• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan evli bayanlara bir sorum var

bende şuan koca parası yiyenlerdenim,harcarken rahatsız oluyormusun diye sorarsanız ,hiç alakası yok derim,babamın parasını nasıl kullanıyorsam eşimin parasınıda öyle kullanıyorum....bu konuda hiç bir rahatsızlığım yok yani....
ama yinede bir kadın kendi parasını kazanmalı,yinede isterse kocasının parasını harcamalı...kaydirigubbakcemile3...şaka bir yana eşine doğru dürüst para bırakmayan erkeklerde var,bunuda hesaba katarak bence kazanmalı....hem kendi parası insanın daha bir farklı olur bence...

erkek arkadasım acısından bana para bırakmanın veya benım para harcamamın sorun olacagını hıc sanmıyorum o yapıda bı ınsan degıl kendısı...
ama dedıgınız gıbı ınsanın kendı parasını kazanıp harcaması da ayrı bır keyıftır

Çalışın arkadaşım,
bu kadar yıl okuyup,dirsek çürüttüğünüz için çalışın...
çok güzel bir mesleğiniz var,yollarda gördüğümüz
billboardlarda sizin emeklerinizi görmek ne kadar gurur verir insana...
kendi pparanızı istediğiniz gibi harcama imkanı,
ailenizin evladımızda okudu,mesleğini eline aldı diyerek gururlanması,
bilmiyorum ama siz çalışmayı sevmiyorum demişsiniz,
onun için ben ne dersem diyeyim,size hoş gelmeyecektir..
hakkınızda hayırlısı olsun bakalım..
sevgiler...

sevmıyorum ama daha dedıgım gıbı sevmıyorum da dıyebılecek bır deneyımım olmadı aslında..daha cocuk gıbı yaklasıyorum hala,yok bgn gıtmeyım yok hastayım dıım yok bılmemne..sacmalıyorum..dedıgım gıbı hırslı bır ınsan da degılımdır hanı kendımı karıyer sahıbı bır ınsan olarak hıııc dusunmuyorum...ama dedıklerınızı de hep dusunuyorum..hep bı ıkılemdeyım...bı calısıyım dıyorum bı beceremezsın sen otur dıyorum...

erkek arkadasım acısından bana para bırakmanın veya benım para harcamamın sorun olacagını hıc sanmıyorum o yapıda bı ınsan degıl kendısı...
ama dedıgınız gıbı ınsanın kendı parasını kazanıp harcaması da ayrı bır keyıftır

ben zaten sizi kastederek söylemedim o lafı,geneli ele aldım....
bu zaten yapı meselesidir,bazı kadını eve bağlasanız durmak istemez,bazı kadın hiç çalışmak istemez,tamamen yapıyla ilgili bir durum...

bu zaten yapı meselesidir,bazı kadını eve bağlasanız durmak istemez,bazı kadın hiç çalışmak istemez,tamamen yapıyla ilgili bir durum...
hem zaten dünyada parayı erkek kazanır kadın harcar,böyle gelmiş böyle gider...:delphin:

bu konuda çok sorun yaşadım benim eşim öğretmen.bende özel sektörde çalıştım.ilk başta ailesi tarafından istenmedim memur olmadığım için.işten çıkabilirim diye. eşiminde tabuları vardı bu konuda. evlendikten bir süre sonrada çalıştım ama işten çıkmak istemem hep sorun oldu eşim tarafından da ailesi tarafından da. eşim bana sen çık ben sana bakarım diyemedi yeri geldi kendimi muhtaçmış gibi hissettirmeyi başardı.işten çıkmayı düşünüyorum dediğim zaman kaynanam gözyaşlarına boğuldu.eşim bazı şeyleri geçte olsa anlamayı başardı ailesi hala aynı zihniyette. şu an çalışmıyorum bebeğim var.ben kadının çalışmasından yanayım tabiki.insan memur olmadığı için yargılanırmı ben yargılandım maalesef.kadın çalışsın ama kendi hür iradesiyle çalışmayada zorlanmasın ozaman kendini okadar güvensiz hissediyorsunki yaslanacak kimse yok sen düşsen.yinede şu an imkanım olsa bir dakka durmam kimseye muhtaç olmamak için.yarın öbür gün el oğlunun ne söyleceği ne yapacağı belli olmaz. oyüzden sağlığı ve imkanı varsa kadın çalışmalı

hem zaten dünyada parayı erkek kazanır kadın harcar,böyle gelmiş böyle gider...:delphin:

oyle ama ıste benımde bu konudakı dusuncelerım o kadr degısken kı...bı sızın gıbı dusunuyorum daha dogrusu kadın dedıgın evlendıgınde evının kadını olmalı dıye bır de kendı paranı kazanmak kendı ayaklarının ustunde durmak gerekır dıye...
basta da dedıgım gıbı annemde calısan bır bayan degıl..babamla da cok ıyı gecınemıyorlardı,bı kac kere ayrılmak ıstedı ama elınde maddı bır gucu olmadıgı ıcın yapamadı,dedem de(annemın babası) bosanmak ayrılmak vs boyle seylere karsı bır adamdı destek olmadı anneme..annemde mecbur oturdu evde..ıkı sene once yıne annem ayrılmak ıstedı oturdu dedemle ve anneannemle konustu ve dedem de artık bu ısın yurumedıgını anladı ve anneme destek oldu annem ancak dedemın destegı sayesınde babamdan ayrılabıldı...kendı parasını kazanıyor olsaydı bu kdr beklemıcektı belkı...ılk ayrılmayı dusundugunde rest cekıp ayrılacaktı ve belkı hayatı daha farklı olacaktı...
karsımda boyle de bır ornek olmasına ragmen hala evde oturmayı nasıl dusunuyorum dı mı?ama ıste calısmak o kdr uzak gozukuyor kı..bı tarafım kalk gıdelım dıyo bı tarafım b.k yeme otur dıyo resmen..hem bı ıkılem yasıyorum..hep gaza gelıyorum snr vazgecıyorum..

cnm bir dene ,işe başla, zorla kendini belki zamanla alışırsın.ilk başta herkes zorlanıyor,sabah kalkması bir düzene alışması kolay olmuyor elbette.inan bana tüm bunları ilk işe başlayan herkes yaşıyor.ilerleyen günlerde alışırsın.belki zamanla hoşuna bile gider.
gitmezse de çalışmazsın. en azından denedim bana göre değil çalışmak dersin.

bu konuda çok sorun yaşadım benim eşim öğretmen.bende özel sektörde çalıştım.ilk başta ailesi tarafından istenmedim memur olmadığım için.işten çıkabilirim diye. eşiminde tabuları vardı bu konuda. evlendikten bir süre sonrada çalıştım ama işten çıkmak istemem hep sorun oldu eşim tarafından da ailesi tarafından da. eşim bana sen çık ben sana bakarım diyemedi yeri geldi kendimi muhtaçmış gibi hissettirmeyi başardı.işten çıkmayı düşünüyorum dediğim zaman kaynanam gözyaşlarına boğuldu.eşim bazı şeyleri geçte olsa anlamayı başardı ailesi hala aynı zihniyette. şu an çalışmıyorum bebeğim var.ben kadının çalışmasından yanayım tabiki.insan memur olmadığı için yargılanırmı ben yargılandım maalesef.kadın çalışsın ama kendi hür iradesiyle çalışmayada zorlanmasın ozaman kendini okadar güvensiz hissediyorsunki yaslanacak kimse yok sen düşsen.yinede şu an imkanım olsa bir dakka durmam kimseye muhtaç olmamak için.yarın öbür gün el oğlunun ne söyleceği ne yapacağı belli olmaz. oyüzden sağlığı ve imkanı varsa kadın çalışmalı

Ne acayip insanlar var ya rabbi bu dünyada....hadi esin bir derece tamamda kaynanana ne oluyor.:kızgın:...? Sen isden cikacagim dediginde göz yaslarina bogulmak falan....töbe töbe ya.:hulya:

Bende kadinin calismasi taraftariyim....ama dedigin gibi baski ve zorunlu olarak degil...kendi pasa keyfi isterse calisacak....:kahve:

Ihtiyaci olur insanin o zaman mecburiyet girer isin icine....ki bana göre Adam gibi bir Adam yinede karisina bir is gir calis demek yerine iki ise birden gider eyvallah etmez...:delphin:

sevmıyorum ama daha dedıgım gıbı sevmıyorum da dıyebılecek bır deneyımım olmadı aslında..daha cocuk gıbı yaklasıyorum hala,yok bgn gıtmeyım yok hastayım dıım yok bılmemne..sacmalıyorum..dedıgım gıbı hırslı bır ınsan da degılımdır hanı kendımı karıyer sahıbı bır ınsan olarak hıııc dusunmuyorum...ama dedıklerınızı de hep dusunuyorum..hep bı ıkılemdeyım...bı calısıyım dıyorum bı beceremezsın sen otur dıyorum...

Bu güvensizliği atmanın tek yolu çalışıp birşeyler ürettiğini görmek. Çalış mutlaka, hemen bir kariyer sitesine üye ol. Çalışmanın evlenmekle, ev hanımlığıyla, kocanın parasıyla bir ilgisi yok. Konu kocandan para isteme değil ki; zaten hayatı paylaşan iki insanın bütçesi de tek oluyor. Ama çalışmak herşeyden önce senin ruhuna iyi gelecek emin ol. Üşengenim diyorsun ya bundan kurtulmanın, kendini üretken hissetmenin tek yolu bu. Hem ev hem iş nasıl oalcak diye de düşünme. Milyonlarca çalışan kadın var, ne açlar ne evleri mikrop yuvası. Çalışıyorum, aksini hiç aklımdan bile geçirmedim. Ev işim de yetişiyor, kocamla tatlı dakikalara da zaman kalıyor, aileme arkadaşlarıma da zaman ayırıyorum. Çalıştıkça zamanı etkin kullanma konusunda kendini eğitiyor insan. Başlığı sadece "çalışmayan" evli bayanlar diyerek açmışsın, belliki biraz önyargılısın, ama ben dayanamadım. Çalışan evli bir ablan olarak seslenmek istedim. Evet, ev keyifli ben de evimi çok severim ama çalışmanın sana verdiği ruhsal doyumu ancak çalışınca anlayacaksın.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Ben iki durumu da yaşadım canım.. Ama ben hayatımın her döneminde çalıştığım için çalışmamak bana çok zor geldi. Üniv. kazandığım andan itibaren çalıştım... Dolayısıyla da bu düzene alıştım...
Evlendikten 1-1,5 yıl snra işsiz kaldım, işyerim ciddi bir finansal krize girdiği için.
6 ay evdeydim iş bulamadım.. amaçıldırmak üzrereydim...
Çalışırken herşey çok düzenliydi... Hafaiçi tv karşısında ütü yapıyordum.. ufak tefek toz almalar ve banyoyu hallediyordum.. Haftasonu ise odaları sil süpür biraz da haftaiçi için yemek hazırlıyordum gayet düzenliydim...

Evde olunca aman yarın yaparım.. off bugün belim ağrıyor akşama aparım, ay çok sıcak bu havada ütü mü olur akşama yaparım, aa tvde film varmış yarın yaparım diye bahaneler bitmiyor...
Ve pasaklı biri oldum çıktım...
Allahtan tekrr çalışmaya başladım da gene eski düzenime geri döndüm.. Eşim bile şimdi diyor... millet çalışıyorum yetişemiyorum dye şikayet eder sen çalışırken yetiştirip evde otururken iş yapmayanlardansın diye dalga geçiyor...

Paa konusuna gelince ben çalışsam da çalışmasamda eşim maaşını aldığı gün akşamında benim elime teslim ettiği ve evin girdi çıktısını ben ayarladığım için zaten ondan para istemek falan gibi durumlarım olmadı hiç... Ama eşim böyle olmasaydı çok zor gelirdi sanırım.... Ben babamdan bile para almamak için ünivde okurken durmaksızın çalıştım, kocamdan almak da zor gelirdi heralde..
Ama bu yapı meselesi ve de yetiştirilme tarzı...
Sizi rahatsız etmeyecekse ve eğer çalışmayı sevmiyorsanız çalışmayın... Ama unutmayın, gün olurda evliliğiniz umduğunuz gibi gitmezse kendi ayaklarımın üzerinde durabilseydim keşke dememek için çalışın...

cnm bir dene ,işe başla, zorla kendini belki zamanla alışırsın.ilk başta herkes zorlanıyor,sabah kalkması bir düzene alışması kolay olmuyor elbette.inan bana tüm bunları ilk işe başlayan herkes yaşıyor.ilerleyen günlerde alışırsın.belki zamanla hoşuna bile gider.
gitmezse de çalışmazsın. en azından denedim bana göre değil çalışmak dersin.

okuldan ılk mezun oldugum yıl denedım aslında..ıkı kere hemde..ılk calıstıgım yer yengemın tanıdıgının yanıydı stajyer olarak gıttım,para fln ıstemedım ısı ogrenmek ıcın..ıkı ay calıstım ama resmen sıkıla sıkıla kabus gıbıydı..calıstıgım yerı de cok sevememıstım,ortamını da bı de tam benım ıstedıgım gıbı bır ıs degıldı..bı bahane buldum ayrıldım..
daha snr baska bır yerde calıstım..orası tam ıstedıgım gıbı bır yerdı,ortamı superdı,patron desen benden ıkı yas buyuk cok kafaydı..hersey cok guzel gıdıyordu,cogu zaman patronla musterılere gıdıyordum zaten ofıste olmuyordum dısardaydım hep benden de cok memnunlardı maasımı yukseltmeyı teklıf ettıler..oraya okuldan bır arkadasım sayesınde gırmıstım.o da orda calısıyordu.hersey cok guzel gıdıyordu..patron genc oldugu ıcın abım tanıdık cıktı,bızım aıleyı tanıyor cıktı,bır cok musterısıde babamın arkadsı cıktı o yuzden de neredeyse adamın gozbebegı oldum :) yaptıgım ıslerde ıyıydı ama daha cok pazarlamaya cıkıyordum..neyse bır gun ben ofıste yokken arkadasımla patron tartısmıs adam zaten onu cıkartmaya bakıyordu..ve kız benı aradı bole bole oldu buyuk ıhtımal kovulcam dedı o yuzden de ıstıfa edıcem dedı sende benım arkamda ol dedı..bende salak gıbı tamam dedım ertesı gun gıttık arkadasım ıstıfa ettı bende yapamıyorum dedım ayrıldım..daha snr kac kere aradı benı gel dıye..gıtmedım..sımdı cok kızıyorum kendıme aslında o arkadasımla da gorusmuyoruz,koptuk..belkı orda hala calısıyo olucaktım..ama bı de boyle bır sey yasayınca cok sınır oldum..sımdı acaba orayı arasam mı tekrar dıye dusnuyorum ama adama da cok ayıp ettım cocukluk ettım...

BEN HİÇ ÇALIŞMADIM MESELA EŞİM CİMRİDİR.HERŞEYİN HESABINI SORARmafoldumbenKIYMETİM YOK YANİ ÇALIŞSAMDA OLMAZ GENE KIYMET BİLMEZ KAYINVALİDEMDE ÇALIŞTI YILLARCA HİÇBİ KIYMETİ YOK DAHA 1 KERE MAAŞINI ÇEKMEMİŞ.NE KADAR MAAŞI VAR BİLMEZ ÖYLE AİLEDE YETİŞTİĞİ İÇİN EŞİMDE MALESEF BÖYLE O YÜZDEN DEDİM NE KENDİMİ YIPRATICAM YORULDUĞUM YANIMA KAR OTURURUM EVDE.ZATEN Bİ TARTIŞMA SIRASINDA DEMİŞTİ ÇALIŞSAN BİLE SÖZ SAHİBİ OLMA HAKKIN YOK senağlama

allah allah nasıl bir kocaymış bu böyle anlamadı ben
aklını sökerim kafa tasından ben
benim eşimde paraya önem verir aman fazla harçama yapmayın filan filan bazen bana gınalık geliyor sözlerinden bu ramazan bu konu hakkında bayagı kalbimi kırdı diyebilirim
bekarlığımdan beri hiç çalışmadım iş bulmuştum babam izin vermedi neyse evlendim
eşim para vermez çocuk var bende yapacağımdan geri kalmadım aklını başına getirmek için beni ezmeye çalıştı ben çalışıyorum sen kimsin ayakları yaparak yani kumanda bende havası
bende bir iş buldum çocukları bıraktım anasına kazanmaya başladım ya
anladı benim neler yapabileçeğimi kimdeymiş söz hakkı'nı
hakimiyeti kim alabiliyormuş vs gördü tm dedi pes etti otur çalışma
ve galip geldim şimdi ev deyim çalışmıyorum 4 ay çalıştım başkada yok
paşa paşada alaçağımı alıyorum

bende önceleri çalışıyordum.çalışırken eve döndüğümde ev hanımlarının balkon sefalarını gördüğümde o kadar üzülüyordum ki.yorgun argın,bezgin bir şekilde işe gidyor eve dönüyordum.hep derdim evlendiğim zaman kocam çalışmayacaksın derse çalışmayacaktım.
evet evlendim şuan çalışmıyorum.çokta mutluyum.asla kocamın parasını yiyorum gibi bir kaygım yok.zoruma gitmiyor.zaten çalışsamda benim kazandığım para benim süsüme püsüme giderdi.kendimi yıprattığımla kalırdım.
2 haftada bir temizlikçi bayan gelir.eşimin banka kartı bendedir.istediğim kadar alışveriş yaparım.asla karışmaz.
ev hanımlarıyla dedikodu meselesine gelince aksine çalışan bayanlar daha çok dedikodu yapıyor iş arkadaşları hakkında.
bir müddet sonra erkek gibi oluyorlar.onlar gibi düşünmeye başlıyorlar,işve,cilve ve naz gibi kadınlara has özellik olmuyor.robot gibi bir hayat.çok ünlü haber spikerinin ve çok ünlü proföser bayanın yazıları var bu konuda.bir de en çok çalışan bayanlar aldatılıyor.
evlendikten sonra ya boşanırsam benim halim ne olur diyen bayanlara sesleniyorum.
Rızıklar ezelde takdir edilmiştir.ne bir eksik ne bir fazla olur.
çalışırken bir trafik kazası,felç de geçirebilirsiniz ya da başınıza başka bir felakette gelebilir.o zaman ne olacak.
bir anne için o kadar zor ki kundaktaki bebeğini başka bir kadına teslim etmek.o kadar acı ki.bu nasıl aşılabilecek.
Ama yine de ben hem çalışıp,hem evine bakan eşine bakan çocuğuna bakan kadınları takdir ediyorum.
Bunu başarmak gerçekten zor.

bende önceleri çalışıyordum.çalışırken eve döndüğümde ev hanımlarının balkon sefalarını gördüğümde o kadar üzülüyordum ki.yorgun argın,bezgin bir şekilde işe gidyor eve dönüyordum.hep derdim evlendiğim zaman kocam çalışmayacaksın derse çalışmayacaktım.
evet evlendim şuan çalışmıyorum.çokta mutluyum.asla kocamın parasını yiyorum gibi bir kaygım yok.zoruma gitmiyor.zaten çalışsamda benim kazandığım para benim süsüme püsüme giderdi.kendimi yıprattığımla kalırdım.
2 haftada bir temizlikçi bayan gelir.eşimin banka kartı bendedir.istediğim kadar alışveriş yaparım.asla karışmaz.
ev hanımlarıyla dedikodu meselesine gelince aksine çalışan bayanlar daha çok dedikodu yapıyor iş arkadaşları hakkında.
bir müddet sonra erkek gibi oluyorlar.onlar gibi düşünmeye başlıyorlar,işve,cilve ve naz gibi kadınlara has özellik olmuyor.robot gibi bir hayat.çok ünlü haber spikerinin ve çok ünlü proföser bayanın yazıları var bu konuda.bir de en çok çalışan bayanlar aldatılıyor.
evlendikten sonra ya boşanırsam benim halim ne olur diyen bayanlara sesleniyorum.
Rızıklar ezelde takdir edilmiştir.ne bir eksik ne bir fazla olur.
çalışırken bir trafik kazası,felç de geçirebilirsiniz ya da başınıza başka bir felakette gelebilir.o zaman ne olacak.
bir anne için o kadar zor ki kundaktaki bebeğini başka bir kadına teslim etmek.o kadar acı ki.bu nasıl aşılabilecek.
Ama yine de ben hem çalışıp,hem evine bakan eşine bakan çocuğuna bakan kadınları takdir ediyorum.
Bunu başarmak gerçekten zor.

Konu hakkında fikirlerinizi söylerken, sizin fikirlerinize uymayan insanlar hakkında böyle sözler söylemeseydiniz keşke. Yani fikirlerinizi savunurken başkalarına ağır sözler söylemek kalp kırıcı olmuş. Nerden biliyorsunuz ki örneğin çalışan bir bayan olarak benim ne kadar işveli olduğumu? Sevgiler.

üniversite mezunuyum, iki yılı aşkın süredir evliyim. iş bulamamak vs gibi sebeplerle şuan çalışmıyorum. evde akşamları eşim gelene kadar olan zaman bir hayli sıkıcı geçiyor. geç kalkıyorum, seçiciyim, komşuluk iilişkilerim zayıf... nitekim üretken olmamak, her günün ne faaliyette olursanız olun son derece rutin olması inanın çok boğucudur. evdeyken evle ilgili, yemeklerle ve düzenle ilgili beklentiler artar.
eşim eşini baskı altında tutmayan, destek olan ve verici bir insandır ama yinde de çalışmak, ekonomik yönden bağımsız olmak eşsiz bir duygudur bence. eşim için değil kendim için çalışmak istiyorum. bu işve, cilve vs gibi konularda çalışan kadınların noksanlıklarından dem vuran bir arkadaşımızın esasında ne kadar eş merkezli yaşadığını görmek hayrete düşürdü doğrusu...bu gibi hanımlar zaten kendileri için yaşamadıkları gibi dolayısıyla kendileri için de çalışmazlar. eşlerinin bir emri yön verir hayatlarına...

Bu güvensizliği atmanın tek yolu çalışıp birşeyler ürettiğini görmek. Çalış mutlaka, hemen bir kariyer sitesine üye ol. Çalışmanın evlenmekle, ev hanımlığıyla, kocanın parasıyla bir ilgisi yok. Konu kocandan para isteme değil ki; zaten hayatı paylaşan iki insanın bütçesi de tek oluyor. Ama çalışmak herşeyden önce senin ruhuna iyi gelecek emin ol. Üşengenim diyorsun ya bundan kurtulmanın, kendini üretken hissetmenin tek yolu bu. Hem ev hem iş nasıl oalcak diye de düşünme. Milyonlarca çalışan kadın var, ne açlar ne evleri mikrop yuvası. Çalışıyorum, aksini hiç aklımdan bile geçirmedim. Ev işim de yetişiyor, kocamla tatlı dakikalara da zaman kalıyor, aileme arkadaşlarıma da zaman ayırıyorum. Çalıştıkça zamanı etkin kullanma konusunda kendini eğitiyor insan. Başlığı sadece "çalışmayan" evli bayanlar diyerek açmışsın, belliki biraz önyargılısın, ama ben dayanamadım. Çalışan evli bir ablan olarak seslenmek istedim. Evet, ev keyifli ben de evimi çok severim ama çalışmanın sana verdiği ruhsal doyumu ancak çalışınca anlayacaksın.
Sevgiler.

calısmayan evlı bayanlar dıye acmamın sebebı eslerden para ıstemek sıkıntılı bır sey mı calısmadıkları ıcın pısmanlar mı harcamalarının hesabı soruluyor mu vs bu tarz seylerı ogrenmek ıcın..ama tabııkıde calısan bayanlarında fıkırlerı onemlı bu konuda...

calısmayan evlı bayanlar dıye acmamın sebebı eslerden para ıstemek sıkıntılı bır sey mı calısmadıkları ıcın pısmanlar mı harcamalarının hesabı soruluyor mu vs bu tarz seylerı ogrenmek ıcın..ama tabııkıde calısan bayanlarında fıkırlerı onemlı bu konuda...

Anladım canım, ben de bir abla olarak fikir yazmak istedim ve gene diyorum ki çalışıp çalışmamakta en önemli kriter bu değil. İnan bana. Normalde zaten kocandan para isteme sorunu olmaz, aile bütçesi herkesindir. Önemli olan senin kendini nasıl hissedeceğin ve bir kez çalışmaya alışınca anlayacaksın tadını, keyfini ve sana bireysel gelişimindeki katkılarını.

ekonomık ozgurluk kendı ayaklarının ustunde durmak ıstedıgını alabılmek..hepımızın ortak noktası bunların dogru ve guzel oldugu yonunde..bende bunları dusunuyorum..ama ıste bır yandan da gunde 2 saat goreceksem esımı nıye evlenıyım kı dıye de dusunuyorum acıkcası..
cok yakın bır tanıdıgım var benden 5 yas buyuk bayan..4 sene once evlendı..kız cok guzel bır yerde cok guzel bır karıyer yaptı ve cokta guzel maas alıyor..kocasının da cok guzel bır ısı ve gelırı var..suan hayatları cok guzel..kız ıstedıgını yapıyor,alıyor ısı geregı cok sık yurtdısına gıdıyor oradan alısverıste yapıyor..bu arada kıradalar ev almak ıcın de para bırıktırıyorlar..ıkısıde ıs hayatında super..kız bı de cok sosyal ısten cıkıyor dıl kursuna gıdıyor veya spora gıdıyor eve bı gelıyor saat 9 kocası gelmıs 7de..adam tek basına takılıyor evde karısı gelene kadar neyse snr kız gelıyor ymk yıyor tv ızlıyor kıtap okuyor ya da ders calısıyor yatıyor adam da bu sırada bılgısayarda oyun oynuyor fln..ortak pazarları var sadece ondada cogunlukla tartısıyorlar..sımdı acıkcası bana boyle bır evlılık ters gelıyor..sankı ev arkadası gıbıler..kız gelıyor 1-2 saat adamı ya goruyor ya gormuyor..dedıgım gıbı o kdr az vakıt gecırıyorlar kı pazarları butun gun bırlıkte olmak sınırlernı bozuyor herhalde onda da kavga edıyorlar...
calısmak guzel de bı de boyle olmak bana cok ters ıkı saat gormek ıcın mı evlenıcem??gıbı dusunuyorum belkı de yalnıs dusunuyorum bılmıyorum...

Back
X