor kullandım uzun zamandıır bu iş yerinde çalışıyorum bana çok tolerans geçtiler çk fazla da abartmak istemiyorum. Birazcık vefa borcu sayılır anlayacağın
valla yine iyi dayanmışsın 5 yıl dile kolay.Üff hem de nasılvaatler verildi tutulmadı, yalanlar dolanlar.. Neler neler..
canım iznimin başlamasına sayılı günler kaldı diyorsun ama takvim mi yanlış 37 hafta yazıyor.Ben de ayni duygulari yasiyorum. Is hayatindan cok uzaklastim. Bebege konsantreyim uzun suredir. Hersey gibi bu da cabuk gecti Allahtan :) iznimin baslamasina sayili gunler kaldi.
Yasadigin durum normal. Hamileligin basinda ve sonunda olan arkadaslarimdan da ayni seyler duyuyorum. Bebegini dusunerek sonuna kadar calismani tavsiye ederim.
Canım seni anlayabiliyorum. Zaman zaman benimde sııkıldığım oluyor. Ama sonra artık işimin olmadığını çalışmadığımı hayal ediyorum. Evet ilk başta güzel gözüküyor fakat sonra bir düşünüuorum maddi olarak istediğim gibi hareket edemeyeceğim, alışverişlerim, sosyal hayatım herşeyim kısıtlı olacak.bir şeyi alırken 2 kere düşünüyorsam ozaman 4 kere düşünmek zorunda kalcam. En iyisi Allah sağlık sıhhat versin, iş düzenliği versinde çalışayım. Ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında gerçekten zor oluyordur işe gidip gelmek. O konuda haklısın. İlk çocuğumda çalışmıyordum hamileyken. Öğlenleri 2-3 saat uyuyordum. İstirahat ediyordum. Şimdi 2.yi bekliyoruz ve bu sefer çalışıyorum. Allah dan bulantım, başka bir sıkıntım yok henüz de rahat rahat gidip geliyorum şimdilik. Doğumdan sonra çalışmaya devam edeceğim için bir aksilik çıkmazsa doğum iznine elimden geldiğince geç ayrılmaya çalışcam. Çünkü bebeğim doğduktan sonra onunla mümkün olduğunca çok vakit geçirmek istiyorum.Diyeceksiniz herkesin böyle derdi olsa keşke. Keşke ama biraz dinlenmek istiyorum artık hergün severek geldiğim işime saatleri sayar oldum artık. Hamileliğin verdiği ağırlıkta söz konusu tabiki. Doğum iznime 4 hafta kaldı kasıma kadar çalışmak istiyordum ama galiba dayanamayacağım. İzne ayrılmadan önce bu bunalımdan kurtulurum inşallah da doğumdan sonra bebeğime daha çok zaman ayırabilirim doğumdan sonra tekrar işler beni bekliyor çünkü
Canım seni anlayabiliyorum. Zaman zaman benimde sııkıldığım oluyor. Ama sonra artık işimin olmadığını çalışmadığımı hayal ediyorum. Evet ilk başta güzel gözüküyor fakat sonra bir düşünüuorum maddi olarak istediğim gibi hareket edemeyeceğim, alışverişlerim, sosyal hayatım herşeyim kısıtlı olacak.bir şeyi alırken 2 kere düşünüyorsam ozaman 4 kere düşünmek zorunda kalcam. En iyisi Allah sağlık sıhhat versin, iş düzenliği versinde çalışayım. Ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında gerçekten zor oluyordur işe gidip gelmek. O konuda haklısın. İlk çocuğumda çalışmıyordum hamileyken. Öğlenleri 2-3 saat uyuyordum. İstirahat ediyordum. Şimdi 2.yi bekliyoruz ve bu sefer çalışıyorum. Allah dan bulantım, başka bir sıkıntım yok henüz de rahat rahat gidip geliyorum şimdilik. Doğumdan sonra çalışmaya devam edeceğim için bir aksilik çıkmazsa doğum iznine elimden geldiğince geç ayrılmaya çalışcam. Çünkü bebeğim doğduktan sonra onunla mümkün olduğunca çok vakit geçirmek istiyorum.
benimde dileğim o yöndeydi en azından ekim ayını çıkarayım diyorddum ama bilmiyorum inşallah şu bayram tatili bana iyi gelir de işi özlerim biraz kasımda ayrılırım doğum iznime.[/QUOTE. İnşallah güzelce tatilini yapar, dinlenirsinde kasım gibi ayrılırsın. Canını sıkma. Bir bakmışsın günler geçivermiş...yavrun kucağında... Ama esas bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra ve okadar evde vakit geçirdikten sonra işe başlamak daha zor olacak bizim için... Napalım herşey yavrularımız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?