Cam Temizliği

Bizim evimizde yardımcı ablamız var çalıştığım için. Oğlumu okula götürüyor alıyor ve ev işlerimizi yapıyor ama camlarımı sildirmiyorum haftada 5 tam gün geldiği halde. Eşimle beraber aklımıza eserse sileriz.

İyi yaptınız Sayfa ile ilgili ipucu verseniz Her bebek şampuanı ile oluyor mu acaba?

Bende içleri sildiriyorum düşer eder vebali kalır çocukları var die . Bide malum şirketten gelmiyor sigortası yok çok büyük sıkıntılar cıkabılır .dışlar eşimin

Temizlikçinin canı kıymetsiz mi?
O anlamda demedim zaten o da elinin yetiştiği yere kadar yapıyor fazlasını istemiyorum. Ben temizliğe yetisemedigim için temizlikçi çağırıyorum dedim. Bir de her gün profesyonel bu işi yapanlar daha pratik oluyor, benim zar zor iletken o fırt fırt silebiliyor. Elleri alışkın sanırım.

İyi yaptınız Sayfa ile ilgili ipucu verseniz Her bebek şampuanı ile oluyor mu acaba?
Marka fark etmiyor diyor, ben kızımın şampuanıyla sildim. Evimdekitemizlik diye aratın çıkar. Mutfak dolaplarım falan tertemiz oldu o sayfadaki öneriler sayesinde.

Beyaz sirke de harika bir şey bütün lekelere birebir..
Sil.a nın cam bezleri var bezleri yıkayıp mopuna takıp silebiliyorsunuz.

Aman cama çıkmayın canınızdan kıymetli değil. İçerden tamizleyin dışını da mopun yetiştiği yere kadar..

Aşağı düşüp bir komşunun kafasını yarmadığı sürece, istediği kadar yavaş çalışabilir

Temu da varmış bu robot. Ordan alsam mıki ? İlk ucuzunu alayım iyi birşeyse markalısını da alırım

Sivas’ın 1234 metrelik rakımından bahsettiğim sıradan bir mesaja bile beğenmedim yiyorum ben ahsjsjs. Bunlara takılacak olsak yandık. Bu kadar içselleştirmeye gerek var mı bilemedim. Cam temizliği konusunda hele ki.

Önemli bir şeymiş demek ki bu camlar. Sen ne anlarsın susssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…