Çamaşır ve Kurutma Makineleri çamaşır kurutma makinesi

meraldhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
22
1
36
Elazığ
arkadaşlar çmşr krtma mknesine ihtiyacım var çokda para vermek istemiyorum fakir viva kurutucuyu kullanan varmı?

ben de almayı planlıyorum ama en iyisinin hoover marka olsuğunu biliyorum. ara ara kontrol ediyorum, indirme girdiği zaman müsaitse durumum alıcam. fakir markası iyi bir marka, neyini aldıysam memnun kaldım, ama kurutucu ayrı bir makine. küçük ev aletleri için fakir kaliteliyken, büyük bir makinede nasıldır bilemiyorum.

merhaba kızlar, Fakiri bilmiyorum açıkçası kurutma makinesinde ilk defa duydum. Benim makinem bosch. Bosch ve Siemens aynı zaten modellerde aynı tavsiye ederim çok memnunum indirim zamanları filan oluo ben 6 ay önce almıştım çamaşr makinesi alana kurutma makinesi %40 indirimliydi baya uyguna gelmişti. riske atmayın derim ben bilindik bir marka alın.

ben de fakiri ilk defa duydum, internetten baktım değişik birşey ilk defa gördüm..ne kadar kullanışlı bilemiyorum. ben geçen sene arçelik kurutma makinesi aldım. 600 liraydı..çok memnunum. çamaşırlar yumuşacık çıkıyor. genellikle ütü bile gerekmiyor. Bir tek çarşafları çok kırıştırıyor. bir de gürültülü çalışıyor

bende yıl sonunda aynı kapanya ile aldım henüz eve gelmedi ürünler memnun musunuz?

arçelik tavsiye ederim hem ekonomik hem yerli üretim hem teknik servisi en çok olan firma. fiyat olarak pendik üstkaynarca yeşil ticaret var arçelik bayii si fiyatta çok yardımcı oluyorlar bi fiyat alın derim.

model paylaşıp bizi bilgilendirir mısınız arkadaslar cok sevinirim bende :)
Simens düşünüyorum ben çamaşır mak alana kurutma indirimli diye ama emin degilim

biz hotpoint ariston aldık hem çamaşır makinasını hem kurutmayı çok memnunuz ikisinden de yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz..

merhabalar, muhtemelene gelmiştir ürününüz:) biraz geç cvp olucak ama ben çok memnunum umarım sizde memnunsunuzdur.

evet çok memnun kaldım kiminle konuşsam tavsiye ediyorum.özellikle havlular,nevresim takımları harika oluyor.havlular yumuşacık oldu ki benim havlularım artık eskiidği için sertleşmişti.bir de giysilerin üzerindeki pamukları topluyor ev toz olmuyr.tavisye ederim :)

arkadaşlar kurutmalı çamaşır makinelerinde bildiğiniz gibi yıkadığını kadar ürünü bir seferde kurutamıyoruz.
yani siemens i örnek verecek olursak, 1 adet kurutmalı çamaşır makinesi var ve modeli WD14H420TR ve 2070 tl gibi nakit fiyatı var.

bu makine 7 kg yıkama ve 4 kg kurutma yapabiliyor, yani bir seferde yıkadığınız çamaşırın bir kısmını çıkarmak suretiyle 2 seferde kurutma yapabilirsiniz.

Bunun yerine; çamaşır ve kurutmayı ayrı ayrı alabiliyorsanız çok daha mantıklı. Üst üste monte edilebildiğinden yer sorunu da olmamakta ve gayet şık görünmektedir.

Siemenste şuan kurutmalarda kampanya olduğunda 7 kg çamaşır + 7 kg kurutma makinesi 2049 tl ye kredi kartına yardımcı olabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…