herkesin pek fazla almak istediğini sanmıyrum bu kurutma makınalarını ama bence aalırsan arçelikten şaşma derim :)
denedikten sora yaz olur mu
kurutma makineisni yeni aldım. arçelik. inanılmaz hoşuma gitti. çamaşır ve ütü aynı anda bitti. pek çok şeyi ütülenmeden kaldırabildim, pek çok şeyi de daha az emekle ütüledim. iyi ki almışım. bunların hepsi bir yana filtreden çıkan pisliklere inanamadım. yıkanan çamaşı ne kadar pismiş ; filtre de bir avuç kadar pamukçuk, saç, kıl vb. toplanıyor. üstelik çamaşırları silkelemeden makinaya atmam. herkese tvasiye ediyorum. kokrunç pratik bir alet
meg inan canım hiç pişman deyilim
iyikide almışım ,elektirik faturamda değişmedi çünkü ütü derdim azaldı çamaşırların bir çoğunu ütülemeden kaldırıyorum :)
düşünen hanımlara tavsiye ederim
çok daha iyileri sizlerin olsun canlarım
Model ve fiyatını da yazarsanız harika olacak.
Bir de taksitliyse sayısını...
güle güle kullan canımm
acaip bi rahatlık öyle böyle değil :86:
benim kurutma ve ç.makinesini çekip eklemiştim..
benim fotodaki gibi çamaşır makinesinin üstüne mi monte oldu seninki de?
tşkler :)
evet bende ç.mak. üzerine monteletim. önce çekindim rahat edermiyim nasıl olur devrilmezmi falan filan teredüt ettim ama servis "önemli deyil (daha sonra gelip) isterseniz üzerinden indirip ayrı bi yere de kurabiliriz ,bi süre böyle kullanın" dediler kikikikii iyi ki de üst üste monteletmişim yerden tasaruf oldu :)
ya arkadaşlar benim kurutma bosch marka inanılmaz bir kolaylık ama benim çamaşırlarım hiç de ütülenmiş gibi çıkmıyorhatta o kadar kırışık kı ütü olayını daha da zorlaştırıyor ( elektrik olayına gelince de (sizin ki farklı olabilir) akşam 10 dan sonra %70 oranında ucuz olduğu için akşam çalıştırmaya özen gösteriyorum ya da 17:00 ile 22:00 arasında çalıştırmıyorum. dolayısıyla faturamda çok aman aman bir artış olmadı:)
başta da dediğim gibi çok büyük bir kolaylık çamaşır kurutma derdinden kurtuluyorsunuz:))
Arçelik 2770 KTY benim makinem canımcım. bayi fiyatı 500, ama indirim yapıyorlar. ben fabrikadan bir tanıdık aracılığla aldım, inanamayacaksınız ama 350'ye. media markette 450 ye gördüm. açıkçası almanı öneririm; 2 günde 5 makine çamaşır ve ütü kalktı ortalıktan. ki çamaşırı ancak işten gelince, 6 dan sonra yıkamaya başladığım düşünülürse ; süper performans bence.
Peki makinan B tipi midir yoksa C tipi midir?
Kış ayında çamaşır kurutma derdinden bunaldığım için kurutma makinasıl almayı düşünüyorum
kızlar ne dersiniz? bu güne kadar almamamın nedeni çevreden duyduklarım idi
çamaşırı yıprattığı, eskittiği, bazılarının küçüldüğü yada tam kurutmadığı gibi şikayetler oluyormuş
aranızda kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz?
Evimde tüm beyaz eşyalar bosch marka yine bosch alırım galiba üfffffffff ne dersiniz? bana bi akıl verin lüfennn :18: :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?