Cam Temizliği

Markası nedir acaba?

Aynı benim kafa bu zamana kadar hayatta cama çıkıp cam silmemisimdir hiiicc isim olmaz eve kadin abla gelir ona bile çık sil demem sopa ile sil geç derim içeriden silerim disari elim yettigi kadar asilmam bile isterse b..k götürsün

Kitap okumak: BEN NE ALAKA?

Demin vaktim yoktu, okuyup geçtim. Eve giriyordum kızımla. Ayrıca zaten o konuda çok bir bilgim de yok. Sadece var olduğunu biliyorum ve size birazdan fikri olanların bunu açıklayacağını da biliyorum. Neden bilmediğim şeyi açıklamakla uğraşayım? Herkese izahat verme yükümlülüğümüz mü var? Kitapla, okumakla falan vuracağınız son insanlardan biriyim şurada. Bu kadar ciddiye almayın şu emojileri, üzerler sizi.

Şimdi yazacaktım ama gerek kalmadı, yazına sağlık kitap okumakla ilgisi olmadığı gibi elimizin altındaki internet nimetinden yararlanmamak bana garip gelmişti oysa. Bu şaşırma ifadesini KK’ye değil de Google’a yazsaydı belki bu kadar komiğime gitmezdi.

Çok basit şeylere gülüyorsunuz ,ne mutlu size vallahi
Ay ne kastınız ya, hayatınızda ilk kez gülen insan gördünüz sanırım.

Siz de biraz basit şeylere gülmeyi denerseniz hayattan bir tık zevk alabilirsiniz belki. Bu kadar negatiflikle hayat zor olmalı.

Ay ne kastınız ya, hayatınızda ilk kez gülen insan gördünüz sanırım.

Siz de biraz basit şeylere gülmeyi denerseniz hayattan bir tık zevk alabilirsiniz belki. Bu kadar negatiflikle hayat zor olmalı.
Son enerji bükücü

Çok teşekkürler Bilgisini vermişsiniz .Ben de çok zorlanıyorum cam silmekte.Buldum dediğiniz sitede .

Hayır tatlı da gelmişti bana halbuki.

özelden link atar mısınız

Cam silme robotunu gördüm görmüştüm ben bunu ya buna robot mu deniyormuş bir sağlık sorunu olmadığı sürece kullanımı pek işlevsel gelmedi bana ben dibini köşesini silerim camın bu bildiğin dümdüz siliyor o penlerin araları beze bıçağı geçirip temizlenecek penler ciflenecek benim için cam silme sadece cam yerinden ibaret değil

Kesinlikle haklısın. Ben de 5-6 sene önce kızı cam silerken düşüp vefat ettiği için iki bebek toruna bakan anneanne ile konuşmuştum. Yükseklikten korkarım. Eve aldığım yardımcıya da ilk söylediğim şey elinin uzanmadığı yere asla uzanmaya çalışmamasıdır, bazı kişiler takıntılı oluyor hakkımı helal etmem diyorum başında bekliyorum. Yorumlarda leke bırakıyor vs yazmışlar Allah aşkına hanımlar camın lekesi candan kıymetli değil. Camlarınızı boşverin.

Çok cam var silemem ben, çerçeveyi de sildiririm birine arada olur biter. Camı robot silsin

Aynı fikirdeyim düşmekten iyidir

Nerdeyse duvarı olmayan full cam bir evde oturuyorum umrumda değil yani silmiyorum sürekli toz yağıyor ama arkadaşlarımda robot var çok memnunlar

Bu arada cam silmek kadın işi değildir eşimde yıllardır bunu söyler

Benim eşim siler çok kirlendimi güç isteyen birşey çünkü ve erkekler daha güzel siliyor dükkan dan alışık ..

merhabalar, ben domolun cam köpüğünü kullanıyorum sıkıp mikrofiber bezle siliyorum cok pratik oluyor ve ayna gibi yapıyor, benimde evimde cok fazla cam var
Ben de aldım domolun köpüğünü ama resmen buğu bırakıyor daha beter oluyor camlar

Çok üzüldüm Başınız sağ olsun...

Hangi marka bilgi verebilir misiniz?

Cam silme robotları bana göre değil, cam silmek çünkü kolay olan, zor olan pimapenlerin silinmesi. Bu sebeple temizlikçi çağırıyorum. Kışın sadece içeriden siliyorum kar,yağmur zaten temiz kalmıyor diye. Canımızdan kıymetli olmasın. Bizim de bir uzak akrabamız 4 çocuğu varken düşüp öldü, annesiz kaldılar , travma yaşadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…