Çalışmayı sevenler

yagmur0007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
Bu aralar motivasyonum çok düştü. Enerjim yok. Evde de işte de. Özellikle İşte motivasyonunuzu nasıl artırıyosunuz kızlar. Bana biraz enerji verin.
 
banada söyleyin valla bi ara iş yoğun oluyor o yoğunluktan sonrra boş kalmak canımı sıkıyor. ama durgun oluncada iş olduğunda başlamak zor gelıyor ortasını bulamadım cok üşengecim uyukluyorum masada hep bide kadınlar klubu çok oyalıyor benı çok :sinirli:
 
Ekmek parası çalıyoruz mecbur işte :rolleyes:
Şaka bir yana kahve içiyorum,mola veriyorum,kızlarla biraz hoş sohbet toparlıyor beni,yükleniyorum sonra tekrar işe :confused:
 
işiyle ilgili bir çok sıkıntısı olanları,iş başvurusuna gelenlerin o mahsun halini,çalıştığı emeğin karşılığını alamayanları,saçma salak insanlara ağız eğenleri gördükçe bir kez daha şükür edip negatif olan enerjimi pozitife çevirmeye çalışıyorum
 
Sıkıldığımda yüksek ses sevdiğim hareketli bir şarkıyı dinliyorum birde dans etme imkanı varsa bir sağa bir sola kıvırmak suretiyle enerjimi topluyorum
 
Valla kendi parani kazaniyosun. Istedigin gibi garciyosun. Calismak gibisi varmi. Ne kadar kocanda olsa kendi paran gibi hariciyamiyosun parayi. Bunu dusun calis :))
 
5 saat boyunca miniklerle çok zor oluyor bi 5 dk soluklanamıyorum bile arkamı dönsem biri anında düşüyor vs vs :)
 
motivasyonum düştüğü zamanlarda işler masamda birikiyor dosyalar yığılıyor..

sorulan sorulara cevap veremeyince, aradığım evrakları bulamayınca kızım sen manyak mısın kovulacaksın kendine gel acil yoksa fena olacak diyorum hooopppp bi bakmışsın masama bal dök yala bir tane iş kalmamış dosyalar düzenlenmiş..

aldığım maaşı düşünüyorum bazen napardım diyorum piyasaya göre maaşım iyi diyorum..

böyle böyle topluyorum kızlarla çay kahve muhabbeti yapıyorum arada:))
 
düzenli spor, düzenli yaşam, kaliteli uyku, dengeli beslenme ve enerji veren kuru meyveler, kuru yemişler, doğa yürüyüşleri. benim formülüm böyle. :KK66:
 
Soyleyeceklerim saka degil kesinlikle benimde basimdan zaman zaman geciyor bunun icin kendime biraz vakit ayirip degisiklik yapiyorum bakimli olmak icin elimden geleni yapiyorum bu bana kendimi cok iyi hissettiriyor hatta en son sacimi rihanna modeli kestirdim ve visne kirmizisina boyadim is yerine girdigim an birden alkis koptu ilgileri uzerime cektim bu benim surekli yaptigim seyler bu yuzden is yeri can sikintisi degil benim icin bir eglence nekanina donusuyor
 
X