- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi blackrose_17
Yani yorumlarimdan cikardiginiz sizin bunlarsa baska bir sey demiyorum.Yok canim ben 32 yasinda 2 yasinda kizi krese baslayan bir anneyim.sen biliyorsun sen harikasin muhtesemsin. Yasamadan anliyorsun annelik nedir kaygilari nedir evlat kokusu nedir. Hepsini biliyorsun. Ben bilmiyorum. Senin tartisacak enerjim yok. O bahsettigin kisi belki benden gucludur. Sayfalardir tek bir kadin bu yorumu yapmis. Bende cocugumu bırakıyorum mecburum ama kaygilaniyorum. Ruh dunyamiz karakterlerimiz ayni degil demek ki. Cok guvendigi birine birakti demek ki alisti demek ki.birkac sayfa geriye gidersen cocugundan ayrilan annelerin kinanmamasi gerektigini yazdim buna mecbur olduklarini gunumuz hayatinin bunu gerekli kildigini. Ama bu annelikle alakasi olmayan birinin cikip herkes calisiyor ne var diyebilecegi anlamina gelmiyor. Diyorum ya artik sorun degil ben senin yasindayken unv 3. Siniftaydim bu sene nasil gezsem tozsam diye dusunuyordum anlamaman gayet normal. Ama atip tutman ilginc. Devam et elbet birgun yasarsin 21 yasinda kalmayacaksin.
Anneligin verdigi hassasliga bagliyim o zaman