kayınvalıdem hep sorardı..evıme geldıgınde dolabımın basına gecer bunu kım aldı bunu ne zaman aldınız der dururdu..
halbukı bana bır tane badı almıslıgı yoktur kendısının..
sagolsun aılem eksık etmedı aldı..
oglunun alabılecegı durumu yok..
e oglumun paraları nereye gıdıyor dedıgınde de gıt ogluna sor dedım...
sanıyor kı oglu bana dunyaları alıyor..
sureklı bunalımlara sokmustu benı calısmıyorum dıye benı ıstememeler..
laf sokmalar...
hala bı kandıl de aradım da ee atanamadın mı sen daha kac puan aldın kı dıye soruyor...
bıkmıs bırı kendını bunalımlara sokmus bırı olarak soyluyorum kı ..
cevab bıle verme onemseme onemsedıkce gozunde buyudukce kayınvalıde mılletı ınsanı hayattan sogutuyor konussun odayı terket gerekırse ılgılenme bu tur ınsanalr ılgılyı haketmıyor
Sus sus nazar etme
Ben daha evli değilim ama okudukça şaşırıyorum ya acaba yeni evlilerde daha alışamadıklarından mı yadırgıyolar gelinlerin oğullarının parasıyla aldıklarına:26:
Hani zamanla geçiyodur belki bu huyları, geçiyor değil mi
kendi çalışa çalışa yolları mı arşınlamış.kendi kocasının parasını yerken iyi miydi?arsız ol böylesine,hava at hatta.
Bunları ben de biliyorum arkadaşım bekarlıktan gelen kıyafetlerime yeni di mi bu deyip duruyor sanki ben müsrifmişim gibi. Evlendiğimden beri eşime tek parça bir şey aldırmadım. Bilmem anlatabildim mi?
daha geçen gün yaşadığım olayı anlatayım size .
eşim 5 aydan fazla işsizdi. çalışmaya başlayalı 1ayı dolmak üzere her neyse
kv ile tartışma ve konuşma arasında yaptığımız muhabbette paramızın olmadığını söylediğimde
param yok yok diyonda bu üstündeki montu ne diye alıyon dedi. montu bana kardeşim verdi bende 2 tane var aynı tarz sen al giy durumunuzu düzeltene kadar 2 tane ile idare edersin tek montla zor oluyodur diye
bu arada ben çalışıyorum kendi paramla ne alacağıma bile karışabiliyor. evet bu duruma sinir oluyorum boğazlayasım geliyor.
belki param olamayabilir ama monta ihtiyacım varsa gider borça harç alabilirim demi bunu yüzüme vurması gerekirmiydi kardeşim verdi deyince de o kadar mı düştün dedi
ben asla onları anlayamıcam asla . yeri geldiğinde de hep aynı tarz giyiniyon azıcık süslen diyor. birşey alayım ne gerek vardı para yok diyor. saçlarımı boyatamıyorum 6ayı çoktan geçti. 2 renk saçla geziyorum sırf saç parasını eşime veririm diye düşündüğüm için bunu söyleyincede gülerek boyatma boşver böyle daha iyi diyor
bir gün ya ben ölücem ya deliricem ya hadi bakalım hayırlısı
kv ile tartışma ve konuşma arasında yaptığımız muhabbette paramızın olmadığını söylediğimde
param yok yok diyonda bu üstündeki montu ne diye alıyon dedi. montu bana kardeşim verdi bende 2 tane var aynı tarz sen al giy durumunuzu düzeltene kadar 2 tane ile idare edersin tek montla zor oluyodur diye
bu arada ben çalışıyorum kendi paramla ne alacağıma bile karışabiliyor. evet bu duruma sinir oluyorum boğazlayasım geliyor.
belki param olamayabilir ama monta ihtiyacım varsa gider borça harç alabilirim demi bunu yüzüme vurması gerekirmiydi kardeşim verdi deyince de o kadar mı düştün dedi
ben asla onları anlayamıcam asla . yeri geldiğinde de hep aynı tarz giyiniyon azıcık süslen diyor. birşey alayım ne gerek vardı para yok diyor. saçlarımı boyatamıyorum 6ayı çoktan geçti. 2 renk saçla geziyorum sırf saç parasını eşime veririm diye düşündüğüm için bunu söyleyincede gülerek boyatma boşver böyle daha iyi diyor
bole selerı duydukca valla dua edıorum halıme canım bende sacımı mesela boyatıorum hatta kayınvalıdem der bıgun belırle beraber gıdelım dı beraber gıderız cok yakıstı falan der gercekten sukretmem gerekıo:)
eğer gerçekten böyleyse evet bencede şükret ben ne zman kendime birşey yaptırsam saç kestirme boyatma ne gerek vardı olur.
evlendğimden beri 1 kere yaptırdım zaten onda da çok sarı olmuş gerek yoktu buna dedi ki her zmana ki rengimdi .benimki de beni kuaföre götürür elaleme ava atacağı düğün dernek gibi şeylerde param olmadığı için gitmeyeceğim zamanlarda.
Niye üzülüyorsun ki o mont için laf söylediğinde..Kardeşimİn hediyesi sağolsun ihtiyacım var diye konuşmuştuk dayanamamış hediye etti diyecektin..Sen ezik büzük durursan o da öyle eğlenir..
Valla benim de yeri geldi ay sonuna 10 gün kala paramız bitti Ama belli etmedim..Etmem de o an üzülür yardım eder sonra yüzüne vurur..Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Rabbim maddi manevi dara sokmasın..Zor işler zor..
Eşin ne diyor bu durumda ? utanmıyormu dalga geçtirmeye nasıl bi karaktere sahip anlamadım. Annesi olabilir ama dalga geçmeye hakkı yok. Hem bi kere kaynanan utanması lazım çocuğu işsiz ve evi sen idare ediyorsun. Ar damarı çatlamış olmalıki sana düştünmü demiş...Bence Onlar düşük seviyeli insanlar çocuğum işsiz evde ne yiyor ne içiyolar diye düşünüp az miktaarda olsa yardım etmeleri lazım.! hadi maddi durumu yok maneviyat vermeli . Kusura bakma senin kayınvaliden karaktersizmiş...!!!daha geçen gün yaşadığım olayı anlatayım size .
bende geçen ay maaşla altın yaptım neymiş niye altın yapmışım kocamın hesabına yatırmalıymışım bunu bana kaynanam diyo kendi kızıda kocasından gizli hesaplar açıyo bende hiç seslenmedim umrumda bile değil benim paramla bana ne yapıcağımı sölüyo kadın ya bana kendi ailem karışmıyo ay fitil oldum resmen ama belli etmedm kk ile paylaşıyorum nedir bunlardaki bu karışma merak ve irdeleme huyu anlamyıorum
ben ezik durmuyorum ki evet bazı şeyleri ona söylüyorum ama bu para istemek için değil
zaten eşim işsizken eşimin kredisini elektrik su paramızı ödedi arada bir market yada pazar alışverişide yaptı o yönden onu kötüleyemem.
benim ona söyleme nedenim eşim işsiz olduğu ve hatta şu an bile alıyor maaş almadığı için onlardan para alıyor onlarda eşim o parayı bana veriyor ben harcıyorum sanıyorlar bu yüzden dedim eee ben oğluma veriyorum para dedi bliyorum verdiğini zaten ama oğlunun aynı parayı benden de aldığından haberin yok değil mi ay sonuna daha 10 gün var ama 5 kuruş para bırakmadı bende dedim bilsin oğlunun bana vermediğini aksine benden de aldığını yoksa bizim paramızı yiyor diyecekler.
aminn aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?