- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Hiç inandırıcı değil açıkçası. Sanki aileden şımarık gelmişçesine bir konuşman var. Suç senin değilse gelip yazma. Seni ilgilendiren bir konu yok.
Sosyoloji mezunu musun? Ya da Psikoloji? Sana göre ülkede çalışma konusunda her şey mükemmel de biz mi mızmızlanıyoruz? Okuyup bir yerlere gelmek için en mükemmel eğitim sistemine sahibiz de elimizdekileri mi değerlendiremedik? İnsanların insanca yaşamadığı bir ülkeden bahsediyoruz. Çalışıp yapsaydın diyorsun. Belli ki şansın da yaver gitmiş. Gitmeyen de ne hali varsa görsün değil mi?aileden şımarık gelsem ne olacak ülke şartlarında kimse kraliyet ailesine mensup değil. ben çalıştım çabaladım bugünlere geldim.
beni ilgilendiren bir konu var kadınlar çalışmaktan şikayet etmesi bilinçaltlarında zengin koca hayali olması yüzündendir.
Sosyoloji mezunu musun? Ya da Psikoloji? Sana göre ülkede çalışma konusunda her şey mükemmel de biz mi mızmızlanıyoruz? Okuyup bir yerlere gelmek için en mükemmel eğitim sistemine sahibiz de elimizdekileri mi değerlendiremedik? İnsanların insanca yaşamadığı bir ülkeden bahsediyoruz. Çalışıp yapsaydın diyorsun. Belli ki şansın da yaver gitmiş. Gitmeyen de ne hali varsa görsün değil mi?
bensibelim merak ettim yaş kaç? 17 yaşında bir genç kız edası var konuşmalarında... yorumların çok sığ kalıyor...
Senin anlamadığın şu canım: İnsanlar hangi donanıma sahip olurlarsa olsunlar, insanca yaşamak haklarıdır. Temizlik görevlisinin de hakkıdır, senin gibi işiyle övünenlerin de. Birileri kaymak tabakanın kaymağını yerken birileri ayaklar altında ezilmemeli. Umarım anlatabilmişimdir......işinde iyi olana her yerde iş var belli ki yeterince geliştirmemişsiniz kendinizi yoksa sorunlu yere mecbur kalmazdınız ben kendime artılar kattım kolayca yerime birini bulamayacaklarını anladılar da imkanlarım rahat oldu yoksa ikamesi kolay çalışana kimse değer vermez mesele yeri kolay dolmayacak çalışan olabilmekte.
Senin anlamadığın şu canım: İnsanlar hangi donanıma sahip olurlarsa olsunlar, insanca yaşamak haklarıdır. Temizlik görevlisinin de hakkıdır, senin gibi işiyle övünenlerin de. Birileri kaymak tabakanın kaymağını yerken birileri ayaklar altında ezilmemeli. Umarım anlatabilmişimdir......
üfff halen para diyor.insanca yaşamak hakkı olan bu hakkı çabalar alır öyle kıçı yayıp yatarak bana insanca hak denirse olmaz yayılıp yatanla çalışıp çabalayana aynı parayı verirseniz ortalık karışır.
ayrıca iyi bir firmada temizlik işçisi de müdür kadar değer görüyor emin ol.
Senin neyle bugunlere geldigin belli canim yorma kendini sende bu hirs bu bencillik varken kimbilir kimlerin basini yakipta gelmisindir bugünlereailen okutmadıysa şimdi okursun bahanemi bu?
sanki biz saraylarda büyüdük bahane işte hep.. ben dişimle tırnağımla bugünkü rahatıma eriştin sen de çalışsaydın rahata erseydin suç benimmi?
o totoyu kurtarmak için neler çektim ben haberin yok tabii..
Hadi ya, ben de bu nereden çıktı diyorumbensibelimin agina takilmayin kizlar. o meslek olarak bozuk plak olmayi secmis. her konuda ayni seyi yazip yazip duruyor :)
Senin neyle bugunlere geldigin belli canim yorma kendini sende bu hirs bu bencillik varken kimbilir kimlerin basini yakipta gelmisindir bugünlere
üfff halen para diyor.
bence sen baştan oku okulu. olmamışsın.
verdiğin bilgiler için de sağ ol, çok yardımcı oldun.
para yoksa hayat da yok.
Sende o kapasite var yavrum benim suçum ne:)kıskanç seni hemen fesatlık düşün değilmi?
anca sizin gibi basitlere yakışır bu zaten.
hmm öyle birşey mi varmış? bu bağlamda senin bu arkadaşın anlatmak istediklerinin ezikliğinden kaynaklandığını düşünmen kendinden kaynaklı mı oluyor?herkes kendi kalitesine göre anlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?