Valla dün üzülmüştüm ama ı-ıh.
Şuan gözümde şımarık bi'kız çocuğu canlandı.
Bi'bakıma senin şu hayattan tokat yemen senin için iyi bile olacak.
Çünkü bağımlı olmamayı öğrenmen gerek. Ailenin, sülalenin durumu iyi olabilir, torpillerin olabilir ama sen ayrı bir bireysin.
Babanın parası olmadan ayaklarının üzerinde durabilecek misin? Bu sitede çoğu kişi lisede 250 tlye staj yapmıştır. Sen hiç çalıştın mı misal? Hiç patron seni çocuk gibi azarlarken lan şimdi bu beni kovar deyip içinden ya sabır çektin mi ı-ıh.
Hazır para su gibi gider. Hem senin büyümen, gerçek hayatla tanışman hem de ev ekonomisi denen olayı çözmen için ailenin parasından kopman gerek. Hoş senin gidip garsonluk yapabileceğini de sanmıyorum laf gibi biraz.
Cidden itti artık konun beni. Amcamın villası, arabası, halamın yüklü parası, bin liralık çanta bunlar ailenindir bizi sallamaz ama durup da bunların üstüne torpille bursa adını yazdırırsan kimse sana üzülmez.
Burada da kimseye o burs için paragöz, sana çıksın da rahatla vs diyemezsin. Sen o parayla bi'kazak alırken başka bir öğrenci koca ayı geçiriyo. İki düşün bir yaz o yüzden.
Hala çalışmam gerekiyor mu demen bile doğruluyor zaten beni.
ben kimsenin bana üzülmesini istemem.şımarık bi kız çocuğu da değilim,öyle olsam 1000 liralık(!) çantalarımı geride bırakıp babamın evinden çıkmazdım.üniversitede mühendislik falan da okumazdım direkt business management okur şirketimize patron olurdum.hazır paranın su gibi gittiğinin farkındayım,o yüzden çalışmaya karar verdim. istediğim tek şey tavsiyeydi yani nereden nasıl yazdım bilmiyorum elimden bi başbakanlık bursu çıktı,belli olmayan şey için hakkımda karalama kampanyası başlatıldığını düşünüyorum ben.