Saç Uzatma Yöntemleri çam terebentin yağını sizce nasıl kullanayım?

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Arkadaşlar saçlarımı kestirdim omuz hizasında belime geliyordu uçları yıprandı diye çok pişmanım kaç senedir uzatamıyorum kırıklarını alıyordum bıraktım uzasın diye çam terebentin yağına başladım şampuana katarak kullanıyorum sizce başka şekilde kullanmama gerek varmı şampuana katmak yeterlimi ne sıklıkla yıkamalıyım saçımı?düzleştiriciyi bırakamıyorum saçım kabarıyor. birde entele losyonu ve yağı 2014-2015 gerçek fiyatını sizlerden öğrenmek istiyorum her sitede farklı yazıyor.Aktardan olabilir.

canım düzleştirici kullanmak zorundaysan saçlarının kırılmaması için ısıya karşı koruyucu kullanabilirsin. çam terebenti hakkında fikrim yok kusura bakma :)

Cam terebentini sampuan ile degil baska yaglara karistirarak uygulayin ve en az 2 saat bekletin. Sampuanin sacta kalma süresi cok kısa, o sekilde etkili sonuc alamayabilirsiniz. Ben de kestirme pismanligindan sonra yag bakimi uygulamaya başladım. Haftada 2 kez yapıyorum. 1 ayda 2 cm uzatabildim.

Saçlarınin uzadı mi şampuan içine koyduğun çam trbentn yağı ile uzama elde ettiniz mi benim şampuan içinde yeni başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…