Çalışmalı mıyım ?

kız delimisin otur işte evinde.. kocan çalışıp ikinize de bakmak zorunda. ek iş falan yapar gerekirse.

Bazen onu da dusunuyorum cocuk evde asosyallesecek disari cikamiyoruz bir sey yapamiyoruz cok da sosyal bi cocuk inanilmaz arkadasci sanki evde tutma daha kotu gibi benim yapabildiklerim kisitli cunku evde olunca ev isiydi yemekti yine cocuguma butun gunu veremiyorum. Moralimi bozan yakin arkadasim okul oncesi ogretmeni 3 yas gruplari var ve ben ondan destek gorurum diye fikrini aldim ama o bile 3 yas erken dedi. :/

Hic eksiklik hissetiniz mi calismasindan dolayi peki ? Yani kizdiginiz oldu mu calismasina

Suanda corona varken kres ne kadar uygun olur hani illa calismak zorunda olursunuz, o zaman tamam ama acil birseyi yoksa en azindan bu sene dursun insallah ortalık daha düzelir o zaman kreşe gönderirsiniz.
Suan degil de seneye dusunuyorum ev almak istiyoruz tek kisiyle zor en azindan benim calismam katki saglar diye dusunuyorum ama bikemedim :/

Ben 2.5 yasinda ucretsiz izinden döndum hic zorlanmadim.daha erken olsa muhtemelen zor olurdu.yerinizde olsam baslarim cok kucuk degil ilk 2 yil guvenli baglanma icin onemli siz onu beraber gecirmissiniz zaten.

Cocugunuza kim bakiyor krese mi verdiniz nasil oldu ? Ilk zamanlar zorlandi mi mesala cocugunuz ?

3 yaşından sonra çocuğun evde kalması doğrı değil zaten,istediğiniz yapın yinede yeterli olamazsınız. Çocuğunuz için çalışın.

Bence calismalisiniz.. Fırsatiniz varken degerlendirin derim evet zor olacaktir ama bi sekilde krese falan veririz diyosunuz olabilcekse durmayin..
Anne değilim tabi uzaktan konusmak kolay.. Ama şunu göz önüne alin binlerce insan var bu durumlarda çalışan. Durdukca körelirsiniz zaten.

Bu arada söylemeden edemicem çevreniz cok biliyo... özel sektör de zaten öyle diyodu medusan bikac sene evde beklesin cocuklarini büyütsün gelsin biz bekleriz diyodu... ara vermek dezavantaj maalesef biliyosunuz ki..dusunmeyin başlayın girin calisin olmuyo mu cikarsiniz denemedim demezseniz. Eminim cok iyi gelecek size de.

3 yaşından sonra çocuğun evde kalması doğrı değil zaten,istediğiniz yapın yinede yeterli olamazsınız. Çocuğunuz için çalışın.

Aslinda ben de ayni dusunuyordum 3 yasindan sonra kres daha iyi olur diye ama okul oncesi ogretmeni arkadasim erken dedi ben de anlamadim bir cok kidi de ilk zamanlar zorlanmasina ragmen cocugunun daha iyi oldugunu sosyallestigini soyledi

Cocugunuza kim bakiyor krese mi verdiniz nasil oldu ? Ilk zamanlar zorlandi mi mesala cocugunuz ?
3 ay esimin yeğeni bakti sonra krese verdim.simdi 4.5 yasinda bu yil okul olmadigi icin evdeydim kizimda krese gitmiyor.ikinci donem tekrar krese basliycaz

Hepimizin umudu o...bunun dışında zaten insanlar hızlı is bulamiyor,işsizlik var, siz maalesef çok ara vermişsiniz. Tekrar is bulmaniz bile soru işareti...

Yabanci dilim var tecrubem de fena degil ama tabi planlar uymayabilir denicem bakalim :/

Çocuk için hayatınızı evde oturarak geçirmeyin henüz anne degilim ama işimden vazgeçeciğimi hiç sanmıyorum bnde çalışan anne çocuğuyum kadın mutlaka çalışmalı gerekirse güvenilir birine eş dost tanıdk bakıcı gibi tutup maaşnızı verin ama yinede evde hayatınızı köreltmeyin.. nacizane fikrim bu yönde evde oturmak kolayı. Bahaneside çocuk gibi geliyorbana biraz.. evdeyim çünkü çocuğum var gayette hem çalışıp hem annelk yapablirsiniz oldkça gençsiniz

Bana da cok iyi gelir diye dusunuyorum gercekten son zamanlarda iyi seyler yasamadim yakin zamanda babami kaybettim bazen evde tek kalmak bunalima sokuyor kafam da mesgul olursa daha saglikli olurum. Simdide ara meselesini taktim hic dusunmemistim ama ara vermek de zorlayacak sanirim

Yabanci dilim var tecrubem de fena degil ama tabi planlar uymayabilir denicem bakalim :/
Benim de yabanci dilim ve tecrubem vardi bundan yillaar önce durumlar bu kadar kötü değilken bile tam 1,5 yıl is aradım.
Moralinizi bozmak istemem ama şu şartlarda zaten 1 yıldan önce düzgün bir yerde is bulamayacaginizi düşünüyorum. Tabi bu benim şahsi fikrim

Kreşe verseniz de yine bakacak biri gerekiyor. Okul tatil oluyor, çocuk hastalanıyor okula gidemiyor, okulda hastalanıyor mecbur okuldan gidip almak gerekiyor gibi gibi. Benim yeğenim 3 yaşında başladı inanın kreşe vermekle bitmiyor. Şimdi 4 yaşında dün okul açıldı hastalandı bugün gidemedi mecbur biz bakıyoruz.

Hic eksiklik hissetiniz mi calismasindan dolayi peki ? Yani kizdiginiz oldu mu calismasina
bazı zamanlar ama şu konuda çok sanşlıydım her zaman herkesten fazlaydı herşeyim çünkü herşeyin en iyisini alabilirdi üzüldüğüm tek birşey vardı annemim yorulması o belli etmezdi ama ben hissederdim.O yüzden bende ona yardımcı olmaya çalıştım hep küçük yaşta ev işleriyle uğraşmaya başlamıştım yatak toplama vs benden 2 yaş ufakta kardeşim vardı.(lise zamanıma geldiğimde kardeşimle halıları bile silkelerdik ) anlatırken ne duygulandım şimdi.)Birbirimize sahip çıktık hep öyle böyle 23 yaşındayım ve elimden her anlamda her iş gelir onu yalnız bırakırım diye düşünmeyin aksine siz ona birşeyleri anlaması öğrenmesi için zaman vermiş oluyorsunuz. Çocuklarınız arasında bence en fazla 3 yaş olsun daha iyi oluyor

Aslinda ben de ayni dusunuyordum 3 yasindan sonra kres daha iyi olur diye ama okul oncesi ogretmeni arkadasim erken dedi ben de anlamadim bir cok kidi de ilk zamanlar zorlanmasina ragmen cocugunun daha iyi oldugunu sosyallestigini soyledi
Her çocuk bireysel değerlendirilir erken mi yoksa göndermenin zamanı mı diye ama 3 yaşında ki çocuğun bence kreş zamanı gelmiştir ve orada edindiklerini bizim evde vermemiz pek mümkün değil. Kızım kreşe 3 yaşına 3 ay kala başladı hiç eksisini görmedim artıları epey fazlaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…