Tabiki kayınvalidem ben iki yıldır bunun böyle evde yatmalarını görmüyordum uzun aradan sonra görünce gözüme ayrı gayrı batıyor dedi. Gün içinde kayınvalidem laf söyleyince çıkıp İnternetkafeye gidiyormuş gelde cinlenmeBöyle eş huzursuzluklari iyi kayinvalideleride etkiliyor kadının huzuru kalmamıştır. Rest çekin alışıp gidecek bi akrabam vardı 5 sene çalışmadı ekibe 2 çocuğuna eşine babası baktı ne hikmetse sonradan herhun çıkacak desene ise başladı karısına çocuklarınada zerre değer vermez bu arada oda bırakıp gidemedi 2 cocukla sma siz calisiyomuşsunuz resti çekin
Boşanın ya da boşanmayın diye kesin fikir beyan etmek zor,sizin hayatınız sizin tercihleriniz3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Ödüyoruz muuu gayet ödüyorum diyeceksin. İğrenç bir durumdasın bir de keyfine araba aldırmış asalakTaşımadan önce bu konuyu konuştuk sen annenin evinde rahata gelirsin çalışmazsın dedim yok benim maaşımla borçları kapatırız seninkinide altına yatırırız dedi. Daha taşınmadan araba aldı kredi ödüyoruz
Kendisine küfür etsin rezil herif hiç utanmıyor da çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor boşa gitsin bundan ne eş olur ne babaYarın dilekçe hazırlayıp konuşmak istiyorum belki ciddiye alır. Bir saat önce konuşmaya çalıştım en azından ramazanda gündelik işler var kumanya paketleme vs bunlara git güzel harçlık olur söz verdin bak unutma dedim başladın yine kuruntulara deyip küfür etti daha ne diyebilirim ki buna
Aman ne etkileyecek 8 aylik bir bebek oyle bir babanin varligini yoklugunumu farkedecek Allah askina. Alet etmeyin su cocuklari3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Çalışmayan insanla ne evlilik olur ne de ev arkadaşlığı.hatta normal kafeye, oraya buraya gidilen arkadaş bile olmaz.haa benden destek istedi ha isteyecek, ha borç, istedi haa isteyecek, yiyip içerken parası çıkışacak çıkışmayacak derken arkadaşlık dert sahipliğine dönüyor.3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
işi nasıl bıraksın zaten.evde başka çalışan yok.Bir de bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu kişi annesi. Eğer evde biri çalışmama lüksüne sahipse o anne olmalı. İlk 2-3 yıl bebeğine anne bakmalı. Siz fedakarlık yapıp çalışıyorsanız o adam da çalışacak yani. Size işten çıkın demiyorum bende çalışan anneyim. Oğlum 6 aylıkken başladım. Ona daha iyi hayat verebilmek için ikimizde çalıştık. Ama sizinle de bu konuda hemfikirim.hem siz bebeğinizle geçireceğiniz önemli bir zaman diliminden feragat edeceksiniz hem de pasamiz çalışmayacak. O zaman gerçekten de alıp cocugu baba evine gitme fikriniz gerçekten mantıklı geliyor kulağa. Bir de önerim gün içinde görüntülu aramayın..8 aylık bebek gerçekle sanali ayırt edemez. Her seferinde sizi ordasiniz sanıp tekrar gittiğinizi düşünüyor
Amin teşekkür ederim .allah seninkinede akıl fikir versin olmuyorsada git anne evine onumu besliceksinRabbim tez zamanda şifasını versin inşallah bizimki kıymet bilmez dişi ağrıda gitmez işe
Duzelicek gibi değilse ayrıl ömrünü çürütmeKendi evimizdeyken çok ilgiliydi kayınvalidemin yanında daha ilgisiz hatta kayınvalidem de sürekli şikayetçi bu durumdan. Asla aldatma gibi durum yok ama annesinin yanında şımarık davranıyor
Hem tembel hem vicdansız. Size ve bebeğinize yazık.Tabiki yanımdaydı ebebeğe girdik hadi artık al alacağını çıkalım dedi. Çok pahalı buradan alamam zaten dedim. Eve giderkende gözlerim doldu ben evladım için çalışıyorum ama bayramlık bile alamacaksam niye çalışıyorum dedim alay ederek teselli etti kendi çapında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?