Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinası için öneriniz varmı?

herkesin pek fazla almak istediğini sanmıyrum bu kurutma makınalarını ama bence aalırsan arçelikten şaşma derim :)

artık kurutmak için bile makine alıyoruz ihtiyacı olanlar için iyi aslında bir de koyacak yeri olanlar için..

çamaşır makinelerinin üzerine ''tower sistem'' diye bi sistemle montelenebiliyor kurutma makineleri..
yer kaplamıyor ayrıca..

hatta kendi banyomdan bir kare..

Son düzenleme:
kurutma makineisni yeni aldım. arçelik. inanılmaz hoşuma gitti. çamaşır ve ütü aynı anda bitti. pek çok şeyi ütülenmeden kaldırabildim, pek çok şeyi de daha az emekle ütüledim. iyi ki almışım. bunların hepsi bir yana filtreden çıkan pisliklere inanamadım. yıkanan çamaşı ne kadar pismiş ; filtre de bir avuç kadar pamukçuk, saç, kıl vb. toplanıyor. üstelik çamaşırları silkelemeden makinaya atmam. herkese tvasiye ediyorum. kokrunç pratik bir alet

denedikten sora yaz olur mu

meg inan canım hiç pişman deyilim
iyikide almışım ,elektirik faturamda değişmedi çünkü ütü derdim azaldı çamaşırların bir çoğunu ütülemeden kaldırıyorum :)
düşünen hanımlara tavsiye ederim
çok daha iyileri sizlerin olsun canlarım

Model ve fiyatını da yazarsanız harika olacak.
Bir de taksitliyse sayısını...

güle güle kullan canımm
acaip bi rahatlık öyle böyle değil :86:
benim kurutma ve ç.makinesini çekip eklemiştim..
benim fotodaki gibi çamaşır makinesinin üstüne mi monte oldu seninki de?

Son düzenleme:
Model ve fiyatını da yazarsanız harika olacak.
Bir de taksitliyse sayısını...

Arçelik 2770 KTY benim makinem canımcım. bayi fiyatı 500, ama indirim yapıyorlar. ben fabrikadan bir tanıdık aracılığla aldım, inanamayacaksınız ama 350'ye. media markette 450 ye gördüm. açıkçası almanı öneririm; 2 günde 5 makine çamaşır ve ütü kalktı ortalıktan. ki çamaşırı ancak işten gelince, 6 dan sonra yıkamaya başladığım düşünülürse ; süper performans bence.

güle güle kullan canımm
acaip bi rahatlık öyle böyle değil :86:
benim kurutma ve ç.makinesini çekip eklemiştim..
benim fotodaki gibi çamaşır makinesinin üstüne mi monte oldu seninki de?

tşkler :)
evet bende ç.mak. üzerine monteletim. önce çekindim rahat edermiyim nasıl olur devrilmezmi falan filan teredüt ettim ama servis "önemli deyil (daha sonra gelip) isterseniz üzerinden indirip ayrı bi yere de kurabiliriz ,bi süre böyle kullanın" dediler kikikikii iyi ki de üst üste monteletmişim yerden tasaruf oldu :)

ekstra yer kaplamaması ayrıca şahane evet

ya arkadaşlar benim kurutma bosch marka inanılmaz bir kolaylık ama benim çamaşırlarım hiç de ütülenmiş gibi çıkmıyor hatta o kadar kırışık kı ütü olayını daha da zorlaştırıyor( elektrik olayına gelince de (sizin ki farklı olabilir) akşam 10 dan sonra %70 oranında ucuz olduğu için akşam çalıştırmaya özen gösteriyorum ya da 17:00 ile 22:00 arasında çalıştırmıyorum. dolayısıyla faturamda çok aman aman bir artış olmadı:)

başta da dediğim gibi çok büyük bir kolaylık çamaşır kurutma derdinden kurtuluyorsunuz:))

bende bosch aldım ve çok memnunum
penyeleri hiç ütülemiyorum ,kot pantolonlar ütü istemiyor. artık yarı yarıya ütü problemim kalktı :) çook mutluyum

sentetik kurutma programını kullanırsan,kırışmıyor canım :92:

ablam da var markası da arçelik ve çoooook memnun bebeği de olduğu için inanılmaz kolaylık bilirsiniz çocukların kıyafetleri çabuk kirlenir ve bi bakarsınız kıyafet kalmamış yıkananlarda kurumamış napacaksınız??? çamşırlar yıkandığı gibi kurutmaya atıyo süresi biraz uzun ama örgüler pufur pufur çıkıyo sıcacık ve çok az ütü istiyo kıyafetler tüylenmişse onları ayrı bi hzanesi var oarada biriktiriyo işlem bitince katla dolaba kaldır ve 10 15 dk gibi kısa programları da var acil durumlar için tavsiye ederim özellikle istanbul gibi nemli bölgeler için biçilmiş kaftan

Peki makinan B tipi midir yoksa C tipi midir?

bende şimdi bakalım kkk daböyle bir konu varmı diye bakıyordum tam istediğim konu bende almak niyetindeyim ama ne marka nasıl bir şey olcakk bilemiyorum çevremde pek kullanan tanımıyorum biri bacalı biri bacasızdan memnun nasıl etçem bilemedim şimdi

arkadaşlar kullananlar söyleyebilirmi gürültülümü oluyor kullandığınız makineler marka olarak blgi verirmisiniz çok gürültülü bişii ise almayayım öle pahalı bişi almak istemiyorum 500-600 civarında bir bütçe ayırdım makine için bu civarda alırsam mamnun kalabileceğim bi marka varmı birde kaç dakika sürüyor çamaşır kurutma olayı çünki ben genelde saat 22 :00 da başlatırım makineyi genellikle elektirik %60-70 ucuz oluyor diye
şimdiden teşekkürler

nette bi araştır derim,
ben almadan epey araştırdım, en son burda konu açmıştım aldığım makinadan son derece memnunum ama belirlediğin rakamın üzerinde
mutlaka A sınıfı tercih et derim
hiç gürültü olmuyor diyebilirim (ben daha gürültülü bişi bekliyordum)
gönlüne göre denk gelip alman dileğiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…