Çalışmaya başlamak bebeği den ayrılmak kreş bulamamak

JustYou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
39
44
38
Benim için çok büyük bir dert günlerdir gözüme uyku girmiyor desem yeridir. Yıllarca ara verdikten sonra çalışmaya başlamak ayrı dert daha yeni yaşını doldurmuş bebeği bir gün birine bırakmamışken alışır mı çok ağlar mı durur mu bakabilir mi kötü davranırlar mı diye düşünmek ölümlerden ölüm beğenmek gibi. Kartal cevizli veya Maltepe cevizli de veya yakın civarda işe gitmeden bebeğimi bırakabileceğim kadar yakın bir yer bulmam lazım.. Lütfen hanımlar anneler bana yardım edin. Evet biliyorum nice kadınlar var birkaç aylık bebeğini bırakıp çalışmak zorunda olan ama evlat işte 5 yaşını da doldursa zor olacak bırakmak ne yapacağım kime nasıl güveneceğim bilmiyorum

Benim için çok büyük bir dert günlerdir gözüme uyku girmiyor desem yeridir. Yıllarca ara verdikten sonra çalışmaya başlamak ayrı dert daha yeni yaşını doldurmuş bebeği bir gün birine bırakmamışken alışır mı çok ağlar mı durur mu bakabilir mi kötü davranırlar mı diye düşünmek ölümlerden ölüm beğenmek gibi. Kartal cevizli veya Maltepe cevizli de veya yakın civarda işe gitmeden bebeğimi bırakabileceğim kadar yakın bir yer bulmam lazım.. Lütfen hanımlar anneler bana yardım edin. Evet biliyorum nice kadınlar var birkaç aylık bebeğini bırakıp çalışmak zorunda olan ama evlat işte 5 yaşını da doldursa zor olacak bırakmak ne yapacağım kime nasıl güveneceğim bilmiyorum
Ben cevizli de gökkuşağına bırakmıştım cevizli imam hatip arkasındaydı ama el değiştirdi şimdi nasıldır bilemem. Ben 30 aylık verdim ama ek gıdaya geçen bebekleri alıyorlardı o zaman. 5 sene önce

Bende bugün aynı şeyleri düşündüm. 3 ve 1 yasinda 2 çocuğum var öğretmenim ve büyük kızım doğduğundan beri çalışmıyorum ücretsiz izindeyim. Artık evde yoruldum ekonomi zorlamaya başladı hadi büyük krese giderde 13 aylik çocuk nasıl olacak büyüğe hep ben baktım ikincisi için vicdan yapıyorum gerçekten çalışan anne olmak cok zor.yardomci olamadim kendini derdimi anlattım bide😣😣 ama eminim çalışmak çok iyi gelecektir size de ayrıca kreş değilde eve kamera yerleştirip bakıcıyla devam etmek daha mantıklı geldi bana.

Ben de aynı durumdayım
7 aylık bebeğim var
İşe başlamama 3 gün kaldı ama hala Bakıcı bulamadım
Bakıcı bulsam da içim rahat olmayacak cunku sürekli mızmız her saniye ağlayan kucakcı anneci bir bebeğim var 😢😢😢

Ben de aynı durumdayım
7 aylık bebeğim var
Bakıcı bulsam da içim rahat olmayacak cunku sürekli mızmız her saniye ağlayan kucakcı anneci bir bebeğim var 😢😢😢
Hala daha aynı mı? Benim ki de daha düzelmedi. İstiyorki hep kucağımda olsun. Yere koyarsam da hep oyun oynayalım.

Kaç yıldır İstanbul'da oturuyorsunuz.Cevrenizde evinizde bakabilecek birileri çıkmaz mı ? Kreş bu yaş çocuk için çok zor yine de mecbur kalınca yapacak bir şey yok ama önce evde bakımı düşünün derim .

1 yas kres icib cok cok kucuk, bakici dusunseniz?
Gercekten bebek perisan olur kreslerde..😢

Şehir dışından geleceğim İstanbul a atamadım o yüzden hiç çevrem yok maalesef maddi anlamda da çok zor durumdayız çalışmam gerekiyor. Ve bebeğim benimle bile sıkılıyor bakıcı tavsiye etmiyorlar genelde bende daha çok çocuklarla iç içe olsun istiyorum çünkü Bi çocuk görünce takılıyor peşine beni unutuyor bu yüzden alışması da daha kolay olur diye düşünüyorum

Semtle ilgili bilgim yok..
İnşallah sağlam, güvenilir bir yer bulursunuz demeye geldim..

Ben bebeğimi kimseye bırakmasaydım şimdiye kadar işe giderken bırakmak kendimi es geçiyim kızım için çok zor olurdu.Çünkü yabancılık çeken biri.Annem bakarken bile başlarda zorlandı birde başkaısna bıraktığımı düşünemiyorum.Durumunuz gerçekten zor

Ben de aynı durumdayım
7 aylık bebeğim var
ayy Ece
3 gün mü kaldı
ee ne yapacaksın annen mi idare edecek?

konu sahibi Allah yardımcınız olsun
daha küçük kreş yerine bakıcı düşünseniz kamera taktırıp

ayy Ece
3 gün mü kaldı
ee ne yapacaksın annen mi idare edecek?

konu sahibi Allah yardımcınız olsun
daha küçük kreş yerine bakıcı düşünseniz kamera taktırıp
Bir bayan var ama pek bakamıyor açıkçası o ve annem idare edecek yenisini bulana kadar
Kucakta uyuma sorunumuz olmasa çok takmayacağım da uykusu gelince çok ağlıyor kucakta gezmek istiyor uyuyana kadar

Bir bayan var ama pek bakamıyor açıkçası o ve annem idare edecek yenisini bulana kadar
Kucakta uyuma sorunumuz olmasa çok takmayacağım da uykusu gelince çok ağlıyor kucakta gezmek istiyor uyuyana kadar
Allah yardımcın olsun inşallah iyi biri denk gelir

Back
X