Cam Temizliği

Ikibinonyedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
68
184
93
35
Sevgili hanımlar, cam silme için sürekli kullandığınız bir aparat, robot gibi bir ürün ya da pratik bi yönteminiz var mı? Camın çooook olduğu bir eve geçiyorum, maddi sebeplerden yardımcı da alamayacağım. Cam işini çözmem lazım

Sonuç olarak ne yaparsınız bilemem ama 2 sene önce 3 çocuklu, en küçüğü 7 aylık bebeği olan kuzenim cam silerken düşüp hayatını kaybetti.. yavruları annesiz büyüyor.. canınızdan önemli değil gerekirse iz kalsın sopaya bezi takın şöyle kirini alın.. amaaaaan isterse kirli dursun

Ayyy bende korkumdan öyle cam silemiyorum sadece kaba kirini alıyorum o kadar

Ben de güldüm ama kızmayın bana da?
Yoo kızmaktan değil de ,bizim insanımız sanırım çok kitap okumadığından mıdır nedir bilemiyorum, herkesin her şeyi bilmesi gerektiğini düşünüyor .Bilgilenmek isteyen birine ,kahkaha emojisi konulacağına, evet var ,şöyle şöyle deyip kısaca yazmak daha şık olurdu, o yüzden sordum neden güldüğünü

Başınız sağolsun. Ooff en korktuğum şey.
Belki de elalem ne der diye düşünüp hayatı pahasına o camları sildi ama noldu o camlar gene battı elalem de çoktan unuttu olan çocuklara oldu
Kimseyi umursamam valla canımdan önemli mi varsın kirli dursun. Zaten perdesi tülü vs var. Hiç önemli değil

Evim 9. Katta, çok büyük ve çok fazla camı var. Ben cam silme robotu aldım çok memnunum. Cama yapıştırıyorum elektriğe takıp çalıştırıyorum mis gibi yapıyor kısa sürede. Zaten bir sürü yedek bezi var, kirlenince çıkartıp yenisini takıyorum. Benden görüp çevremde de birçok kişi aldı iyi ki almışım diyorlar daha pişman olan görmedim.

Cam silme robotu videolarını izliyorum sürekli. Kimileri çok memnun kimisi de iz bırakıyor demiş. Emin olamıyorum

Bende mıknatıslı silecek var. Uzun zamandır kullanmadım ama yardımcı almadığım dönemde sık kullanıyordum. Doğru kullanınca İz vs bırakmıyor. Robot denemedim ama onlara bir şey diyemiyorum

Adı nedir acaba? Ya da site tavsiyeniz var mı?

Hangi marka aldınız. Xiaom Hutt düşünüyorum ben, kiwi varda ucuz ama bilemedim.

Cam silme robotu mu var?
Aynen hoşuma gitti. Çoktandır var.

Adı nedir acaba? Ya da site tavsiyeniz var mı?
Tre***l ‘ dan almıştım. Markası Koch**r. Site ve marka adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın. Zaten arama alanına cam silme robotu yazarsanız birçok robot ve fiyat bilgisi çıkıyor.

Eski evim 12.kattaydi ve ciddi yukseklik korkum var, bazi camlarin tepesini asla silmedim, laf edenede cok biliyorsa kendisinin gelip silebilecegini benim canimin kiymetli oldugunu soylerdim.

Simdi de cam silme suyu + bulasik deterjani + beyaz sirke uclusuyle siliyorum, ustune duru suyla geciyorum, ardindan gazete kagidiyla sildim mi piril piril oluyor.

Bu arada hayatim boyunca aldigim hicbir yardimci kadina kendimin cikmaya cesaret edemeyecegi camida sildirmedim, icten temiz olsun, evi tozutmasin, cocuklar dokunurken rahatsiz olmayim bana yeter, dusuncem budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…