Sanırım her sene yaz dizileri hepsi birbirine benziyor canımBen pek sevmedim diziyi kadınların iş hayatındaki mücadeleden daha çok aşk savaşına döndü sanki. Amacından sapan dizilerden oldu bence bu dizide
Evet konusuz saçma sapan can sıkınrısından bakıyoruz vallaSanırım her sene yaz dizileri hepsi birbirine benziyor canım
Evet bidde biyere gidemiyoruz akşama da birşey yok bakıyorum arada bende buna açıyim dedim seven okur belki konuşan olur konuyla ilgili diyeEvet konusuz saçma sapan can sıkınrısından bakıyoruz valla
Tahmin ettimEvet bidde biyere gidemiyoruz akşama da birşey yok bakıyorum arada bende buna açıyim dedim seven okur belki konuşan olur konuyla ilgili diye
Ama buaralar sardımm pek izleyemiyorumTahmin ettim
Evet gerçektende öyle ilk bölümü izledim sonra dedim gene aynı bıraktımm bensuyu cok severimm beğenirimde çok ama ona böyle bi diziye hiç yakışmadı sırf reyting uğrunaYouTube'da fragmanlarını izlemiştim başarılı kadın rekabetçi erkek vs hoşuma gitmişti ama yine fragmanlarından gördüğüm kadarıyla aşk dizisine dönen tv dizisi.
fragmanlarını izleyerek bile tahmin edebiliyorsun
reytingleri de düşükmüş sanırımmmmEvet gerçektende öyle ilk bölümü izledim sonra dedim gene aynı bıraktımm bensuyu cok severimm beğenirimde çok ama ona böyle bi diziye hiç yakışmadı sırf reyting uğruna
Finalemi giriyo simdiireytingleri de düşükmüş sanırımmmm
Bildiğim kadarıyla devame diyor kızzz son bi fragmanı ekleyem ozaman kaçıncı bolümdeyiz acaba yahahaha hiç bilmiyorum sanırım devam ediyor
Ayyy krize girdimm ama çok doğru diyorrr yaaaTv dizilerini hic sevmem ve izlemem ama su videoyu eklemeden gecemicem Murat Soner'in muhteşem yorumu ile Cam Tavanlar
Aaa kuuzzz nevroş begenince ben sen osun sandımm ayy cok özür dilerimmm gell sarulalımmmmBen nevoş degilim ki ühüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?