- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
tartışmayalım benim konuma gelelim lütfen tşkÇalışma sorumluluğu niye erkekte olsun?
Kadını basitlestirmeyen lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartışmayalım benim konuma gelelim lütfen tşkÇalışma sorumluluğu niye erkekte olsun?
Kadını basitlestirmeyen lütfen.
arka planda çalışabilirm vatandaşla birebir iletişim gerekmeyen bölümde çalışabilirimFarkli bir kurumda calisabilecekmisin peki?
Kendinde bu gucu goruyormusun?
Gerci istifa dan bahsediyorsun.
Sanirim hic calismama niyetindesin.
Daha once sosyal fobi ile ilgili de yazmistim degil mi?
sizin isden daha buyuk sorununuz esinizin umursamamazligi..yaninizda olsa belki bu kdr zor olmazdi hissettiginiz bu baskininda is de yasadiginiz moral bozukluguna etkisi cok anlayan kimse yokki evde bileişe hergün ağlayarak gittim, gece ağlamalarım oluyordu ve kapısından bile içeri girmek istemiyordum, eşime anlatınca kavga sırasında geçimsiz ben oldum,çok kırıcı idi...gün saydım resmen orada çalışma koşulları o kadar zorlu idi
işe hergün ağlayarak gittim, gece ağlamalarım oluyordu ve kapısından bile içeri girmek istemiyordum, eşime anlatınca kavga sırasında geçimsiz ben oldum,çok kırıcı idi...gün saydım resmen orada çalışma koşulları o kadar zorlu idi
Arkadaşlar çok sinirliyim, işimde mutsuzum, yapamıyorum ve mobbing görüyorum ve istifa etmek istiyorum, eşimse sürekli çalışmayı dayatıyor alttan alttan, benim maaşımı hesaplıyor, şu an izindeyim, sen işe başlayınca diyor, bana piyango çıkarsa istifa edersin diyor, arsa alınca benim üzerimden kredi çekeceğiz diyor diyor da diyor.Bense işimi sevmiyorum, yapamıyorum, eziliyorum, hakaret görüyorum, onun için hiç önemli değil, ben işimde istediğim kadar mutsuz olayım, yeter ki para gelsin.
eşim bir yönden haklı evlenmeden önce işimden memnun olmadığımı söylemiştim ama istifa etmeyi düşünüyorum dememiştim halbuki düşünüyordum...Kısacesı ben istifa etmek istiyorum ilerde boşanma durumu vs olabilir, herşey olabilir, öte yandan bu iş kesinlikle bana göre değil, kurumun bütün üst yönetimiyle konuştum beni arka plana alın diye, şiddetle kabul etmiyorlar, istifa et yapamıyorsan, sana bu imtiyazı tanırsak diğer çalışanlar da ister diyorlar.Sen yan gelip yatacak iş arıyorsun diyorlar ki yok böyle birşey, mesai kalmayacağım, vatandaşla yüzyüze olmayacağım bieber işim olsun istiyorum ama olmuyor...
Ne yapmalı bilmiyorum...
EDIT:657 yim, özel sektör değil, şu an zaten OHAL var ve istifa sıkıntılı, OHAL olmasa bile insan memurluktan istifa edemiyor, pişman olur muyum diyorum, özel sektöre artık dönemem zira yaş 34 doğru dürüst tecrübe yok
Ben bayan diyorum bu benim tercihim ayrıca fikrimi hala arkasindayim ben istersem çalışırım bir erkek beni asla zorlayamaz zorlarsa inadimdan ölürüm çalışmam !!! Düne kadar çalışmayan anneler vasifsiz miydi ? Üniversite mezunuyum ve calismiyorum bundan hiç ama hiç gocunmuyorum yıllarca çalışıp didinip emeği hiç edilen birçok bayan gördüm çevremde. . Ki bir erkeğin fitratiyla bayanın fitrati bir değildir bu yüzden çalışma sorumluluğu erkeğe verilmiştir.. fikrim noktasına kadar budur beğenmeyen dönüp kendine baksın !!!
Çalışmadığı için kocasından ayrılamayan, çocuklarına bakamayan, perişan olan, burada sürekli dert yanan bir sürü kadın gördüm ben de. Çalışma sorumluluğu erkeğe falan verilmemiş ayrıca, tembelliğinizi fıtrata yüklemeyin. Hz Fatıma gayet ticaretle uğraşan, dönemin çalışan kadınlarından biriymiş. Düşünün o yıllarda bile. Siz de haklısınız, iş bulmak, sosyal hayata katılmak zengin koca bulmaktan daha zor... Lütfen bana cevap vermeyin, rica ediyorum.
Peki psikolojik durumun nedeni ile rapor vs alip sunma gibi bir hakkin var mi?arastirdin mi hic?arka planda çalışabilirm vatandaşla birebir iletişim gerekmeyen bölümde çalışabilirim
Yanılıyorsun panpa zengin koca bulmak artık daha zor çünkü orta üst sınıf zengin insan sayısı azalmış. (Kötü ekonomi yüzünden)![]()
Ben çalışmasın demiyorum ki bayan çalışmak zorunda değil diyorum ki hala ayni fikirdeyim. İstiyorsa tabiiki çalışabilir lakin bu birinin özellikle eşin dayatmasiyla olmamalı. Öyle zihniyette bir insana asla guvenememBu sorumluluğu kim vermiş erkeğe
Tarlada çalışan, hayvan bakan kadınlar çalışmıyor muydu
Bu son dönem modası esasen ev hanımı olmak bir statü
Köyde iken çalışan, tarla hayvan bakımı vs vs kv eşi memur olduğu için ev hanımı olmuş ama onun annesi ve ondan önceki kuşaktaki tüm kadınlar ev hanımı değilmiş şimdi kv min kızları öğretmen çalışıyorlar
Hangi aşamadaki olağan yahut fitrata uygun
Ben çalışmasın demiyorum ki bayan çalışmak zorunda değil diyorum ki hala ayni fikirdeyim. İstiyorsa tabiiki çalışabilir lakin bu birinin özellikle eşin dayatmasiyla olmamalı. Öyle zihniyette bir insana asla guvenemem
Kusura bakma konu sahibi ama senin ciddi sorunlarin var.
Is yerinde mobbing falan gec bunlari.
Ciddi ciddi hastasin ve tedavi olman lazim.
Yoksa hayallerindeki gibi holdinglerde müdür de olsan yine mutlu olamazsin.
Kocan falan degil problemin kaynagi sensin.
Lutfen bir doktora gorun ve ilac kullan.
Kadınlar dışarıda calistiklarinda daha fazla yipraniyorlar sadece maddi rahatlik uğruna buna katlananlar da var birde calismaya alışmış olanlar da var lakin bir bayanın dışarıda çalışması bayanın ruhsal halini etkiliyor.. bosanmalarin artma sebeplerinden biride bayanların çalışma hayatına girdikten sonra değişmesi..