Çalışmayan Hanımlar: Sizin de kayınvalideniz her giydiğinize bu da yeni mi diyor mu?

Kesinlikle..Dediğin gibi 20 liraya da çok güzel tshırt badi vs. var..Dikkat etmem gerek biraz daha..Ama oğluma almak büyük keyif önce kendime bakardım şimdi direk çocuk reyonlarına =)))
işallah allah bana da nasip ederde bebişime de alırım güzel güzel:)ona aldıklarım göze batmaz heralde .bu arada kendine de al canım :)benim k.validem bunu 2o ye aldım falan detince inanmıyor tuhaf tuhaf bakıyor suratıma yalan söylüyorum sanıyor kadının çarşıdan pazardan haberi yok beni yalancı yapıor

tamda kendime göre bi topik buldum şu dakika itiabriyle :)
ben evleneli 6 ay oldu kayınvalidem o kadar sinirkiii alışverişe gittiğimi söylesem ses tonu değişiyo.
kökleri kurusada bizde kurtulsakkk :):):):)
hoş geldin canım bu arada ben yeni evliyken yani 5 6 aylık kendi giysilerimi de yeni sanıyordu

hoş geldin canım bu arada ben yeni evliyken yani 5 6 aylık kendi giysilerimi de yeni sanıyordu

hepimiz birbirimizden kötüyüz canım vallaa :)
bide eşimin mağazası var annesiyle çalışıyolar hergün gidiyo anneside onlar çalışıyo ben harcıyorum ya kadına batan o :):)
ama şöylede bi durum var baştan benim okulum olduğunu biliyolardı okulum bitince sizin işinizi yapmamda demiştim çalışmamıda istemiyosanız evimde oturur çoluk çocuk büyütürüm siz çalışırsınız ben harcarım demiştim yani başta söylemesem tamam haklılar dicem ama öğrenciyim şuan ne bekliyo tabikide alıcam giyicem gezicem 20 yaşındayım daha kendisi 50 yaşından sonra en kralınıda giyse farketmez sonuçta
Hem o çalışıyosa benimde kcam çalışıyo dimiii oohh be rahatladım

ama daha gençsin çalışırsın da gözlerine batacak bişey yok walla bu arada durumun biraz benimkine benziyor:)benim k.validemde arada gider dükkana eşime istersen bende geliyim derim istemez bizim buraya gelen giden belli olmyor gelmeni istemiyorum ne yapıyım? zorla gidemem ya sana tavsiyem keyfine bak okulunu bitir sonrasına bakarsın

eşim çalışmamı istemiyo konusu olunca bile deliriyo adam ben sana başta dedim kabul etmeseydin diyo. çalışcaksan illa mağaza orda diyo yok diyorum kalsin o zaman :) bilerek okulu uzatiyorum zaten canım sıkılmasın evde diye :)

Sağol canım:) Kocacığımın hatrı olmasa hiiiiç pabuç bırakmam ama adamcağız üzülmesin diye şimdilik böyle tatlı atışmalarla yetiniyorum . İlk başlarda çok sustum ama o zaman da iyice tepeme çıktılar sanki ben cevap veremiyorum gibi...

Ayrıca zaten önemli olan çalışıp çalışmamak değil ki. Yani ne olursa olsun öyle veya böyle güzel giyinmek mümkün illa servet harcamak lazım değil. İnsanın üstü başı temiz olsun, yırtığı söküğü olmasın... Kendini iyi hissettirir, özgüvenin tam olur... Hem gerçekten de gençlikte güzel bazı şeyler.

Yarın öbür gün Allah muhafaza birşey olsa o zaman da "Eeee bakmadın kendine..." deyiverirler...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah..Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin..

Senin ki de değişik versiyonmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…