Çalışmayan koca, bir bebek ve boşanma

Bu konuda haklısınız rahattı iyice gevşedi sıkıştırmam şart yada bir daha arkama bakmadan ayrılıcam. Ağzımdan ayrılık sözü çıkınca geri adım atmak da istemiyorum.
Atma huy çıkmaz can çıkar. Hergun bize armağan kıymet bilelim

bu adam bir anda böyle olmamıştır . ne diye baba yaptınız bu sümsük herifi

Kendi evimizdeyken çok ilgiliydi kayınvalidemin yanında daha ilgisiz hatta kayınvalidem de sürekli şikayetçi bu durumdan. Asla aldatma gibi durum yok ama annesinin yanında şımarık davranıyor
Onunla ciddi şekilde konusun ayağını denk alıp calismazsa evliligin yurumeyecgini söyleyin. Eğer sizi ve bebegini seviyorsa devamlı bi ise girer çalışır. Baktınız olmadı ayrılın, ailenizin evinde kalma imkaniniz varmis calisiyorsunuz bebeğe bakacak insan var.

Sevgili ,nişanlı zamanları napiyordu bu hınbıl? İşi varmiydi? Mesleği var mı? Ne mezunu?

Bak ben evlendim eski eşim iş konusunda dikiş tutturamamıstı sosyal medyada işler yapıyordu ama evi ben gecindiriyordum arkadaslarımızla dısarı cıkıyorduk mesela yurt dısı planı yapıyorlardı ben kafamda iki kişiyi çekme olarak stres oluyordum kira faturalar bendeydi 6 ay dayandım , evleri ayırdık bosandım düzgünce dedim benlik değil bu durum kusura bakma.. yapamadım yani kısa süre evli kaldım ayrıldım cocuk yok.. iyi ki olmadı ama olsaydı da isterse hamile olayım bosardım gözüm kara o konularda

Rezil eder bizi bu sefer kayınbabamın emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalırız güvenmiyorum ki eşime çalışma konusunda kaç kez işi bırakmak istedim bir şekilde kandırdı hep

Isini birakma, Al bebegini ailenin yanina Git.
Anasi bile yaka silkiyor diyosun. Calismayan Adam asla calismaz. Bide yakinda baskasini bulur. Hic cekme

Ağzını yırtarım öyle adamın hem tembel hem yüzsüz
Hoş böylesini baba yapmakta hata ama olan olmuş, evladınızın sırtına ömürlük bir kambur yüklemişsiniz....
Boşanın kendi yağınızda kavrulun zaten babalık yapacak vasfı yok

işi nasıl bıraksın zaten.evde başka çalışan yok.
İşi bıraksın demedim bende. Öyle bir durumda biri çalışmayacaksa çocuk ufak olduğu için annesi olmalı dedim. Ama Türkiye koşullarında zaten o bile zor. Konu sahibi koca evin yükünü üstlenmiş. Bu kadara gerek yok bence. Bu kadar fedakarlığa kimse madalya vermiyor

Annesinin evinde bir erkek baba değil evin oğlu olur ancak. Siz kendinize yetebiliyorsunuz. Çalışmayan erkeklerle evlilik yürümez. Evet, bir erkeğin asli görevi evine bakabilecek seviyede çalışmaktır.

Annesinin evinde bir erkek baba değil evin oğlu olur ancak. Siz kendinize yetebiliyorsunuz. Çalışmayan erkeklerle evlilik yürümez. Evet, bir erkeğin asli görevi evine bakabilecek seviyede çalışmaktır.
Kadının da öyledir.yapmayin ya bu devirde.çalışmayan kadınla da yürümemeli bence ama ülkenin seviyesi belli işte.çoluk çocuk bahanesiyle yatan yatana.çok küçük çocuğu olanları kastetmiyorum.o ara vermek oluyor.

Eee sadece maddi ihtiyaç değil ki.kariyer diye birşey var.kariyerli birbiş değilse tecrübe meselesi var.kimseye inat olsun, ders olsun diye iş bırakılmaz.yanlışa yanlışla mı karşılık verilecek ?

Boşanmazsan eğer bebeğin etkilenir asalak bir babası var diye

Küçücük bebek etkilenecek kadar anlamaz bile bence olayları. Boşanın. Ama bosanmyacaksaniz da en azından babası evde kendi baksın bebeğe en azından ebeveyn ilgisi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…