Cam temizliği

Betul3437

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
4
2
6
25
Merabalar 9. Katta oturuyorum oturduğum mahallade 3 tane inşaat var camlarım sürekli kirleniyor yüksek olduğu için sürekli silemiyorum benim yaşadığım durumu yaşayıp camları silmek pratik bir yöntem bulan var mı en kolay şekilde nasıl silebilirim mıknatıslı cam silme aparatı işe yarar mı ?

Merabalar 9. Katta oturuyorum oturduğum mahallade 3 tane inşaat var camlarım sürekli kirleniyor yüksek olduğu için sürekli silemiyorum benim yaşadığım durumu yaşayıp camları silmek pratik bir yöntem bulan var mı en kolay şekilde nasıl silebilirim mıknatıslı cam silme aparatı işe yarar mı ?
Canından değerli değil, seni idare edecek kadar işe yarar.

içten ve açılan yerlerini güzelce sil. dış tarafını mopla sil. zaten perde var cam görünmüyor ki. kabasını silsen yeter. canından kıymetli değil sürekli silmeye çalışıp kendini yıprattığına değmez. internette cam silme robotları var fiyatlarıda aşırı yüksek değil ondan alabilirsin. hem o robotlar duvar, fayans vs falanda siliyor.

Normal çek çeke kumaşı del giydir tişört olabilir önce kabasını al sonra cam bezi tak onunla sil bebe şampuanı durulama istemez

Back
X