- 19 Haziran 2013
- 1.330
- 1.360
- 333
Bunu arkadaşlarımda söylüyor çocuk çizimlerinde iyisin diye, hatta kendi el yapımı kitabım var çocuklarıma hatıra diye sakladımÇo
çocuk kitapları çizimine yönelseniz buna dönük eğitimler var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu arkadaşlarımda söylüyor çocuk çizimlerinde iyisin diye, hatta kendi el yapımı kitabım var çocuklarıma hatıra diye sakladımÇo
çocuk kitapları çizimine yönelseniz buna dönük eğitimler var
Evet öyle çok arttı fiyatlar, aslında orijinalleri de korumak çok zor değil, zaten hayatta ömürlük bi eşya yok galiba. Bi 5-6yıl bile gitse sıkılır insan herhalde. Ya da evimin kombinine uymuyor diye elden çıkarıyor insanlar. Yanlışta düşünüyor olabilirim. Ne bileyim ya hep söylüyorum ben bu işin içinde olmasaydım bile evimde mutlaka bi çalışma olurdu herhalde. İşin tuhafı beğeni çok fazla çevremde ama satış ıhııhÇalışmalar güzel ancak sadece malzeme masrafını bile talep etseniz piyasadaki baskı ürünlerin çok üstünde olur fiyatlar. O yüzden talep görmüyordur muhtemelen. Bir de orjinal tabloyu korumak biraz zor olduğundan tercih edilmiyor olabilir.
Çok teşekkür ederim suluboya kağıdına çiziyorum. Aslında dün aklıma farklı bi konsept geldi. Sayfa tarzını değiştircem. Tarihi veya hikayesi olan şeyleri çizip ilginç hikayelerini akıcı bi dille paylaşıcam. Bilgi amaçlı. Satış olsun veya olmasın sayfaya canlılık ve amaç ekleyecem. Bakalım nasıl olcak.Tek kelime ile muhteşem ellerinize emeğinize sağlık bazılarına ba yıl dımmmmama normal resim kağıdına mı çizdiniz boyadınız
Ama siz kendi çalışmalarınıza değer vermiyorsunuz ki. Orjinal tablo eve uymuyor diye elden çıkarılır mı hiç?Evet öyle çok arttı fiyatlar, aslında orijinalleri de korumak çok zor değil, zaten hayatta ömürlük bi eşya yok galiba. Bi 5-6yıl bile gitse sıkılır insan herhalde. Ya da evimin kombinine uymuyor diye elden çıkarıyor insanlar. Yanlışta düşünüyor olabilirim. Ne bileyim ya hep söylüyorum ben bu işin içinde olmasaydım bile evimde mutlaka bi çalışma olurdu herhalde. İşin tuhafı beğeni çok fazla çevremde ama satış ıhııh
Kağıda çizilen çok satmaz ama. Onu çerçeveli falan satışa koyarsanız ya da kanvasa çizerseniz gider.Çok teşekkür ederim suluboya kağıdına çiziyorum. Aslında dün aklıma farklı bi konsept geldi. Sayfa tarzını değiştircem. Tarihi veya hikayesi olan şeyleri çizip ilginç hikayelerini akıcı bi dille paylaşıcam. Bilgi amaçlı. Satış olsun veya olmasın sayfaya canlılık ve amaç ekleyecem. Bakalım nasıl olcak.
Hayııır ben önem veriyorum, dediğiniz gibi arkadaşımın hediyesi bi yağlı boya var duvarımdan inmez. Ama işte öyle dekor olarak gören çok var tercih meselesi gerçi. Zorla sevdiremeyiz. Ama dediğiniz doğru gerçekten pahalı olursa alıcısı çok olur ama benimde vicdanım el vermiyor. Maliyetini çıkarıp üzerine çok az bi el emeği koyuyorum. Şu sıralar onu bile yapmıyorum, başlangıç oldun diye.Ama siz kendi çalışmalarınıza değer vermiyorsunuz ki. Orjinal tablo eve uymuyor diye elden çıkarılır mı hiç?
Benim evimde tablo çoktur mesela ama orjinal yağlı boya bir tane var. Ahşabı var, posterler var, puzzle var, kanvas baskı var onlarca ama orjinal tek. Hepsini değiştirebilirim ama o yağlı boya benimle yaşlanır. O yüzden dikkat ediyorum ben bakımına falan. Bir ressam daha var takip ettiğim almak istediğim ama fiyatlar çok uçuk olduğu için zor görünüyor.
Bi de şey var, ne kadar pahalı satarsanız o kadar çok alıcısı oluyor sanırımucuz satınca amaaan diyor insanlar.
Çerçeveli fiyat verince pahalı geliyor insanlara, ama kanvası araştıracağım çerçeve maliyetli çünkü.Kağıda çizilen çok satmaz ama. Onu çerçeveli falan satışa koyarsanız ya da kanvasa çizerseniz gider.
Haklısınız işte bu yüzden çok uygun fiyat veriyorum bu defa da değersizlik katmış oluyorum.Yani sanat eserleri çok hoş ama buna ayıracak bütçe yok çoğu insanda
Mesela ben sıra gelip de 12 senedir salonuma bi tablo alamadım
Bu baskı işi hep aklımda, yani kupa, magnet, fincan için düşünmüştüm. Ama şimdi siz söyleyince benim gibi düşünen de var demek dedim ve hoşuma gitti. Teşekkür ederimSize soyle bir tavsiye verebilirim.oncelikle cok yeteneklisiniz ancak sadece 'resim' turkiyede cogu insana hitap etmez..konsept olarak ilerleyebilirsiniz... yilbasi, halloween, yenidogan, sevgililer gunu, dogumgunu, masal ve hikaye) kahramanlari (harry potter,kucuk prens) ornek cizimler cikararak ,tshirt, yastik baski , fincan kupa baski,puzzle yahut sadece cerceve olarak satisa odaklanabilirsiniz.kisi hikayesine ozel dövme modeli calisabilirsiniz..etiketleride bu sekilde yapin..bu baski falan heryerde bulunabulen uygun fiyatli islemler..yakin cevrenize dogumgunu hediyesi olarak yaptirip resmini cekerek bunu sosyal medyanizda tanitabilirsinizz.hediyeyi alan kisilerde bunu etiketleyebilir..boylece yayilirda cevrenizde.