- 5 Ekim 2020
- 14.505
- 39.524
- 548
- 36
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
Benim camlar leş gibi şu an. Zaten yağmur yağdı bir haftadır . E bayrama da böyle kalsın umrum değil. Dışardan camlarıma bakıp pis diyeceklerse heççç umrum değil. Cam bu yahu. Yemiyoruz içmiyoruz evin dış tarafı altı üstü.
İyi yaptınızReklama girer mi bilmiyorum, direkt profil paylaşmıyorum ama temizlik önerileri veren bir hanımefendinin hesabı var. Bebek şampuanıyla silmeyi öneriyor. Denedim gerçekten çok güzel oldu. Hiç leke iz vs kalmadı. Siz başka şey sormuşsunuz ama konu cam silme olunca yazayım dedim
Bende içleri sildiriyorum düşer eder vebali kalır çocukları var die . Bide malum şirketten gelmiyor sigortası yok çok büyük sıkıntılar cıkabılır .dışlar eşiminBizim evimizde yardımcı ablamız var çalıştığım için. Oğlumu okula götürüyor alıyor ve ev işlerimizi yapıyor ama camlarımı sildirmiyorum haftada 5 tam gün geldiği halde. Eşimle beraber aklımıza eserse sileriz.
Her şampuan olur elidor panten ne bulursan 2-3 yağmur yağsa üstüne yine temiz kalıyorİyi yaptınızSayfa ile ilgili ipucu verseniz Her bebek şampuanı ile oluyor mu acaba?
O anlamda demedim zaten o da elinin yetiştiği yere kadar yapıyor fazlasını istemiyorum. Ben temizliğe yetisemedigim için temizlikçi çağırıyorum dedim. Bir de her gün profesyonel bu işi yapanlar daha pratik oluyor, benim zar zor iletken o fırt fırt silebiliyor. Elleri alışkın sanırım.Temizlikçinin canı kıymetsiz mi?
Marka fark etmiyor diyor, ben kızımın şampuanıyla sildim. Evimdekitemizlik diye aratın çıkar. Mutfak dolaplarım falan tertemiz oldu o sayfadaki öneriler sayesinde.İyi yaptınızSayfa ile ilgili ipucu verseniz Her bebek şampuanı ile oluyor mu acaba?
Aşağı düşüp bir komşunun kafasını yarmadığı sürece, istediği kadar yavaş çalışabilirBen kullanıyorum ve memnunum. Bezleri temiz olursa genelde iz kalmaz. Velev ki kaldı, bezleri değiştirip tekrar sildirirsiniz iz kalmaz. Kendim silemediğim için yardımcı alamadığımda kullanıyorum, ancak çok yavaş çalışıyor, eğer tez canlıysanız sizi sinir edebilir. Yine de can kurtarıcı.
Valla maşallah diyeyim. Bizdeki adam elini sürmezBende içleri sildiriyorum düşer eder vebali kalır çocukları var die . Bide malum şirketten gelmiyor sigortası yok çok büyük sıkıntılar cıkabılır .dışlar eşimin
Sende sürme o zaman çağır şirketi parasını ödesinValla maşallah diyeyim. Bizdeki adam elini sürmez
Heee o da öyle diyordu.koksunnn camlar. Zaten en yakın ev 600 metre falan bana. Göremezler camlarımın kiriniSende sürme o zaman çağır şirketi parasını ödesin
Adamlar onu da düşünmüş. İpli kancası var, ipin uzunluğunu ayarlayıp onu sabit bir yere takıyorsunuz, düşmez, ama düşse de kimsenin kafasına gelmiyor böylelikle :)Aşağı düşüp bir komşunun kafasını yarmadığı sürece, istediği kadar yavaş çalışabilir
Cam kokarmı yahuHeee o da öyle diyordu.koksunnn camlar. Zaten en yakın ev 600 metre falan bana. Göremezler camlarımın kirini
Kuş faktörü var . Valla camımın önünde cilveleşiyorlar sabahları. Giderken de camlarımı pencere önümü mahvediyorlar . Aşk yuvası oldu onlaraCam kokarmı yahuilk kez duydum
Yalnız temızliği kendımıs ıcın yapıyoruz el görsün die değil ki
Tamam o zaman eşiniz haklı orası onların mekanı dokunmayınKuş faktörü var . Valla camımın önünde cilveleşiyorlar sabahları. Giderken de camlarımı pencere önümü mahvediyorlar . Aşk yuvası oldu onlara
Eş de yok ki evde. Kuşlarla birlikte onu da attımTamam o zaman eşiniz haklı orası onların mekanı dokunmayın
Sivas’ın 1234 metrelik rakımından bahsettiğim sıradan bir mesaja bile beğenmedim yiyorum ben ahsjsjs. Bunlara takılacak olsak yandık. Bu kadar içselleştirmeye gerek var mı bilemedim. Cam temizliği konusunda hele ki.Amma uzattınız bir emojiyi. Kimse size bilgisiz vs demek istemedi emoji ile. Cam silme robotu da 3 harfli marketlere bile geldi artık bu arada. Bende de yok o robottan. Buradan marka vs öğrenip almayı da düşünüyorum mesela.
Önemli bir şeymiş demek ki bu camlar. Sen ne anlarsın susssssSivas’ın 1234 metrelik rakımından bahsettiğim sıradan bir mesaja bile beğenmedim yiyorum ben ahsjsjs. Bunlara takılacak olsak yandık. Bu kadar içselleştirmeye gerek var mı bilemedim. Cam temizliği konusunda hele ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?