Taşımadan önce bu konuyu konuştuk sen annenin evinde rahata gelirsin çalışmazsın dedim yok benim maaşımla borçları kapatırız seninkinide altına yatırırız dedi. Daha taşınmadan araba aldı kredi ödüyoruz
Hayırlısı olsun hakkınızda canimBugün dilekçemi hazırladım bakalım akşam konuşucam aynı şekilde saçma cevaplar verirse imzalasın temizce bitsin
Kendini size yaslamış. Çok üzüldüm gerçekten. En çok da bebeğinizle ilgili yazdıklarınıza. O kadar hakısınız ki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki ayrılmak ona gereken hayat dersini verir de toparlar diyeceğim ama huysa bu zor biraz. Kendiniz ve bebeğiniz için en iyisini diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallahRezil eder bizi bu sefer kayınbabamın emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalırız güvenmiyorum ki eşime çalışma konusunda kaç kez işi bırakmak istedim bir şekilde kandırdı hep
Hala aynısını yazıyorsunuz inadına bırak demedim..işi de bıraksın demedim zaten. Genel konuştum ben. Böyle secme hakları annenin olmalı diye. Neyse..Eee sadece maddi ihtiyaç değil ki.kariyer diye birşey var.kariyerli birbiş değilse tecrübe meselesi var.kimseye inat olsun, ders olsun diye iş bırakılmaz.yanlışa yanlışla mı karşılık verilecek ?
yurtdışında stay at home dad'ler var. Bari onlar gibi olsun siz işteyken cocukla ilgilensin, temizlik yemek vs yapsın.3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Dün gece konuştuk. Hatta çok iyiydi aramız ben bişey yaptım dedim. Ne yaptın dedi dedim boşanma davası açtım verdim evrağı eline baya düşündü gözleri doldu. Çok laçka bir şekilde değil baya korkarak seni çok boşladım ilgisiz bıraktım gibi şeyler söyledi. Sesi titreyerek senin isteklerine önem vericem bundan sonra dedi ne istiyorsun diye sordu. Ben at deve istemiyorum sadece düzenli çalış bizi rezil etme yeterli dedim.
Yeniden söz verdi bakalım tutacak diye düşünüyorumDün gece konuştuk. Hatta çok iyiydi aramız ben bişey yaptım dedim. Ne yaptın dedi dedim boşanma davası açtım verdim evrağı eline baya düşündü gözleri doldu. Çok laçka bir şekilde değil baya korkarak seni çok boşladım ilgisiz bıraktım gibi şeyler söyledi. Sesi titreyerek senin isteklerine önem vericem bundan sonra dedi ne istiyorsun diye sordu. Ben at deve istemiyorum sadece düzenli çalış bizi rezil etme yeterli dedim.
Nasıl kandırdıRezil eder bizi bu sefer kayınbabamın emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalırız güvenmiyorum ki eşime çalışma konusunda kaç kez işi bırakmak istedim bir şekilde kandırdı hep
3 senedir eşiniz iş begenmiyorsa alın karşınıza konuşun bu böyle olmaz ya sorumluluk al ise gir yada ben bosanicam diye açık açık konuşun.Tavriniz net olsun.3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
zamaninda boyle bir adami cok guzel bosamisligim var.ben 8 sene bekledim ama calismayan calismiyot kuzum.evladin varmis son raddeye kadar bekle ki ilerde belki calisir miydi ki dememen icin.insallah mubarek gunde Rabb'im sonunuzu hayirli etsin.bol bol dua et.Allah yardimcin olsun.3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Eğer boşanacaksan bebekken boşanmanı tavsiye ederim. Hem bebekle hem çocukla boşandım. Çocuğum daha farkında ama bebeğim farkında değil. Arada baba diye ağlıyor ama o bilinçli değil bence. Bana kızıyor (banyo yaptırıyorum telefon vermiyorum uyutuyorum diye3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Yeniden söz verdi bakalım tutacak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?