Çalışmayan koca, bir bebek ve boşanma

Tabiki kayınvalidem ben iki yıldır bunun böyle evde yatmalarını görmüyordum uzun aradan sonra görünce gözüme ayrı gayrı batıyor dedi. Gün içinde kayınvalidem laf söyleyince çıkıp İnternetkafeye gidiyormuş gelde cinlenme
 
Boşanın ya da boşanmayın diye kesin fikir beyan etmek zor,sizin hayatınız sizin tercihleriniz ama her cümlenize hak verdim. Fakat sabırlı davranıp da sabrettiğiniz şeyin son bulacağına inanıyor musunuz? Birikim yapıp ev sözü verip tutmadığı gibi..
En basiti çalışmaya devam etmediği sürece emeklilik bile olmayacak ve size ileriki yaşınızda bile faydası olmayacak. Ne için sabretmeyi istiyorsunuz ki. Şuan bile teksiniz,tek başına mücadele veriyorsunuz. Kağıt üstünde bir imza durumu kurtarmıyor.
 
Net konuşun ise gitmiyorsa yolunuzu ayırın.gerçekten tek olsan daha mantıklı sinir sistemin bari bozulmaz.evliyim dye.kocan yok hükmünde. Hiçbir faydası yok. Baba olarakda eş olarak da
 
3 yıldır dikiş tutturamayan bir adama güvenip nasıl araba borcuna giriyorsunuz? Ev fiyatları ortada 2 yılda birikim yapıp ev alacağına inanmak da mantıklı değil. Kiradayken çalışmayan adam ailesinin evine yerleşince çalışır mı ya da oraya yerleştiniz mi daha da gevşemez mi? Siz de sizi kandırmasına çok izin veriyorsunuz. Sizin de bu kadar kandırılmanız normal değil. Böyle adamlardan ne baba oluyor ne koca. Asla değişmez, ya kabul edip devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Benim babam da böyleydi çünkü.
 
Ödüyoruz muuu gayet ödüyorum diyeceksin. İğrenç bir durumdasın bir de keyfine araba aldırmış asalak
 
Kendisine küfür etsin rezil herif hiç utanmıyor da çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor boşa gitsin bundan ne eş olur ne baba
Ayrıca kv evinde yaşanır mı nasıl kabul ettiniz? adam resmen yatmak için istemiş kendi evinizde olsanız çocuğa bakması gerekecekti
 
Adam sizi güzel kandırmış,böyle adama inanıp,bebek yapıp,araba alıp bir de kv yanına tasinmişsiniz . Hani derler ya " adam güzel yere tezgah açmış" Gerçekten sizi sevse değer verse böyle yapmazdı.Bir iki soyleniyorsunuz adam yalandan ha hı diyor,tekrar yatış.Nasıl olsa arabasına biniyor kadın benzin parasını veriyor, anası önüne yemek koyuyor.Niye calişsinki hayatındaki kadınlar el pençe divan.
Adam aslında hep böyleymiş siz bence görmek istememişsiniz,yani bu tür adamlar değişmez.........
 
Normalde uğraşmayın atın başınızdan gitsin derdim ama boşanmak ödül olur buna. İşten çıkar, babasından harçlık alarak yaşar, nafaka falan da vermez. Uğraşın bu herifle, başının etini yeyin, kaynananız ile iyiymişsiniz kafaları birleyin hayatı dar edin bu faydasıza.
 
Aman ne etkileyecek 8 aylik bir bebek oyle bir babanin varligini yoklugunumu farkedecek Allah askina. Alet etmeyin su cocuklari
 
Kv çocuğa bakıyor , anne çalışıyor. Beyimiz paşalar gibi yatıyor. Adam kolayını bulmuş valla kadınları çalıştırıyor kendi bekar öğrenci hayatı yaşıyor.. bence boşanmadan önce alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Yani iş bulamıyor olsa anliycam da adam bulduklarını da bırakmış. Ayran gönüllü bı de . Yok şoförlük demiş sonra güvenlik demiş..gir birinde çalış yani
 
Bir de bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu kişi annesi. Eğer evde biri çalışmama lüksüne sahipse o anne olmalı. İlk 2-3 yıl bebeğine anne bakmalı. Siz fedakarlık yapıp çalışıyorsanız o adam da çalışacak yani. Size işten çıkın demiyorum bende çalışan anneyim. Oğlum 6 aylıkken başladım. Ona daha iyi hayat verebilmek için ikimizde çalıştık. Ama sizinle de bu konuda hemfikirim.hem siz bebeğinizle geçireceğiniz önemli bir zaman diliminden feragat edeceksiniz hem de pasamiz çalışmayacak. O zaman gerçekten de alıp cocugu baba evine gitme fikriniz gerçekten mantıklı geliyor kulağa. Bir de önerim gün içinde görüntülu aramayın..8 aylık bebek gerçekle sanali ayırt edemez. Her seferinde sizi ordasiniz sanıp tekrar gittiğinizi düşünüyor
 
Çalışmayan insanla ne evlilik olur ne de ev arkadaşlığı.hatta normal kafeye, oraya buraya gidilen arkadaş bile olmaz.haa benden destek istedi ha isteyecek, ha borç, istedi haa isteyecek, yiyip içerken parası çıkışacak çıkışmayacak derken arkadaşlık dert sahipliğine dönüyor.
Çalışmayan kişileri adam yerine koyamıyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum.diğer arkadaşlar gibi babalığı nasıl, size nasıl davranıyor tarzı soruların gözümde değeri yok.bu arada uzun yıllar işsiz kaldım, tuzum kuru değil yani.evlenmek isteyen beni çok seven birisi vardı.işsizim diye evlenmedim.yani ben işsiz olsam ve adam yerine konmasam tepki göstermem yani.hayatı sizin gibi plansız, programsız, sallapati yaşayan kişilere de çok kızıyorum.ömrümün sonuna kadar da iş bulamasaydım, bari evleneyim, çocuk yapayım falan demezdim.bu adamdan hayır gelemez kısaca.en azından sinirlenmekten kurtulursun.bundan sonra umarım daha planlı, programlı, bilinçli bir hayat yaşarsınız.
 
işi nasıl bıraksın zaten.evde başka çalışan yok.
 
Asla işinizi bırakmayın asla. Kocanız alışmış hazıra dert yok tasa yok niye kendini yorsunki? Dediğin gibi çalışıp kendi çocuğuna bakabiliyorsun niye sırtında milletin yükünü taşıyorsun. Huylu huyundan vazgeçmez.
 
Kendi evimizdeyken çok ilgiliydi kayınvalidemin yanında daha ilgisiz hatta kayınvalidem de sürekli şikayetçi bu durumdan. Asla aldatma gibi durum yok ama annesinin yanında şımarık davranıyor
Duzelicek gibi değilse ayrıl ömrünü çürütme
 
Hem tembel hem vicdansız. Size ve bebeğinize yazık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…