Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinası için öneriniz varmı?

sağol canım bakıyom bende nete ama özelliklerine bakıyorsun iyi gibi ama bazı sitelerde yapılan yorumlara bakıyorum 500 liralıktanda şikayet eden var 2,000 liralıktan da şaşırdım kaldım bende

PAPATYAM ;
bu konuda haklısın ;benim belirleyici özelliğim marka oldu, bundan dolayı özeliklerini incelemem daha kolaydı.
sen şimdi tüm markalarda inceleme yapıyorsun, senin açından daha zor

Son düzenleme:
kızlar bende bu kış anneme aldım doğum gününde her çamaşır yıkadığında dua edio şaka bir yana arçelikten aldım kesinlikle tavsiye ederim hayat varmış ya ayrıca uygun programları var çamaşırları falan yıpratmıyor 9 ay falan oldu alalı valla memnunuz bosch unda aynı fiyattı ama arçelik daha iyi diye düşünüyorum bilmiyorum tabi kullanan varmı bosch u
alıcaksanızda omu bumu diye çok düşünmeyin alın kızlar faturadada büyük bir değişiklik yok bu arada bizde

benimki b sınıfı, arçelik ama ses konusunda bir sıkıntı yaşamadım. genelde gece 11 e kadar çalıştırıyorum. kilerin kapısını kapattığımda evde ses duyulmuyor. benim için de bu yeterli

şayet makinenizi de değiştirmeyi düşünüyorsanız 12 kg yıkama ve kurutma özelliğine sahip lg LG F1236RDSE Çamaşır Makinesini öneririm size.... hem enerjiden hem de yerden tasarruf sağlayabileceğiniz çok güzel bir ürün

Bosch Sensitive 7 kg aldım.
Kurutma performansından memnunum, çok kırıştırmıyor zaten hassas kurutma yapan bir model ama
Şöyle mis kokulu çıkmıyor çamaşırlar, ona sinir oluyorum. yani yumuşatıcının kokusunu muhafaza etmesi gerekirken, azalıyor bende ya.

7 kilo yıkama kapasitesi varsa kurutma kapasitesi çok azdır ama....

Kurutma performansından memnunsun ama kokusu muhafaza etmemesinden memnun değilsin, hım bunun için farklı çözümler varmıdır acaba :S

Yoksa tüm kurutma makinalarında durum aynımı ? kullanmadığım için bilemiyorum

verilen yüksek ısı ile kokuların kısmen ortadan kalkması gayet mantıklı... bosch kurutmada iyidir ama...

Son düzenleme:
bence buna çözüm bulunmalı, kokuların tamamı yapışmalı çamaşırlara :=) Bosch; hımmmm dediğini dikkate alacağım eğer kurutma makinası alırsam :)

Son düzenleme:
bence buna çözüm bulunmalı, kokuların tamamı yapışmalı çamaşırlara :=) Bosch; hımmmm dediğini dikkate alacağım eğer kurutma makinası alırsam :)

yani genel olarak bosch iyidir demek istedim... bende arçelik kurutma makinesi var.. çok ucuza almıştım mayıs ayında... çok memnunum...

yani genel olarak bosch iyidir demek istedim... bende arçelik kurutma makinesi var.. çok ucuza almıştım mayıs ayında... çok memnunum...

Arçelik kurutma makinaları nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası , ama kesinlikle kaliteli olacağını düşünüyorum... ucuza almıştım derken ne kadar ki fiyatları ?

Arçelik kurutma makinaları nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası , ama kesinlikle kaliteli olacağını düşünüyorum... ucuza almıştım derken ne kadar ki fiyatları ?

ben 500TL'ye aldım... garantisini uzatarak 75 TL daha verdim... ama sanırım şuan 700 küsür TL..

700 Tl Kurutma makinesi ... Hımmmm, Mantıklı geliyor aslına bakarsam... bende bi ilgileneyim bu konu hakkında, evde asmaya yer olmuyor, fark etmiyor balkona assam bile bu seferde sis , duman kokusu siniyor...

Kurutma makinası almam şart oldu...

Arkadaslar, almak istediğiniz kurutma makinesini evinizde bulunan çamaşır makinesinin üstüne koymak istiyorsanız şayet,aynı marka olması şart,yoksa servis kurulum yapmaz,ayrıca almak istediğiniz kurutma makinesinde nem sensörü olmasına dikkat edin,çamaş. mak. hoş kokuyu yıkama topları ile giderebilirsiniz,plastik yıkama toplarından alın bi tane,içi sünger olan,sıvı haldeki yumuşatıcıyı toptaki süngere püskürterek birkaç defa sıkın,daha sonra kurutma mak. içine çamaşırlarla birlikte atın,mis gibi kokacaktır eminim arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…