3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Atma huy çıkmaz can çıkar. Hergun bize armağan kıymet bilelimBu konuda haklısınız rahattı iyice gevşedi sıkıştırmam şart yada bir daha arkama bakmadan ayrılıcam. Ağzımdan ayrılık sözü çıkınca geri adım atmak da istemiyorum.
bu adam bir anda böyle olmamıştır . ne diye baba yaptınız bu sümsük herifiYarın dilekçe hazırlayıp konuşmak istiyorum belki ciddiye alır. Bir saat önce konuşmaya çalıştım en azından ramazanda gündelik işler var kumanya paketleme vs bunlara git güzel harçlık olur söz verdin bak unutma dedim başladın yine kuruntulara deyip küfür etti daha ne diyebilirim ki buna
Onunla ciddi şekilde konusun ayağını denk alıp calismazsa evliligin yurumeyecgini söyleyin. Eğer sizi ve bebegini seviyorsa devamlı bi ise girer çalışır. Baktınız olmadı ayrılın, ailenizin evinde kalma imkaniniz varmis calisiyorsunuz bebeğe bakacak insan var.Kendi evimizdeyken çok ilgiliydi kayınvalidemin yanında daha ilgisiz hatta kayınvalidem de sürekli şikayetçi bu durumdan. Asla aldatma gibi durum yok ama annesinin yanında şımarık davranıyor
Sevgili ,nişanlı zamanları napiyordu bu hınbıl? İşi varmiydi? Mesleği var mı? Ne mezunu?Her girdiği yerde bir bahane bulur ben pozitif düşün dediğimdede sen polyannasın der yoruldum artık onu çalışsın diye poh pohlamaktan 3 yıldır aynı şey ama artık çocuk var ve çocuk gün içinde bu eksikliği hissediyor ben görüntülü arayıp kapattığımda bile yarım saat ağlıyormuş
Rezil eder bizi bu sefer kayınbabamın emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalırız güvenmiyorum ki eşime çalışma konusunda kaç kez işi bırakmak istedim bir şekilde kandırdı hep
Tabiki yanımdaydı ebebeğe girdik hadi artık al alacağını çıkalım dedi. Çok pahalı buradan alamam zaten dedim. Eve giderkende gözlerim doldu ben evladım için çalışıyorum ama bayramlık bile alamacaksam niye çalışıyorum dedim alay ederek teselli etti kendi çapında
İşi bıraksın demedim bende. Öyle bir durumda biri çalışmayacaksa çocuk ufak olduğu için annesi olmalı dedim. Ama Türkiye koşullarında zaten o bile zor. Konu sahibi koca evin yükünü üstlenmiş. Bu kadara gerek yok bence. Bu kadar fedakarlığa kimse madalya vermiyorişi nasıl bıraksın zaten.evde başka çalışan yok.
Kadının da öyledir.yapmayin ya bu devirde.çalışmayan kadınla da yürümemeli bence ama ülkenin seviyesi belli işte.çoluk çocuk bahanesiyle yatan yatana.çok küçük çocuğu olanları kastetmiyorum.o ara vermek oluyor.Annesinin evinde bir erkek baba değil evin oğlu olur ancak. Siz kendinize yetebiliyorsunuz. Çalışmayan erkeklerle evlilik yürümez. Evet, bir erkeğin asli görevi evine bakabilecek seviyede çalışmaktır.
Eee sadece maddi ihtiyaç değil ki.kariyer diye birşey var.kariyerli birbiş değilse tecrübe meselesi var.kimseye inat olsun, ders olsun diye iş bırakılmaz.yanlışa yanlışla mı karşılık verilecek ?İşi bıraksın demedim bende. Öyle bir durumda biri çalışmayacaksa çocuk ufak olduğu için annesi olmalı dedim. Ama Türkiye koşullarında zaten o bile zor. Konu sahibi koca evin yükünü üstlenmiş. Bu kadara gerek yok bence. Bu kadar fedakarlığa kimse madalya vermiyor
Koç burcu bende balığımKonu ile alakasiz eşinizin burcunu merak ettim:/
Bugün dilekçemi hazırladım bakalım akşam konuşucam aynı şekilde saçma cevaplar verirse imzalasın temizce bitsinDuzelicek gibi değilse ayrıl ömrünü çürütme
Boşanmazsan eğer bebeğin etkilenir asalak bir babası var diye3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Küçücük bebek etkilenecek kadar anlamaz bile bence olayları. Boşanın. Ama bosanmyacaksaniz da en azından babası evde kendi baksın bebeğe en azından ebeveyn ilgisi görür.3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?