Ben cevizli de gökkuşağına bırakmıştım cevizli imam hatip arkasındaydı ama el değiştirdi şimdi nasıldır bilemem. Ben 30 aylık verdim ama ek gıdaya geçen bebekleri alıyorlardı o zaman. 5 sene önceBenim için çok büyük bir dert günlerdir gözüme uyku girmiyor desem yeridir. Yıllarca ara verdikten sonra çalışmaya başlamak ayrı dert daha yeni yaşını doldurmuş bebeği bir gün birine bırakmamışken alışır mı çok ağlar mı durur mu bakabilir mi kötü davranırlar mı diye düşünmek ölümlerden ölüm beğenmek gibi. Kartal cevizli veya Maltepe cevizli de veya yakın civarda işe gitmeden bebeğimi bırakabileceğim kadar yakın bir yer bulmam lazım.. Lütfen hanımlar anneler bana yardım edin. Evet biliyorum nice kadınlar var birkaç aylık bebeğini bırakıp çalışmak zorunda olan ama evlat işte 5 yaşını da doldursa zor olacak bırakmak ne yapacağım kime nasıl güveneceğim bilmiyorum
Hala daha aynı mı? Benim ki de daha düzelmedi. İstiyorki hep kucağımda olsun. Yere koyarsam da hep oyun oynayalım.Ben de aynı durumdayım
7 aylık bebeğim var
İşe başlamama 3 gün kaldı ama hala Bakıcı bulamadım
Bakıcı bulsam da içim rahat olmayacak cunku sürekli mızmız her saniye ağlayan kucakcı anneci bir bebeğim var
Hala daha aynı mı? Benim ki de daha düzelmedi. İstiyorki hep kucağımda olsun. Yere koyarsam da hep oyun oynayalım.
Ben bebeğimi kimseye bırakmasaydım şimdiye kadar işe giderken bırakmak kendimi es geçiyim kızım için çok zor olurdu.Çünkü yabancılık çeken biri.Annem bakarken bile başlarda zorlandı birde başkaısna bıraktığımı düşünemiyorum.Durumunuz gerçekten zorBenim için çok büyük bir dert günlerdir gözüme uyku girmiyor desem yeridir. Yıllarca ara verdikten sonra çalışmaya başlamak ayrı dert daha yeni yaşını doldurmuş bebeği bir gün birine bırakmamışken alışır mı çok ağlar mı durur mu bakabilir mi kötü davranırlar mı diye düşünmek ölümlerden ölüm beğenmek gibi. Kartal cevizli veya Maltepe cevizli de veya yakın civarda işe gitmeden bebeğimi bırakabileceğim kadar yakın bir yer bulmam lazım.. Lütfen hanımlar anneler bana yardım edin. Evet biliyorum nice kadınlar var birkaç aylık bebeğini bırakıp çalışmak zorunda olan ama evlat işte 5 yaşını da doldursa zor olacak bırakmak ne yapacağım kime nasıl güveneceğim bilmiyorum
Zamene bebeleriaynı valla
Bizimki oyuna da çok ikna olmuyor
ayy EceBen de aynı durumdayım
7 aylık bebeğim var
İşe başlamama 3 gün kaldı ama hala Bakıcı bulamadım
Bakıcı bulsam da içim rahat olmayacak cunku sürekli mızmız her saniye ağlayan kucakcı anneci bir bebeğim var
Bir bayan var ama pek bakamıyor açıkçası o ve annem idare edecek yenisini bulana kadarayy Ece
3 gün mü kaldı
ee ne yapacaksın annen mi idare edecek?
konu sahibi Allah yardımcınız olsun
daha küçük kreş yerine bakıcı düşünseniz kamera taktırıp
Allah yardımcın olsun inşallah iyi biri denk gelirBir bayan var ama pek bakamıyor açıkçası o ve annem idare edecek yenisini bulana kadar
Kucakta uyuma sorunumuz olmasa çok takmayacağım da uykusu gelince çok ağlıyor kucakta gezmek istiyor uyuyana kadar
Çok sağol canım benimAllah yardımcın olsun inşallah iyi biri denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?