Çalışmaktan çok yoruldum...

sbl01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
60
9
48
Diyeceksiniz herkesin böyle derdi olsa keşke. Keşke ama biraz dinlenmek istiyorum artık hergün severek geldiğim işime saatleri sayar oldum artık. Hamileliğin verdiği ağırlıkta söz konusu tabiki. Doğum iznime 4 hafta kaldı kasıma kadar çalışmak istiyordum ama galiba dayanamayacağım. İzne ayrılmadan önce bu bunalımdan kurtulurum inşallah da doğumdan sonra bebeğime daha çok zaman ayırabilirim doğumdan sonra tekrar işler beni bekliyor çünkü

inş kurtulursun bu psikolojiden canım

Arkadasim bende de ayni durum var mesleğini aslında çok seviyorum ama hamilelik ten sanirim bu sene bir turlu isinamadim okula.

Bende yoruldum... işimi seviyorum. ama son zamanlarda şevkim kırıldı.
İstemeye istemeye gelmek gerçekten zor. Ama senin az kalmış bak izne çıkacaksın...
Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnsanın hamilelikte zoruna gidebilir çalışmak..

ben bir buçuk senedir doğum dan dolayı evdeydim 5 ay oldu başlayalı şimdiden sıkıldım yaaa evde oturmak ne güzeldi

bir kac gun izin alsan isini azda olsa ozlersin belki..evde durmaktan bunalip dayanma gucu bulursun belki...

Ben de öyle düşünüyorum ama zaten gideceksin diyorlar izin vermiyorlar
rapor alamaz misin o zaman? yoksa bunalima filan girersin Allah korusun....ve dogum oncesi asla isetmeyecegin birsey..tam tersi enerji tepolaman lazimki..hem doguma hemde dogumdan sonrasi kendine ve yavruna yeterli sabri ve ilgiyi gosterebilesin...

Çookk teşekkür ederim canım. Bikaç gün tatile çıkmalıyız

ben bir buçuk senedir doğum dan dolayı evdeydim 5 ay oldu başlayalı şimdiden sıkıldım yaaa evde oturmak ne güzeldi
Aynı ben Mayıs sonunda başladım, 15 ay da evdeydim bebekten dolayı. Şimdi de sene sonu ayrılacağım sanırım, her ne kadar kafa karışıklığım olsa da

Canim ara versen olmaz mı bir sure? Turkiye'de de cok cocugu tesvik edecekleri yerde dogum izin suresini uzatsalar ya.

Aynı ben Mayıs sonunda başladım, 15 ay da evdeydim bebekten dolayı. Şimdi de sene sonu ayrılacağım sanırım, her ne kadar kafa karışıklığım olsa da
işten ayrılma gibi bi durumum yok burdan çıksam başka yere gitmek zorundayım para biriktirmemiz lazım ev almamız lazım hiç kenarda birikintimiz yok allahım bize yardım etsin.
sen neden ayrılıyorsun

rapor alamaz misin o zaman? yoksa bunalima filan girersin Allah korusun....ve dogum oncesi asla isetmeyecegin birsey..tam tersi enerji tepolaman lazimki..hem doguma hemde dogumdan sonrasi kendine ve yavruna yeterli sabri ve ilgiyi gosterebilesin...
Haklısın canım da bi ara düşük tehlikem var diye baya rapor kullandım uzun zamandıır bu iş yerinde çalışıyorum bana çok tolerans geçtiler çk fazla da abartmak istemiyorum. Birazcık vefa borcu sayılır anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…