- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Merhaba ,Sizde sonuçta part time çalıştığınızı yazmışsınız . Ve illa tatile yolculuğa dışarıda yemek yemeye çıkıyorsa ona göre cebinde biraz para olup bunların yapılacağını biliyordur herhalde. Siz bence üzerinizde vicdani yük almayınMerhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım part time çalışıyorum dün arkadaşımla kısa bir yolculuğa çıkıp yemek yedik kendisi çalışmamasından ötürü ailesinden para istemenin verdiği rahatsızlıktan falan bahsediyordu daha önce önceleri hesabı ödediğim zamanlar olmuştu fakat dün yolculuğa çıktığımızda ve yemek yediğimizde yol ve yemek masraflarını ilk defa alman usulü yaptık çünkü son zamanlarda eğitimlere kaydolduğum için hayli vergi ücretlerim oldu, masraflar birikti ve üzerine kyk kredisi ödüyorum ailemin de ev kredisi borçları var o yüzden masraflarımı biraz kısmam gerekiyor ki ileride işsiz kalırsam zor duruma düşmemem için. Fakat arkadaşımın düzenli bir işi olmadığı için (haftanın üç günü çalışıp günlük ücret alıyor) vicdani olarak kendimi çok rahatsız hissettim. Arkadaşlar arasında böyle konuların lafının yapılmaması gerektiğini biliyorum o sebeple arkadaşıma karşı da çok mahcup oldum. Sizce abartıyor muyum yoksa arkadaşıma karşı gerçekten mahcup mu hissetmeliyim böyle durumlarda nasıl davranıyorsunuz?
Yemek yemeyi ve yediğiniz mekanı siz seçmediyseniz problem yok bence. Aynı durumda ben olsaydım ve bende üstlenemeyecek durumda olsaydım bütçesini düşünüp seçimi ona bırakırdım. O da dışarıda harcama yapacağını bildiğinden temkinli gelmiştir. Sanırım masada maddiyat konuştuğu için sonradan vicdan yapmanız bu konuşmadan ötürü. Vicdan yapmayın gücünüz olsa zaten üstlenirdiniz. Herşeye veya herkese yetişemeyiz.Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım part time çalışıyorum dün arkadaşımla kısa bir yolculuğa çıkıp yemek yedik kendisi çalışmamasından ötürü ailesinden para istemenin verdiği rahatsızlıktan falan bahsediyordu daha önce önceleri hesabı ödediğim zamanlar olmuştu fakat dün yolculuğa çıktığımızda ve yemek yediğimizde yol ve yemek masraflarını ilk defa alman usulü yaptık çünkü son zamanlarda eğitimlere kaydolduğum için hayli vergi ücretlerim oldu, masraflar birikti ve üzerine kyk kredisi ödüyorum ailemin de ev kredisi borçları var o yüzden masraflarımı biraz kısmam gerekiyor ki ileride işsiz kalırsam zor duruma düşmemem için. Fakat arkadaşımın düzenli bir işi olmadığı için (haftanın üç günü çalışıp günlük ücret alıyor) vicdani olarak kendimi çok rahatsız hissettim. Arkadaşlar arasında böyle konuların lafının yapılmaması gerektiğini biliyorum o sebeple arkadaşıma karşı da çok mahcup oldum. Sizce abartıyor muyum yoksa arkadaşıma karşı gerçekten mahcup mu hissetmeliyim böyle durumlarda nasıl davranıyorsunuz?
Vicdanınız güzel ama bakıldığında ikiniz de hemen hemen aynı durumdasınız eğer siz çağırdıysanız bu durumu bilerek siz ödemelisiniz eğer o dahil olduysa nasıl halledeceğini düşünmeliMerhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım part time çalışıyorum dün arkadaşımla kısa bir yolculuğa çıkıp yemek yedik kendisi çalışmamasından ötürü ailesinden para istemenin verdiği rahatsızlıktan falan bahsediyordu daha önce önceleri hesabı ödediğim zamanlar olmuştu fakat dün yolculuğa çıktığımızda ve yemek yediğimizde yol ve yemek masraflarını ilk defa alman usulü yaptık çünkü son zamanlarda eğitimlere kaydolduğum için hayli vergi ücretlerim oldu, masraflar birikti ve üzerine kyk kredisi ödüyorum ailemin de ev kredisi borçları var o yüzden masraflarımı biraz kısmam gerekiyor ki ileride işsiz kalırsam zor duruma düşmemem için. Fakat arkadaşımın düzenli bir işi olmadığı için (haftanın üç günü çalışıp günlük ücret alıyor) vicdani olarak kendimi çok rahatsız hissettim. Arkadaşlar arasında böyle konuların lafının yapılmaması gerektiğini biliyorum o sebeple arkadaşıma karşı da çok mahcup oldum. Sizce abartıyor muyum yoksa arkadaşıma karşı gerçekten mahcup mu hissetmeliyim böyle durumlarda nasıl davranıyorsunuz?
Merhaba ,Sizde sonuçta part time çalıştığınızı yazmışsınız . Ve illa tatile yolculuğa dışarıda yemek yemeye çıkıyorsa ona göre cebinde biraz para olup bunların yapılacağını biliyordur herhalde. Siz bence üzerinizde vicdani yük almayın
Beğenmedim tuşuna basmak ne zamandan beri zorbalık oldu yaBu sanal zorbalık hareketinizin açıklayacağınız bir sebebi var mı???
Beğenmedim tuşuna basmak ne zamandan beri zorbalık oldu yaBirinin sizin düşüncelerinize katılmıyor olması gayet normal bir şey. Beğenmedim tuşu da o yüzden var. Hakaret ya da alay etmek anlamına gelmiyor.
Muhtemelen bir konudaki yorumunuzu gördüğünde hoşuna gitmemiştir, diğer konudaki yorumlarınızı merak edip sizin deyiminizle 'search' etmiştir.
Bu sitede de birinin hoşuna gitmeyen bir şey olunca kullandığı iki cümle var:
-Sanal zorbalık yapıyorsunuz.
-Kadın kadının düşmanı.
Genelde ikisi de yapılmamış oluyor. Aynı bu durumdaki gibi.
Tamam tatlım, ayıp etmiş seni search etmekle. Mune abla da gelirse parmak sallayıp kızar merak etme. Sonuçta beğenmemiş seni.Buradaki durumu tam olarak kavradığını düşünmüyorum tatlım.
Evet çok doğal bir şey, ama o konunun sınırları içerisinde kalmak koşulu ile.Buradaki durum beğenmedim tuşuna basmak değil, kadının bunu görünce
“Sen beni nasıl beğenmezsin hıı” diye yükselerek kişinin profilini bulup,alakalı alakasız çeşitli konulardaki geriye dönük mesajlara seri beğenmedim atması, takıntı yapması search etmesi... aşırı rahatsız edici, psikolojik sıkıntı göstergesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?