- 25 Ekim 2018
- 3.670
- 6.499
- 158
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
Markası nedir acaba?Evim 9. Katta, çok büyük ve çok fazla camı var. Ben cam silme robotu aldım çok memnunum. Cama yapıştırıyorum elektriğe takıp çalıştırıyorum mis gibi yapıyor kısa sürede. Zaten bir sürü yedek bezi var, kirlenince çıkartıp yenisini takıyorum. Benden görüp çevremde de birçok kişi aldı iyi ki almışım diyorlar daha pişman olan görmedim.
Aynı benim kafa bu zamana kadar hayatta cama çıkıp cam silmemisimdir hiiicc isim olmaz eve kadin abla gelir ona bile çık sil demem sopa ile sil geç derim içeriden silerim disari elim yettigi kadar asilmam bile isterse b..k götürsünBaşınız sağolsun.Ooff en korktuğum şey.
Belki de elalem ne der diye düşünüp hayatı pahasına o camları sildi ama noldu o camlar gene battı elalem de çoktan unuttu olan çocuklara oldu
Kimseyi umursamam valla canımdan önemli mi varsın kirli dursun. Zaten perdesi tülü vs var. Hiç önemli değil
Çok basit şeylere gülüyorsunuz ,ne mutlu size vallahiYa bu tepkiyi alacağımı biliyordum. Aslında ona gülmedim. Tepkiniz çok doğal geldi. O da mı çıktı, yok artıkkk der gibi sordunuz, güldüm.
Kitap okumak: BEN NE ALAKA?Yoo kızmaktan değil de ,bizim insanımız sanırım çok kitap okumadığından mıdır nedir bilemiyorum, herkesin her şeyi bilmesi gerektiğini düşünüyor .Bilgilenmek isteyen birine ,kahkaha emojisi konulacağına, evet var ,şöyle şöyle deyip kısaca yazmak daha şık olurdu, o yüzden sordum neden güldüğünü
Şimdi yazacaktım ama gerek kalmadı, yazına sağlıkKitap okumak: BEN NE ALAKA?
Demin vaktim yoktu, okuyup geçtim. Eve giriyordum kızımla. Ayrıca zaten o konuda çok bir bilgim de yok. Sadece var olduğunu biliyorum ve size birazdan fikri olanların bunu açıklayacağını da biliyorum. Neden bilmediğim şeyi açıklamakla uğraşayım? Herkese izahat verme yükümlülüğümüz mü var? Kitapla, okumakla falan vuracağınız son insanlardan biriyim şurada. Bu kadar ciddiye almayın şu emojileri, üzerler sizi.
Ay ne kastınız ya, hayatınızda ilk kez gülen insan gördünüz sanırım.Çok basit şeylere gülüyorsunuz ,ne mutlu size vallahi
Son enerji bükücüAy ne kastınız ya, hayatınızda ilk kez gülen insan gördünüz sanırım.
Siz de biraz basit şeylere gülmeyi denerseniz hayattan bir tık zevk alabilirsiniz belki. Bu kadar negatiflikle hayat zor olmalı.
Çok teşekkürlerTre***l ‘ dan almıştım. Markası Koch**r. Site ve marka adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın. Zaten arama alanına cam silme robotu yazarsanız birçok robot ve fiyat bilgisi çıkıyor.
Hayır tatlı da gelmişti bana halbuki.Şimdi yazacaktım ama gerek kalmadı, yazına sağlıkkitap okumakla ilgisi olmadığı gibi elimizin altındaki internet nimetinden yararlanmamak bana garip gelmişti oysa. Bu şaşırma ifadesini KK’ye değil de Google’a yazsaydı belki bu kadar komiğime gitmezdi.
özelden link atar mısınızEvim 9. Katta, çok büyük ve çok fazla camı var. Ben cam silme robotu aldım çok memnunum. Cama yapıştırıyorum elektriğe takıp çalıştırıyorum mis gibi yapıyor kısa sürede. Zaten bir sürü yedek bezi var, kirlenince çıkartıp yenisini takıyorum. Benden görüp çevremde de birçok kişi aldı iyi ki almışım diyorlar daha pişman olan görmedim.
Nasıl yani camı silen robot mu çıktıKafaya koydum robot alacağım ben.
Kesinlikle haklısın. Ben de 5-6 sene önce kızı cam silerken düşüp vefat ettiği için iki bebek toruna bakan anneanne ile konuşmuştum. Yükseklikten korkarım. Eve aldığım yardımcıya da ilk söylediğim şey elinin uzanmadığı yere asla uzanmaya çalışmamasıdır, bazı kişiler takıntılı oluyor hakkımı helal etmem diyorum başında bekliyorum. Yorumlarda leke bırakıyor vs yazmışlar Allah aşkına hanımlar camın lekesi candan kıymetli değil. Camlarınızı boşverin.Sonuç olarak ne yaparsınız bilemem ama 2 sene önce 3 çocuklu, en küçüğü 7 aylık bebeği olan kuzenim cam silerken düşüp hayatını kaybetti.. yavruları annesiz büyüyor.. canınızdan önemli değil gerekirse iz kalsın sopaya bezi takın şöyle kirini alın.. amaaaaan isterse kirli dursun
Çok cam var silemem ben, çerçeveyi de sildiririm birine arada olur biter. Camı robot silsinCam silme robotunu gördüm görmüştüm ben bunu ya buna robot mu deniyormuş bir sağlık sorunu olmadığı sürece kullanımı pek işlevsel gelmedi bana ben dibini köşesini silerim camın bu bildiğin dümdüz siliyor o penlerin araları beze bıçağı geçirip temizlenecek penler ciflenecek benim için cam silme sadece cam yerinden ibaret değil
Aynı fikirdeyim düşmekten iyidirKesinlikle haklısın. Ben de 5-6 sene önce kızı cam silerken düşüp vefat ettiği için iki bebek toruna bakan anneanne ile konuşmuştum. Yükseklikten korkarım. Eve aldığım yardımcıya da ilk söylediğim şey elinin uzanmadığı yere asla uzanmaya çalışmamasıdır, bazı kişiler takıntılı oluyor hakkımı helal etmem diyorum başında bekliyorum. Yorumlarda leke bırakıyor vs yazmışlar Allah aşkına hanımlar camın lekesi candan kıymetli değil. Camlarınızı boşverin.
Nerdeyse duvarı olmayan full cam bir evde oturuyorum umrumda değil yani silmiyorum sürekli toz yağıyor ama arkadaşlarımda robot var çok memnunlarSevgili hanımlar, cam silme için sürekli kullandığınız bir aparat, robot gibi bir ürün ya da pratik bi yönteminiz var mı? Camın çooook olduğu bir eve geçiyorum, maddi sebeplerden yardımcı da alamayacağım. Cam işini çözmem lazım
Ben de aldım domolun köpüğünü ama resmen buğu bırakıyor daha beter oluyor camlarmerhabalar, ben domolun cam köpüğünü kullanıyorum sıkıp mikrofiber bezle siliyorum cok pratik oluyor ve ayna gibi yapıyor, benimde evimde cok fazla cam var
Çok üzüldümSonuç olarak ne yaparsınız bilemem ama 2 sene önce 3 çocuklu, en küçüğü 7 aylık bebeği olan kuzenim cam silerken düşüp hayatını kaybetti.. yavruları annesiz büyüyor.. canınızdan önemli değil gerekirse iz kalsın sopaya bezi takın şöyle kirini alın.. amaaaaan isterse kirli dursun
Hangi marka bilgi verebilir misiniz?Evim 9. Katta, çok büyük ve çok fazla camı var. Ben cam silme robotu aldım çok memnunum. Cama yapıştırıyorum elektriğe takıp çalıştırıyorum mis gibi yapıyor kısa sürede. Zaten bir sürü yedek bezi var, kirlenince çıkartıp yenisini takıyorum. Benden görüp çevremde de birçok kişi aldı iyi ki almışım diyorlar daha pişman olan görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?