nette bi araştır derim,
ben almadan epey araştırdım, en son burda konu açmıştımaldığım makinadan son derece memnunum ama belirlediğin rakamın üzerinde
mutlaka A sınıfı tercih et derim
hiç gürültü olmuyor diyebilirim (ben daha gürültülü bişi bekliyordum)
gönlüne göre denk gelip alman dileğiyle canım
Bosch Sensitive 7 kg aldım.
Kurutma performansından memnunum, çok kırıştırmıyor zaten hassas kurutma yapan bir model ama
Şöyle mis kokulu çıkmıyor çamaşırlar, ona sinir oluyorum. yani yumuşatıcının kokusunu muhafaza etmesi gerekirken, azalıyor bende ya.
Bosch Sensitive 7 kg aldım.
Kurutma performansından memnunum, çok kırıştırmıyor zaten hassas kurutma yapan bir model ama
Şöyle mis kokulu çıkmıyor çamaşırlar, ona sinir oluyorum. yani yumuşatıcının kokusunu muhafaza etmesi gerekirken, azalıyor bende ya.
Kurutma performansından memnunsun ama kokusu muhafaza etmemesinden memnun değilsin, hım bunun için farklı çözümler varmıdır acaba :S
Yoksa tüm kurutma makinalarında durum aynımı ? kullanmadığım için bilemiyorum
bence buna çözüm bulunmalı, kokuların tamamı yapışmalı çamaşırlara :=) Bosch; hımmmm dediğini dikkate alacağım eğer kurutma makinası alırsam :)
yani genel olarak bosch iyidir demek istedim... bende arçelik kurutma makinesi var.. çok ucuza almıştım mayıs ayında... çok memnunum...
Arçelik kurutma makinaları nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası , ama kesinlikle kaliteli olacağını düşünüyorum... ucuza almıştım derken ne kadar ki fiyatları ?
700 Tl Kurutma makinesi ... Hımmmm, Mantıklı geliyor aslına bakarsam... bende bi ilgileneyim bu konu hakkında, evde asmaya yer olmuyor, fark etmiyor balkona assam bile bu seferde sis , duman kokusu siniyor...
Kurutma makinası almam şart oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?