- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
yeni mi diye sormuyor ama tip tip bakıyor yeni olduğunu anlayıp bazen de ggüle güle! giy diyor:)o pek almaz kendine bişey bende severim kıyafeti sanırım para tutmuyorum diye garipsiyor
ona ne yaa ..neden herşeyinize karıştırıyorsunuz ..kocan değil mi yani alıyor sanki elin adamı ..ona ne ki yani ... sinir oluyorum bu tip davranışlara...
Valla karıştırmıyoruz da kendileri atlıyor herşeye..Ben kot pantol sevmem bir defasında kot aldı eşim eşim isteyince de aldım..K.v. aa bune dedi pantol dedim sanki ilk defa görüyor ya sen giymezdin ne oldu da aldın dedi..oğlun istedi bende aldım dedim..Surat 9 karış hemen tabi kayınpedere yetişir o eşime laf söyler eşim ben istiyorum der..Ama dururlar mı her fırsatta laf sokarlar..Hamile iken robadan elbise giymedim diye pantol tunik giyorum diye 1000 defa laf söylediler eşim en sonunda kayınpederime patladı ne olur baba bir yeri mi açık derli toplu düzgün giyiyor karışmayın artık dedi..Ama hala laf sokarlar olmadı mı surat yaparlar beni işaret ederek konuşurlar..
üff konuşsunlar yüz vermee .... insanla neden oğullarını evlendiriyor ya bu kadar karışıcaksalar .... alsınlar turşularını kursunlar ... ne demek yani bir erkek karısının isteklerine elinden geldiğince karşılamak zorunda .... bu kötü birşey değil ki ..o kadın ona çocuk veriyor evine bakıyor .... çalışmasada hakkı var üstünde ....
ay bilmiyorum ya ben bekarım ama kıyafetime karışılmasını istemem .... neysem oyum .kimseyi kandırmıyorum ki .. erkek arkadaşımla evlenirsemde böyle olucam ..ailesi biraz muhafazakar ben normalim korkuyorum açıkcası bende bu tip davranışlar görmekten ....ama ben cazgırım azcık pek laf söyletmem kendime ....
Valla güzelim bende öyleydim de de işte..Şuan ki halim ortada..Evledikten sonra erkekler de çok değişiyor..Ay kırılmasınlar üzülmesinler diye başta taviz verdik..Salaklık bende ama..Sonra yapınca da bak bak nasıl yapıyor ediyor oldu..Baştan nasıl gider ise sonradan öyle devam ediyor..Baştan erkek arkadaşınla konuş..Hiç değilse evledikten sonra değişir ise biz bunu konuşmuştuk aileni de beni biliyordun şimdi niye böyle davranıyorsun deme imkanın olsun..Rabbim güzel yazı kaderler yazsın inşallah..
Ve Tavsiyem aynı bina da oturma..
ay yok allahtan başke şehirde ailesi zaten ondan kabul ettim ... önemli benim için .. babam bile ana karışmazken elin kadını gelicek onu giyme bunu alma sen kimsin yaa ... sen kendine baksana .. tamam çocuk senin çocuğun ama biz kızlarda yerden bitme mantar değiliz bizimde ailemiz var ...şimdilik suyuma gidiyor sevgilim ama bilemem tabi ilerde değişebilir erkek milleti .... allah korusun .. amin canım ... sanada kolaylık versin ...
ooo seninki durumu iyice abartmış açık açık tutumluluk dersleri de veriyor sinir olurum böyle tiplere ya bi eşim aldığım kıyafete laf etmiyorsa benim için sorun yoktur gerisi zırıltı gürültü benim için yani k.v boşa yorar kendini ha bi de bugün yeni bi mont almıştım onu giydim onlara gittim daha merdivenden çıkarken bakmaya başladı soyunmadan BU YENİ Mİ? dedi yani bu soruyu sormazdı acaba bu konuyu mu okudu:))))ya bu yeni mi ne demek bi daha sorarsa yok değil 2. el satan bi yerden aldım diycem
Senin ki en azından garipsiyor şükür et :) Benim ki tutumluluk konusunda ; gezmekten kısacaksın yemekten değil der..Gezdiğimiz yer de kaynarcada oturuyorum pendik ya da yanımızda ki alışveriş merkezleri o kadar ki soğuklar olunca hiççç çıkamıyoruz oğlumdan dolayı..Şimdi artık yemekten de kısmak lazım olmuyor diyor..Ben aylık oğlumun bezi dahil 250 300 harcıyorum misafir felan olunca hadi 400 de..Kendi bir defa da 400 450 e eksik bitmiyor arada yine gidiyor..Hem böyle söylüyor hemde benim market 400 500 tutuyor diyor..Oturup hesap yapıyor kadın :))
Faturalar geliyor ilk bizimkine bakıyor sonra kendininkine
ooo seninki durumu iyice abartmış açık açık tutumluluk dersleri de veriyor sinir olurum böyle tiplere ya bi eşim aldığım kıyafete laf etmiyorsa benim için sorun yoktur gerisi zırıltı gürültü benim için yani k.v boşa yorar kendini ha bi de bugün yeni bi mont almıştım onu giydim onlara gittim daha merdivenden çıkarken bakmaya başladı soyunmadan BU YENİ Mİ? dedi yani bu soruyu sormazdı acaba bu konuyu mu okudu:))))ya bu yeni mi ne demek bi daha sorarsa yok değil 2. el satan bi yerden aldım diycem
ister 20 ye alırsın ister 40 a diyorum ya eşim sesini çıkarmıyorsa sorun yok 3.5 luk hoşuna gidiyorsa alır kendisi herkesin tercihi biz de çocuk deiliz ki her dediklerini onaylayalım ayrıca o giyiminden kuşamından artırıp para biriktirmk isteyebilir ama ben gencim seviyorum yeni şeyler almayı (dozunu kaçırmamaya çalışırım)çapulcu gibi dolaşamamheheheh suratını görmek isterim o an
Bana öyle diyor ama her sene kendine halı alıyor 450 500 lira aşağı da olmuyor..Ben metrodan bardak aldım buradaki marketlere ne olmuş niye oraadan almışım burada güzeller varmış felan filan 20 liralık bardağın hesabı tuttu kadın ya e tabi 3,5 da var bir sürü yani de ordan almam farz mı..Sanane yani demii
Merhaba,
Henüz yeni evliyim. Çalışmıyorum. Kv dem her giydiğime bu da yeni mi yeni mi aldınız kaç para diye soruyor mu? Her kıyafetimi bilmiyor giyince de yeni di mi bu diyor mu? Sanki benim hiç giysim yok kocamın parasını yiyorum sürekli yeni birşeyler alıyorum sanıyor. Benimle aynı durumda olan var mı, ne yapıyorsunuz bu durumda?
çok komikmiş :) bence birkere anne benim kendi kıyafetlerim de var sürekli alış veriş mi yapıyorum sanıyorsun dersen birsey söylemez gibi geliyor
ister 20 ye alırsın ister 40 a diyorum ya eşim sesini çıkarmıyorsa sorun yok 3.5 luk hoşuna gidiyorsa alır kendisi herkesin tercihi biz de çocuk deiliz ki her dediklerini onaylayalım ayrıca o giyiminden kuşamından artırıp para biriktirmk isteyebilir ama ben gencim seviyorum yeni şeyler almayı (dozunu kaçırmamaya çalışırım)çapulcu gibi dolaşamam
ister 20 ye alırsın ister 40 a diyorum ya eşim sesini çıkarmıyorsa sorun yok 3.5 luk hoşuna gidiyorsa alır kendisi herkesin tercihi biz de çocuk deiliz ki her dediklerini onaylayalım ayrıca o giyiminden kuşamından artırıp para biriktirmk isteyebilir ama ben gencim seviyorum yeni şeyler almayı (dozunu kaçırmamaya çalışırım)çapulcu gibi dolaşamam
annene katılıyorum :)herşey zamanında güzel ben çalışmıyorum ama insan içine abuk sabuk şeylerle çıkamam markete bile giderken düzgün olmaya çalışırım yada evde şık şıkırdım giyinmesem de rahat edebileceğim düzgün şeyler giyerim ee bunlarda bedava olmuyor ama ne yapıyım bu arada lafı sen güzel giydirmişsin walla bayılıyorum hazır cevap insanlaraAynen öyle... Geçenlerde annemin yanında tutundu benimki, güya laf giydiriyor "kenara koysunlar, o kadar giymesinler. giyime verilen para haram..." dayanamadım ben de dedim biz çalışan insanız sen biriktirmek isteyebilirsin ama ben gerekirse kenarı para da atarım giyinirim de özellikle iş hayatında kendi vitrinindir giyim kuşamın. hem insan gençken giyer ne giyecekse...
Anacığımın güzel bir lafı vardır: " Gençlikte fizik vardı, para yoktu. Giyemedik. Şimdi para var, fizik yok. Bu yaştan sonra nasıl giyeyim?"
bence de gençken giy oğluna da al kendine de artık ucuza da çok şık şeyler var iş işten geçtikten sonra giysek de işe yaramaz:)ayrıca eşler bu konulara mırın kırın etse de güzelce giyinince de hoşlarına gidiyor
Bana öyle söyler ama emin ol benden çok kıyafet alır kendisine..Ben oğluma alıyorum kendime çok almıyorum..Bu yüzden eşimin yengesi bir gün kalayı bastı bana..Gençsin kızım giy senin kaynanan bize de neler neler yaptı kaynanamdan çekmediğim kadar görümcemden çektim o yüzden sen boşver al giy salaklık yapma dedi..
bence de gençken giy oğluna da al kendine de artık ucuza da çok şık şeyler var iş işten geçtikten sonra giysek de işe yaramaz:)ayrıca eşler bu konulara mırın kırın etse de güzelce giyinince de hoşlarına gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?