Çalışsam mı çalışmasam mı?

Siz ne istiyorsunuz o önemli, nerde olmak istiyorsunuz.
Bir de aşı durumu var, olabilecek misiniz?
Hayat normalleşmeye başlarsa ben eve kapanmamı biraz daha sıkılaştırmayı düşünüyorum mesela aşı olana kadar.
İşte ben kararsızım.

Yok 10 şubatta yaşını doldurcak. Daha ücretsiz izin hakkım var. Ama ben yaşını dolduruyum başlarım diyordum.
eğer ki daha ücretsiz izin hakkınız varsa onu kullanın
bakıcı bulası ayrı çile anlaşabilmesi ayrı çile

2 yaşına geldiğinde özel kreşe verebilirsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba.
40 yaşımda 2. Kızımı kucağıma aldım. Şu an 10.5 aylık. Ben ücretsiz izindeyim. Şubat sonunda başlamayı düşünüyorum.
Gel gelelim eşim çalışma diyor evde dur şu virüsten dolayı bir de evde olmama alıştı galiba.
Yaşı bekliyorum prim ve yılım doldu. Ev kendimizin olsaydı çalışmaz evde beklerdim diyorum. Diğer taraftan çalışmayı da özledim. Sabah çok erken kalkmak iş yoğunluğu trafik falan hariç tabi:)
E çalışsam da bakıcı bulmak durumundayım. Anane babanne bakamayacak. Eşim de bakıcıya ücret verene kadar sen bak diyor işte.
Durum oradan nasıl görünüyor?
Maşallah😊
Kendimden örnek vereyim geçtiğimiz Eylül'de kızım 10,5 aylıktı ve ise başlama kararı almıştım.Ama yapamadım,bakıcıya verme konusunda güvensizlik var diye risk almadım ve 22,5 aylık olduğunda seneye Eylül de başlayacağım ise.Yani yaklaşık iki sene ücretsiz izin kullanmış olucam.
Kızımda kendini az biraz ifade eder hale gelmiş olur.Oncelik kreş, kreş yaşı tutmazsa kısa bir bakıcı macerası şeklinde.
10,5 aylık bebek daha gözümde minicik.Guvendiginiz birisi olursa deneyebilirsin,evde olmakta bir yere kadar.Sonrasi bunaltiyor tabi ki ama aklın bebeğinde olmuş olucakken kafa rahatlığı da yasayamayacaksin.

Yok 10 şubatta yaşını doldurcak. Daha ücretsiz izin hakkım var. Ama ben yaşını dolduruyum başlarım diyordum.
Ücretsiz izin kullanabilirsiniz. Korona nedeni ile marta kadar uzatıldı sanırım işten çıkarılma durumu. Belki marttan sonra da devam eder haziran diyorlardı en son. En azından kısa çalışma durumu bitene kadar kullanabilirsiniz. İzin hakkınız bitse bile. İşyeride anlayısla karsılayacaksa..

Merhaba.
40 yaşımda 2. Kızımı kucağıma aldım. Şu an 10.5 aylık. Ben ücretsiz izindeyim. Şubat sonunda başlamayı düşünüyorum.
Gel gelelim eşim çalışma diyor evde dur şu virüsten dolayı bir de evde olmama alıştı galiba.
Yaşı bekliyorum prim ve yılım doldu. Ev kendimizin olsaydı çalışmaz evde beklerdim diyorum. Diğer taraftan çalışmayı da özledim. Sabah çok erken kalkmak iş yoğunluğu trafik falan hariç tabi:)
E çalışsam da bakıcı bulmak durumundayım. Anane babanne bakamayacak. Eşim de bakıcıya ücret verene kadar sen bak diyor işte.
Ben çalışmazdim
Zaten mesleğim olmasına rağmen çalışmamayi tercih eden biri oldum ve eşimde böyle dusunmemi destekleyen biri olduğu için tam istediğim gibi oldu çalışmıyorum

Biyerden bı kira gelirim var ama cebime giren .

Sizi şartlarınız zorlamayacaksa eşinizin parası size yetecekse çalışmayın
Prim ve yılım doldu demişsiniz emekli mi olacaksınız ? Daha iyi :KK54:

Naber devrem :emir_bebek:
İznin varsa sonuna kadar kullan tabii. Sonra düşünürsün bırakıp bırakmamayı. Hani ömrünü adadığın, iş çevrem benim antidepresanım dediğin bir işin olur, bırakma derdim ama 'Ev kendimizin olsaydı çalışmaz evde beklerdim diyorum' demişin ya, o yüzden maddi şartlar çok zorlamayacaksa bırakabilirsin ya. Dinamik insan her durumda üretken olacağı birşey bulur zamanla, bebek daha küçük hem büyük kızın da ergenliği geliyor haa o da ayrı mesai isteyecek :KK53:

Merhaba.
biraz daha bekleyin derim

Yılların yorgunluğu varsa siz bilirsiniz. Biraz mola verebilirsiniz. Ama çalışmadığınız için mutsuzsanız çalışın bence.
Bende hep ev alalım çalışmayacağım diyorum. Ama sanırım bu 15 yılı rahat bulacak. Ev aldıktan sonra bende bırakıcam işi falan valla. 1.470 lira kiradan kurtulayım 😂😂😂😂
Evet yılların yorgunluğu da var çok doğru. Molayı baya vermiş oldum.
O zaman çalışmaya devam:)

Ücretsiz izin hakkını sonuna kadar kullanın ama emekliliği doldurma konusunda çoğu bitmiş azı kalmış bir durum var. İşinizi bırakırsanız belirli bir yaştan sonra yeni bir iş bulamama durumunuz olabilir. Ben olsam iznimi sonuna kadar kullanır işe dönerdim. Yinede sizin gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın
Teşekkür ederim.
Aynen işi bırakırsam. İstediğim şartlarda iş bulmam zorlaşır diye düşünüyorum.

bence bu virüste gerek yok

evde bunaldığınızı biliyorum, evde bebek bakmak hele de dışarı yaşamı olan kişiler için zor

ama bakın, siz en azından bebek bakıyorsunuz

biz de Mart tan beri evdeyiz

en son 17 Kasım da evden çıkmıştım mesela

online çalışıp online okula giden çocuğa annelik yapıp ev işi vs ben de çok bunaldım

ama işe dönmek için şimdi ideal zaman değil

hele de iş yeri sıkıştırmıyorsa dönmezdim

3,5 aylık çocuğumu bakıcıya bırakıp işe döndüm hiç pişman değilim ama şimdi olsa dönmezdim
Aslında hayatı çok yoğun yaşayan biri değildim. Hep dışarda da değildim. Ama tabi yıllar var iş için gittik geldik. Sanırım virüs yüzünden bağlı kalmak da biraz bunalttı.
Bakalım şimdilik işyerinden baskı yok.
İlk kızımda 4 aylıktı işe başladığımda. O yüzden 2.de haklarımı sonuna kadar kullanacağım dedim:)
Hayırlısı bakalım.

Yaşınız genç ama coronanın kimi nereden vuracağı belli olmuyor. İzninizi kullanabildiğiniz kadar kullanın baktınız yine normale dönemedik ben çalışmayın derim. Sizin dışarıya temasınız olacak eşinizin bakıcının. Şu süreçte hiç gerek yok bence.

Maşallah😊
Kendimden örnek vereyim geçtiğimiz Eylül'de kızım 10,5 aylıktı ve ise başlama kararı almıştım.Ama yapamadım,bakıcıya verme konusunda güvensizlik var diye risk almadım ve 22,5 aylık olduğunda seneye Eylül de başlayacağım ise.Yani yaklaşık iki sene ücretsiz izin kullanmış olucam.
Kızımda kendini az biraz ifade eder hale gelmiş olur.Oncelik kreş, kreş yaşı tutmazsa kısa bir bakıcı macerası şeklinde.
10,5 aylık bebek daha gözümde minicik.Guvendiginiz birisi olursa deneyebilirsin,evde olmakta bir yere kadar.Sonrasi bunaltiyor tabi ki ama aklın bebeğinde olmuş olucakken kafa rahatlığı da yasayamayacaksin.
Selam canım tanıdın demi beni:)
Senin kuzu da büyümüş maşallah.
2 sene değil tabi bizim ücretsiz iznimiz.
Aynen evde kalmak bi yere kadar. Belki 3.yü yaparsak artık kesin evde kalırım:)
Size de kolaylıklar diliyorum canım.

Ben çalışmazdim
Zaten mesleğim olmasına rağmen çalışmamayi tercih eden biri oldum ve eşimde böyle dusunmemi destekleyen biri olduğu için tam istediğim gibi oldu çalışmıyorum

Biyerden bı kira gelirim var ama cebime giren .

Sizi şartlarınız zorlamayacaksa eşinizin parası size yetecekse çalışmayın
Prim ve yılım doldu demişsiniz emekli mi olacaksınız ? Daha iyi :KK54:
Aslında eşimin maaşı yeter de ne bileyim emekli olmaya daha çok var, yaşı bekleyeceğiz işte.
Sevindim senin istediğin şekilde olmasına.

Back
X